• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çevir kazı yanmasın Ekrem! İmamoğlu İsrail Dışişleri Bakanına cevap verdi

Katil İsrail'in Dışişleri Bakanı Katz, Ekrem İmamoğlu'nu etiketleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren bir mesaj attı. Faşist Katz, Sosyal medya platformu X üzerinden Ekrem'e, "Daha güzel günleri umut edelim Ekrem İmamoğlu" ifadeleri üzerine CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan İsrail Dışişleri Bakanlığı'na cevap geldi.

42 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

hasel

E.iMAMOĞLUNUN ülkemizden olmadığını bilmeyen mi var.Bilenler İmamoğlu kelimesinin arkasına saklanmış şahsı tabii ki destekler.
  • 1 Ay Önce

Gültekin

İSRAİL'İ DEVLET OLARAK KABUL EDİP ONU TANIYANLAR KARARLARINI BİR KEZ DAHA GÖZDEN GEÇİRMELİDİR, AKSİ HALDE ALLAH İNDİNDE İSRAİL'İN HER SALDIRISINDAN DA SORUMLUDURLAR.
  • 1 Ay Önce

PANTER PEMBO

ADAM BİR DEFA ÇOCUK KATİLLERİ DEMİŞ BİR ÇOK LAF SÖYLEMİŞ NEYİ ÇEVİRMİŞ BURDA ANLAŞILAMADI ?CUMHURBAŞKANINA DESTEK AYRICA BU SÖZLER EEE?BİRDE ANLATIRSANIZ ALENEN SÖYLEMİŞ AĞZINA GELENİ..
  • 1 Ay Önce

KEMALİST

BAKIN ŞİMDİ ADAMLAR NE SÖYLESE YARANAMIYOR KARDEŞİM BÖYLE BİR DURUMDA İSRAİL YETKİLİ SÖYLEMİ HAKARET SAYIP,TAM DESTEĞİNİ SUNMUŞLAR YAZARLARDA DAHİL GÖRÜYORUZ BİZ.. EE CUMHURBAŞKANINA? SİZİN SÖYLEDİĞİNİZE BİR BAKIN, HALA POLİTİK KAFAYLA GİDİLİYOR!
  • 1 Ay Önce

Kadir

Allaha hainlikten ote birsey varmi allaha ihanet edenl3rden hayir bekleyenler hepsi ayni yoldadir baska birsey beklemiyoruz bize biz yeteriz Allah serlilerin serliliklerini gidersin yetmezsek yolunda ölürüz
  • 1 Ay Önce

adalet

İsrail Ekremi kendilerinden bilmiş resmini koymuş her şey Ekremle güzel olacak demiş. Tabi ki ekrem böyle bir deşifre beklemiyordu işler gizliydi Siyon açıklamış şimdi mecburen hamasi nutuk atacak düştüğü bu rezil durumu toparlamaya çalışacak ama biz yemeyiz gene CHP liler DEM liler İYİ partililer yer.
  • 1 Ay Önce

VATANDAŞ !

YA BİR GİDİN İSRAİL ÇOCUKLARI SÖYLEDİĞİN LAFA BAK:((

okur

yemezsen gargara yap

Sırıddatlı Oguz

Bu ekrem görevden alınmalı Yüce Divan'da yargılanmalı. Benim REİSİMİ tehdit eden gidi ile bu kadar bu zamanda kanka olan benim istanbulu satar. Tüm TÜRK DEVLET kademesi BU ekrem Devletin göçünü göstermeli hakkı başladı mason kocaları başkanları Tv lerde çıkıyor bu ne cüret ki REİSİM tehdit edilir iken bunlar hemde resmi İBB başkanı olarak milletin gözü önünde flört ediyorlar DEVLETİM ACİZMİ
  • 1 Ay Önce

DOĞRU SÖYLER...

SİZİN KAVGANIZ İSRAİLLE DEĞİLKİ ZATEN DEĞİLMİ? AMACINIZ EKREM GİTSİNDE NE OLURSA OLSUN! VARSIN İSRAEL KAZANSIN, ABD KAZANSIN AYIP ULANNN!

oh oh. 2028 de herşey çok çok kötü olacak.

oh oh ekrem farkı 2 milyona çıkardı. katz hadi iyisin.karşılıklı kayıkçı kavgası.. 2028 de eko imparator.. başarılı çalışmalar...şimdiden haritaları çizin artık.
  • 1 Ay Önce

Cavit

Eyyy fetullahçı akit Ekrem İMAMOĞLU Cumhurbaşkanı savundu sizhala Ekrem İMAMOĞLU'na kumpas kumpas kurma peşindesiniz trollerinizle birlikte ama boşuna kürek çekiyorsunuz fettoşi satılık kalemşörsünüz.
  • 1 Ay Önce

Herkes sevdiğini destekler

Herkes kullanacağını beğenir
  • 1 Ay Önce

Yokum diyor

Ekoyu ilk defa takdir ettim
  • 1 Ay Önce

ata

gavurdur, ne oyunları vardır, bilmezsiniz... kağıttan kahramanlar, ekremden de iyi bir politikacı çıkarırlar, baksana aslanlar gibi bebek katillerini aşağılıyor, mütahitim benim... herkes yer, anadolu türkü yemez....
  • 1 Ay Önce

Ali

Önce edep, kim olursa olsun böyle bir başlık özellikle kendini din adına bir yerde görenlere hiç mi hiç yakışmıyor
  • 1 Ay Önce

Murat

Fış fış kayıkçı çok komiksin pontuslu ekrem
  • 1 Ay Önce

eko

Ya sen israilli D......?

Ne de olsa

İşin ucunda oy var ...
  • 1 Ay Önce

vay benim yazık olacak on yıllarıma.

hele ağzı açık ayran budalaları varken. bastır eko.fırsat bu fırsat. kim tutar seni.rüzgar senden yana esiyor.vay benim yazık olacak on yıllarıma.

Vay vay

Seçime 4 yıl var daha...

Olması gerekeni yapmışsın ne de olsa Akpartili seçmene de oynuyorsun

Yemedik Ekrem ama yemiş gibi yapabiliriz...el gördülük yalandan da olsa güzel bir cevap vermişsin aferin...
  • 1 Ay Önce

VATANSEVER

daha ne yapsın ağır laflar söylemiş işte isrile ÇOCUK KATİLLERİ DEMİŞ DAHA NEDEYECEK ADAM? bare takdir edemiyon yorum yapma ...

Abdullah Biri

Bu unutulur ise devlette zaaf var demek. Hemen haddini müsevi oğluna bildirmesi. Artık imamoğlu deyil mü sevi oğlu olarak anılmalı ekrem
  • 1 Ay Önce

BU HAREKETINI TEBRIK ETMEKMKAZIM EKREMIN MILLI ONURU KORUYAN KOLLAYA SAVUNAN HERKES GIBI

.... M
  • 1 Ay Önce

heeey heeey.

tabii tabii.fırsatçı chp bastııırr. chp nin bilboardlardaki posterlerini gördünüz mü. chp 50 yıldır kıbrısın yanında imişmişmiş.günün mana ve ehemmiyetine binaen. 7 chp ileri geleninin resimleri. Allah rızası için altan öymen,hikmet çetin,murat karayalçın,basykal,özgür özel ne yapmış kıbrıs için. bay kemal magosadaki kapalı maraşın adını daha geçen sene hayretle öğrendi gazetecilerden.1961 de astığımız menderes ve zorlunun 1959/60 londra ve zürih anlaşmaları ve bununla sağlanan üç garantör ülke sıfatımız olmasa idi. o da kıbrıs a erbakanın zoru ile çıkan ecevit kıbrısa ayağını atabilir mi idi.

Nur

Laneti ibne katz soyun kurusun inşaAllah ahirette hutamelerden çıkamayacaksınız inşaAllah
  • 1 Ay Önce

Kenan

İsrail Türkiye'de gerçekte kimi destekliyorsa onunla kavga ediyormuş görünüyor, kimi desteklemiyorsa onu övüyor. Küreciği kapatmayanla, ticareti zar zor kesenle kavga ediyormuş gibi yapıp onun oylarını arttırıyor, rakibini övüyormuş gibi yapıp onun oylarını azaltıyor. Akit bu yorumumu paylaşmayacağınızı bildiğim halde yazıyorum.
  • 1 Ay Önce

Allah ından bul kenan fitnesi.vay vay vay.kafaya bakın

kenan gerçekten sen nesin. 180 derece nasıl da ters yüz etmişsin.bakkal dükkanı mı kapatıyorsun. uluslarası anlaşmalar var. sen sersem misin yoksa çok tehlikeli bir şeytan münafık mı.sahi chp mi orayı kapatacak,orayla alışverişi daha önce keserdi.erdoğan kadar filistin için kim çaba sarfediyor.israil erdoğanın oylarını mı arttırıyor. Allahından bul inşaallah kötü insan.

Sincap

Kesinlikle doğru bir tespit ????

İsmail

Daha ne desin... başlığı gören başka bi şey var zanneder
  • 1 Ay Önce

Dertli

NUR hanım adam İstanbullu vatandaşların helal oylarıyla seçilmiş bir başkan...Millet iradesi, bir şey yapmazsa bir daha vatandaş oy vermez olur biter...Haniye, bütün ömrünü zulme direnişe adamış değerli bir lider...Allah rahmet eylesin...Böyle insanlara saygı duyulur...Ama islam dünyası ne onu ne de üç milyon gazzeliyi koruyabildi, en acısı da bu...Hamasi bqzi arap ülkeleri hiç sevmedi...Sizinle farklı düşünüyoruz olabilir ama Heniyye gerçek bir kahraman...

Vay vay

Adam ne dese bunlara yaranamiyor...Bir Turk vatandaşın verecegi uygun cevap..

Nur

Ekrem çok iyi bir aktör iyi oyuncu öyle olmasa istanbulda parmağını kıpırdatmadığı halde yeniden seçilmezdi ama biz yemedik

ersan

İsrail ve İngilizlerin beslediği medya kuruluşu İBB başkanına laf sokuyor
  • 1 Ay Önce

Allah ından bul ersanskhy.

israil ve ingiliz akiti mi yoksa senin islam ve türklük düşmanı sol kemalist laik çağdaş modern renkli basınını mı destekliyor hain münafık.nasıl tersyüz bu. sen müthiş bir fetö zekasına sahipsin.kahrol inşaallah... yandaş fondaş medya ne taraf,Allah tan korkmaz zalim münafık,mekanı cehennem olası.fırsatçı ahlaksız.

Cavit

Aynen öyle.

Dertli

Ekrem Bey çok güzel bir cevap vermiş...Kısa, öz ve bir Türkiye cumhuriyeti vatandaşının verebilecegi en iyi cevap...Siz dusmanliktan başka bir şey bilmiyorsunuz...Sizden başka herkes pkkli, fetöcu, siyonist....
  • 1 Ay Önce

Trol avcısı

Çevir kazı yanmasın evlat

cevap ne ki. hizmetleri ile her gün uçuruyor bizleri.

ne güzel asist ve gol...zaten erdoğan hiç bir şey yapmıyor. filistin için çırpınan sadece ve sadece son doğu roma imparatoru I.eko..

Osmanlı

Chp de dost olanı göster takoz partinin elemanlarını güzellemeyin boşuna

Ali

Túrkiyenin en tehlikeli ve en cok yalanci siyasetcisi Ekrem imamogludur nokta
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23