• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yusuf Kaplan'dan İran'a şok suçlamalar! Ağzınız bir karış açık kalacak

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, Üçüncü Dünya Savaşı'nın İslam'a karşı İslam üzerinden çıkarılacağını belirtti. Kaplan, Gazze direnişinin Batı'nın hegemonyasını sarsacağını ve İslam dünyasının Ehl-i Sünnet omurgası etrafında birleşmesi gerektiğini vurguladı. Kaplan, İran'ın küresel sistem tarafından Ehl-i Sünnet'i çökertmek için bir maşa olarak kullanıldığını ifade etti. İslam dünyasının iç çatışmalarla zayıflatılmaya çalışıldığını ve bu durumun küresel sistemin işine geldiğini söyleyen Kaplan, şunları kaydetti:

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ziyaretçi

Ellerinize sağlık Yusuf Kaplan. Detaylı bilgi sahibi olduk, faydalandık.
  • 1 Ay Önce

YORUM

Üçüncü dünya savaşı diye birşey zaten yaşanıyor.  
  • 1 Ay Önce

Misafir

Nokta atışlı yazı ama İran'ın aldığı destekle ile daha da karışan bölgemiz ve bizimde bu karmaşya kayıtsız kalamıyacağımızı düşünenler İran'ı mazlum gösterip bize destekleteceklerdi . En kötüsü Rusya'nın bu planları bilmesi olurdu ve Ukrayna'nın da gerçekten bir film sahnesi olduğunu sadece rusya ve abd olarak iki tarafın bilmesi olurdu. Bizi yüz yıllık plan yapanların piyonu yaptılar ve bu işlenen plana uygun yöneticeleride yıllar öncesinde hazırladılar ve göreve getirerek istedikleri gibi yönettiler. Bizim muhalefet bakınca durun daha iyi anlaşılır!
  • 1 Ay Önce

Murat gözükara

Güzel ve mantıklı..
  • 1 Ay Önce

Gazzenin gözyaşı sizden izin verirseniz artık isimle yazmak istiyorum

Delilleri getir o zaman kanıtla islam dünyası Osmanlı'dan sonra amerika israil yunan ermeni Fransız İngiliz gibi yaşam giyim kuşami unuttunuz galiba yaşına hürmeten saçmaladın yine Türkiye cumhuriyeti devletimizin hala sözde çakma laik sistemle yaşadığını unuttunuz galiba ne diyorsun yusuf kaplan aklın yerindemi inşallah bu kadarına da fazla pes taliban Afganistan yönetimine geldiğinden beri haşhaş uyuşturucu kökten yasaklandığını unuttun amerika işgali altındayken dünya uyutularak uyuşturucuya boğuldu iran olmasa gazzedeki mücahitlerin israil terör devletine karşı dayanabilirmi lütfen açık konuşalım doğruyu konuşalım suriyeyi kim kışkırtıyor iranmi yoksa terör devleti amerika israil güdümündeki pkklı yapg terör örgütü mü el insaf el vicdan Suriye vatanını tabiki israil amerika yunan karşı koruyacaktır devletimiz terör örgütleri vuruyor ses dem parti CHP den geliyor değilmi bırak Allah aşkına Sünni şii propagandası yapmaktan vazgeç seninle her türlü İranı suriyeyi Türkiyeyi ortadoguyu konuşalım varmısın yok vesselam
  • 1 Ay Önce

Ali

İnsan tanrılaştırıldı haşa günah bir tanımlama. İnsanın ne haddine...! Çine gelince çin 5000 yıllık medeniyeti ile değil ingiliz kontrollü dijital diktatörlük ile geliyor. Abd de bush ekibi bunlar a kafa tutuyor ama ingiliz bankerler daha şerli. Bize gelince bize Yüce Allah acısın ne töre kaldı din-iman önemsenmemeye başlandı chp ve şükelasının gayretli çalışmalatı ile. ne çalışma azmi.
  • 1 Ay Önce

CİHAN

Söyledik işte İran bütün İslam ülkelerine düşman
  • 1 Ay Önce

Dertli

İslam mi kalmış sayın hocam...3. Dünya savaşı filan çıkmaz... 50 den fazla Müslüman ülke var, hepsi de amerikanci...Hangisine karşı savaş çıkaracaklar ki...İslam ülkelerinin liderleri koltuklarını koruma derdinde... Filistinlilere yapılan zulüm 76 yıldan beri var, devam edecek, israilin amacı topraklarını genişletmek, onu da 76 yıldır yapıyor...Sizin 0 dediğiniz ehli sünnet gerçekleşmez...İranı suçluyorsunuz da Türkiye için bir şey yok...Hiçbirini gazze konusunda samimi bulmuyorum...Israilde bir litre bile petrol çıkmıyor sayın hocam israil uçakları, tankları, zırhlı araçları muslumanlarin sattığı petrolle gazzeyi bombalıyor....Bana Müslüman ülke demeyin ,hepsi israilden korkuyor...
  • 1 Ay Önce

Lastikçi

Cahilane ve at gözlüğü ile yazılmış mezhepkolik bir yorum. Mevcut İran rejiminin emperyalistler tarafından 1979 yılında Fransa'dan uçakla getirilip belli şartlar altında koltuğa oturtulduğunu niye yazmıyorsun. Şartlardan biri de tabii ki İsrail'e düşman olmamak. Zira, İsrail emperyalistler tarafından kurulmuştur. münafık İran, paramparça olmadan ortadoğuya, Türklere ve Araplara huzur gelmez.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23