• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem Siyonist katilden aferini kaptı

Katil İsrail'in Dışişleri Bakanı Katz, Ekrem İmamoğlu'nu etiketleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren bir mesaj attı. Faşist Katz, Sosyal medya platformu X üzerinden Ekrem'e, "Daha güzel günleri umut edelim Ekrem İmamoğlu" dedi.

37 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ASYA

Reis sen bunca büyük işler yaptın bu muhalefet hiç birini taktir etmedi yalanladı bırak bunlara Hükumeti Batı önce çok büyük Ekonomik kriz çıkartacak sonra saldıracak bu krizde CHP DEM iktidar olsun nankörlerin burnu bir sürtsün erken seçime git.
  • 1 Ay Önce

Israil uşağı kim?

Birileri israil ile ticaret kesilmez demişti. Bazi şerefsizler israille ticareti sürdürdü onlar ekremden daha adimi oluyur
  • 1 Ay Önce

ata

sürelim motoru maviliklere falan ezikliğine girmemişler hayret....
  • 1 Ay Önce

ASYA

Saflar netleşiyor İsrail Dış işleri Bakanı Ekremin resmini koyup her şeyin güzel olacağı günler gelecek demiş açıkça Ekremin 2028 de Başkan olacağını ilan etmiş bunu nasıl yapacaklar; Muhalif basında sosyal medyada yalan ve iftira haberleri çoğaltıp halkın beyni yıkanacak, Ekonomik kriz derinleştirilecek ABD ve Batılı yandaş şirketleri ile, dolar patlatılıp enflasyon iyice azdırılacak Reisi yollamak için her puştluk denenecek şimdiye kadar olduğu gibi ama bu kez dozu artırılacak sivil toplumla içerideki Müslümanlardan nefret ettirdikleri muhalif bazı mezhepler ve Kuruluşlarla top yekun saldırıp Ekremi Başkan yapacaklar gerisi zaten çok kolay. Ülkenin yarısı zaten Ekreme oy verecek kıvama getirildi seçimi çok rahat alacak Ekrem. Sonrasını düşünmek bile korkunç.
  • 1 Ay Önce

Ferhat

Ülen dingil, bu zibidiler milletin yaptığı paylaşımları silince yasaklama olmuyor da senin devletin misilleme yapınca beren ağrıdı.
  • 1 Ay Önce

İmamoglu

“Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman.”
  • 1 Ay Önce

Sedat gezek

Ekrem İmamoğlu taraftarı değilim.her ne sebeple olursa olsun katza cevap vermiş.bu birlik beraberlik zamanında görevini yapmış ite köpeğe fırsat vermemiş ama siz bu gergin dönemde hala sağcı solcu hesaplarındasınız yuh size yuh size
  • 1 Ay Önce

Umuda

Olayın sağı solu kalmadı bomba tepene düşünce sağcımısın solcu mu Dinli mi Dinsiz mi CHP li mi AkPartilimi ayırt etmez. Reis bu günler için paraları Savunma sanayisine altına askeri harcamalara yatırdı siz çıktınız emekli aç aç dediniz savaş çıkarsa açlığın ne olduğunu anlarsınız.

Osmanlı

Biz yemedik

Salih

Allah CC lanatini kazanan Yahudi'nin pisliği Eko Allah CC fırsat vermesin bozguna uğratsin nesillerini kurutsun yüce dinimize vatanımıza zarar veren münafık siyonist kâfirleri vatan hainlerini amin
  • 1 Ay Önce

viçdan

İmamoğlu, X üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman.” TEBRİK EDERİM
  • 1 Ay Önce

ASYA

İsrail Dış işleri Bakanı tutup Ekremin resmini paylaşıyor altına her şey çok güzel olacak diyor niye Ekremin resmi bir bildikleri bir gizli pazarlık mı var.

Nur

Yersen

Millet

Kimin tasması kimin elinde belli oluyor mu.
  • 1 Ay Önce

Kapak Cevap

İmamoğlu'nun Katz'a verdiği efsane cevabı da manşet yapsanıza?? “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bayrağına ve Cumhurbaşkanı’na hakaret eden bu açıklamanızı size aynen iade ediyorum. Demokrasiyi ve hukuku, elinde on binlerce çocuğun kanı olan birilerinden öğrenecek değiliz. Evet, her şey çok güzel olacak. Filistin özgür olduğu zaman.” Demek ki neymiş, aferin kapan falan yokmuş. Böyle saçmalıklardan medet uman zihniyete selam olsun.
  • 1 Ay Önce

Doğruya Doğru

İsrail Ekremi destekliyorsa olay bitmiş film burada kopmuştur.

Nur

Yemezler!!!

Ferhat

He he öyledir. Baktı millet tepki gösterecek tornistan yaptı

viçdan

EĞER EKREMDE BİR JAPON KADAR GRUR VARSA BU GÜNDEN TEZ HARAKIRI YAPMASI GEREKİR
  • 1 Ay Önce

Yenisehirli

Kalpleriniz birbirine yakınmış.
  • 1 Ay Önce

Milli güvenlik sorunu haline geldi

Chp li eski başkan erkan çakır Ekrem İmamoğlu ülke için büyük tehdit büyük tehlike diyor...
  • 1 Ay Önce

Doğru Tespit

İnsanımız o kadar sözcü tele1 halk tv flaş Tv gibi basının yalanlarına iftiralarına maruz kaldı ki Ekreme % 62 oy verdi yazık.

zivrizinek

Haberinizi ilgiyle okudum.Bir zahmet bir de Ekrem imamoğlu'nun Yisrael Katz verdiği cevabı da yaymlarsanız arada sırada doğru bir şey yapabiliyorsunuz derim....
  • 1 Ay Önce

Nur

Yemedik

Alâ

Ulan bu Siyonist zalimler sıkışınca aynı Chpkk gibi Ataputa sarılıyorlar. Müslümanlar ne zaman uyanacak acaba.
  • 1 Ay Önce

ZEKO

Ulan bu herifi araştırın bunun aslı Trabzonlu çıkarsa, beni İstanbul'un bir meydanında asın...Vasiyetimdir... Eminim değil aslı Trabzonlu olan böyle davranamaz...Kanda bozukluk var...Vesselam.
  • 1 Ay Önce

Katz mesajı almış

Ekremin Instagramı bahane ederek gönderdiği mesaj yerine ulaşmış...
  • 1 Ay Önce

Cumhur ittifakı millet den aldığınız yetki ve gücü kullanın

İbb Ekremi onca hatalarına rağmen görevden almayıp Dokunursak mağduru oynar mantığıyla ülke yönetirsen olacağı bu milletin başına bela ettiniz azgınları şımarıkları.
  • 1 Ay Önce

Hayri

İmamoğlu nun cevabını niye yazmıyorsunuz. İdeolojiniz Haberciliğin ve gerçeklerin önüne geçiyor. Siz ve sizin gibi siyasal islamcılar yüzünden Filistin e sahip çıkılmıyor.
  • 1 Ay Önce

Nur

İşimize gelirse bu gazete chp ye hitap etmez müslüman türk osmanlı torunlarının milletini vatanını satmayanların okuduğu gazete okumayın efendim ne işiniz var burda müslüman her konumda müslümandır islamı bilsen öğrensen iyi olur Hz Muhammedin s.a.v hayatını oku Allahın emirlerini siyasete hayatına alırsa bir siyasetçi RTE gibi ülkeyi zirve taşır, Osmanlı ne kadar karalarsanız karalayın güneş balçıkla sıvanmıyor 600 küsür sene dünyaya hükmetti Halada avrupanın siyonistlerin korkusu var osmanlı torunları uyanışa geçecek diye. bütün sultanlarımız dini bütün müminlerdi şeriatla hüküm sürüyorlardı, ve bir osmanlı torunu başımızda ve biz uyanışa geçtik çok şükür. siz içten siyonistler kafirler dışardan başaramayacaksınız inşaAllah islamın nurunu tc müslümanları osmanlı türkleri tamamlayacak inşaAllah !!!!

Nur

Chpliler yemedik

Yanılıyorsun kats

Erdoğan, bilimsel, kültürel, teknolojik ve ekonomik kabiliyetlere sahip Türk devletini yok etmiyor...daha emin adımlarla geleceğe taşıyor...O Erdoğan Türkiye'deki sizin etkinliğinizi yok ediyor...
  • 1 Ay Önce

Vatandaş

Milliyas bence türk şehadete eren türk mehmetçikleri için milli yaş ilan edilmeli 18 19 yaşında şehitler için milliyas ilân edilmeli edilecekse. Millet aç geçinemiyor kendi sorunlarımızı aşmalıyız
  • 1 Ay Önce

Öz vatandaş

Geri zekalı Türkiye aciz blr ülke değil kelime oyunlarıyla milleti enayi yerine koymayın hadi oradan hadsiz haddini bil olurmu.

Ay Yıldız

Kafir rum Yahudi siyonist …. belli olmayan
  • 1 Ay Önce

Onubunu Bilmeyen

Bir numara Türk düşmanı ve PKK ilâ Fetö gibi terör örgütlerini besleyen Almanya da her fırsatta Ekremi alkışlıyor!
  • 1 Ay Önce

ZÜLKARNEYN

Bu katil sürüsü beni medhetsin,imanımdam şüphe ederim. Demek ki saflar netleşiyor.
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23