• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'nin motor devi konkordato ilan etti! İşte bu beklenmiyordu

Türkiye'nin ünlü motor üreticisi KEM-P Vibrasyon Motorları, iflasın eşiğine gelerek konkordato ilan etti.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

genç nefer

allah allah, güçlü erdoğan ülkesinde nasıl batmış, reisin istediği gibi gazze'yi mi desteklememiş? yoksa ülkemizde bir sorun mu var? ya da namaz mı kılmamışlar?
  • 1 Ay Önce

Arif

İyi birşey, yabancıya satarak gelir elde edeceğiz demektir.Halkimiza hayırlı olsun.Devletin fabrikalarini sattık sıra Allah'ın izniyle özel sektöre geldi.Halkimiza hayırlı olsun.
  • 1 Ay Önce

Vatansever

Ulkedeki yonetenler bu hale getirdi. 80 enflasyon. 21 yildir iktidar, sonuc fiyasko. suriyeli filstinli araplar icin her seyi yapan iktidar, kendi vatandaslarini hic dusunmuyor. Araplar icin ulusal yas ilan eden iktidar, depremlerde ve pkk saldirilarinda olenler icin yas ilan etmedi. Geldigimiz nokta bu. Benim icin yas yok hukmunde. Kahrolsun israil bu da benden gelsin. Yasasin TÜRKIYE. Yayınlayında gorelim.
  • 1 Ay Önce

teşekkürler akit.

teşekkürler akit.

Murat Uçar

Tüm Yahudi destekli internet medyası son yıllarda sürekli asılsız bu tip haberler veriyor. Siz de onlardan mı aldınız bu içeriği?
  • 1 Ay Önce

teşekkürler akit.

yok.bu acemi gazeteciliğin seviyesi.

işte bu hiç beklenmiyordu.akitin iki üç kalıbından biri.

ay aşkolsun. niye beklenmiyor olsun. her gün bir iflas müjdesi yumurtlayan akitin bu günkü tebşiri nedir diye meraktan çatlıyedik.biz de sandıydık arçelik togg, vestel misali bir dev iflaaz etmüş..yarınki sürpriz hangi firma.bu gün iyi araştırın,müjde bekliyrik. kaç iflas sonra dükkanı kapatıp,donumuzu çekip gidiyoz.???
  • 1 Ay Önce

teşekkürler akit.

teşekkürler. akit.

Dertli

Hiç beklenmiyor muydu, Uçan ekonominin sonucu olmasın bu...
  • 1 Ay Önce

assslan akit. yarın kim iflaaaz edecah..bekliyoz.

akit duydun mu bak ne yazmış herif.başka haber tükendi mi memlekette. manken donu haberi bu kadar yıkıcı olmuyordur belki.

SAHTEKARMETRE

2000 yılındaki ihracatı 36 milyar dolar olan türkiyemizde 03/08/2024 tarihi itibariyle 261 milyar dolar ihracatı olan bu cennet ülkemin ekonomisiyle mi dalga geçiyorsun!!!!!! ne yazık ki senin gibi ekmeksiz , yemek yediği tekneği parçalayan ekmeksizler ülkenin gelirinden zenginliğinden daha çok faydalanıyor. yazıklar olsun senin zihnyetine. YILLARDIR TECRUBE EDİYORUM, BİR EKMEKSİZ NE KADARA ÇOK BİR KURUM, BİR KURULUŞ, BİR ŞEK VEYA BİR DEVLETİN İMKANLARINDAN FAYDALANIYORSA O KADAR ÇOK FAYDALANDIĞI ŞEYE HAKARET EDİYOR,CAGIRLIK YAPIYOR,ELEŞTİRİYOR. EKMEKSİZLERDE FAYDALANMA İLE HAKARET ŞÜKÜRSÜZLÜK, NEGATİF ALGI, ŞİKAYET DOĞRU ORANTILI OLUYOR. 2001 KRİZİNDE 35 MİLYON ÜLKEDE 2 MİLYON MEMURUN MAAŞI ODENEMDİ, 85 MİLYONUN EMEKLİSİ 17 MİLYON EKMEKSZ SEN HANGİ ÜLKEDE YAŞIYORSUN, HANGİ ÜLKEDEN BAHSEDYORSUN..KENDİNE GEL.

hsn

insallah bir art niyet yoktur.
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23