• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bugün Ayasofya’dayız

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye, İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan’ın yemin töreni için bulunduğu Tahran’da İsrail’in alçak suikastıyla şehit oldu. Haniye’nin şehit olmadan önce yaptığı çağrı üzerine tüm STK’lar 3 Ağustos'ta İstanbul Ayasofya Meydanı’nda bir araya gelecek.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Dertli

Toplanacaktır birkaç slogan atarak dagilacaklar...Kahrolsun Amerika, katil İsrail bu kadar...Biz de 1970 lerde kahrolsun Amerika diyorduk ama hiç kahrolmadi.... Gucumuz bu kadar, israil de çok korkacak sanki....
  • 1 Ay Önce

Leyl....

Merhumu oraya davet ediyorlar. Daha 2 ay oncesi den planli kalacagi gazilere ait bir konu vs. Ve oraya tahrip gücü yuksek zaman ayari bomba düzenegi yerle$tiriliyor.. Bunu herhalde oraya Sionizm Ile vazifesi calisan i$birlikciler koyuyor. Iran icindeki $ah Pehlevinin devrilmesinden mollalar rejimini kadar her gelen yonetim icinde Sionist ve Yahudlar vardir. Rafsancani, Rohani, Ahmadi Necat bunlar hep Yahud.. Bakmayin siz öyle salladiklarina, onlar $II Sünni kapi$tirmasi icin. Sii kanadinin Suriye, Rusya Rum yonetimi gibi bunlarin mobilize edilmesi icin Kar$larina Radikal Islam'i cikartmak icin. I$de Yemen Hutiler, I$de Suriye, I$de Saddam Hussein, I$de Kaddafi, i$de Misr'in durumu, Sudan..
  • 1 Ay Önce

Leyl....

I$de Ben de tam bunu merak ediyorum. Neden Ayasofya? Ba$ka meydan mi yok, ba$ka Camii $erifi mi yok?! Neden ozellikle orasi. Ayasofya 1 ibadethane degildir.. Ve bu tepesinde Ahiti Sandiginin gosterildigi bir devasa yapi, icinde Bircok kapilari olan muammali bir Tapinak Bolgesi.. Orasi ne Kilise, ne de Camii olarak yapildi.. Orasi Salomon Tapinaginin bir benzeri olarak yapildi. Eger bu böyle olmasaydi.. Imparator Justinianus o Zaman seni gecdim Süleyman demezdi. Seni yendim Süleyman bu yapiyla derdi.. Demek ki ayni kulvarda birsey icin bir Pagan Tapinagi in$aa ediliyor.. Haziresinde Dogu Roma imparatoricesinden zutun da Kayser-i Rum'un ve Bizans imparatorluklar ailesinden kisilerin kemikleri bulunan bir yapi.. Fatih Sultan Mehmed'in Istanbul'u fethi Ile birtakim olaganustuluklerin o Zamanin fetih karga$yasinda bile birtakim olaganustuluklerin Bizans ve Osmanli heriki tarafin da kaleme ve kayda alarak birtakim paranormal olaylar in yasadigimiza bir yapi.. Neden Ayasofya???? Bu bir Rituel mi?? Bu duale cevap verecekler buyursunlar efendim!!!
  • 1 Ay Önce

Gidin Gidin

Eceli gelen cami duvarına sürtünürmüs.
  • 1 Ay Önce

Gazeteci

PAROLA, PAROLA ŞARKISI GİBİ.  KORKUSUNDA YAPACAKLARI YOK.
  • 1 Ay Önce

ata

filistinliler bölünmüş. gavur işini iyi yapıyor, dersine sıkı çalışıyor, bizimki tıp fakültesinde kopya çekerek birinci oluyor... yani işimiz zor....
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23