• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Putin bizzat karşıladı! İşte MİT'in takas operasyonuyla ülkesine dönen isimler

ABD, Almanya, Polonya, Slovenya, Norveç, Rusya ve Belarus cezaevlerinde bulunan 26 kişinin karşılıklı değişimini içeren son dönemin en geniş kapsamlı takas operasyonunun ardından ülkelerine dönen kişilerin kimlikleri merak ediliyor. Öyle ki Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Moskova’ya dönen kişileri başkent Moskova’daki Vnukovo Havalimanı'nda bizzat karşılaması dikkatleri daha çok üzerlerine dikti. İşte detaylar...

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Bizde de vardı TTB başkanı Fincancı ne oldu? Hapis yattı mı?

"Rus ordusu hakkında internet üzerinden asılsız iddialarda bulunduğu gerekçesiyle aynı yıl göz altına alınan Yaşin, mahkeme tarafından 8,5 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı."
  • 1 Ay Önce

hay yaşa osmanım,ukalam,sen mit başkanı olceyk herifsing

osman siz hastasınız oğlum. onu yapacağına bunu yap,bunu yapacağına şunu yap,şunu yapacağına öbürünü yap.hep akıl vermek. hep beğenmemek başka şeyi emir buyurmak. ne de olsa asırlık chp buyurganlığı. her haltı siz bilirsiniz.ak yapsak kara yapın,kara yapsak ak yapın. hep şikayet,hep gayrımemnunluk.dünyanın takdir ettiği,soğuk savaş sonrası,gerçi onun da ne olduğunu bilmezsiniz,en önemli takas.. 7 ülkenin elemanlarının takası. abd den almanyaya rusyaya takdir edilmemiz.sıkıntınız o zaten. eğer bir falso olsaydı,ne rezilliğimiz,ne saygınlığımızın sıfır oluşu kalırdı,ya da iş başında seninkiler olsa nasıl dünya çapında bir diplamatik ve istihbari başarı olurdu...sağol şu karayılanı takibi iyi hatırlattın,yoksa hiç kimsenin aklına gelmemişti. ulan daha bu gün 12 çeşitli kategorideki terörist sarı torbaya girdi..bu bir türlü hazmedemediğiniz iktidardan önce haftada 30,40 vatan evladı baraka karakollarda şehit oluyordu. senin gibi chp nin mamur kalelerinde oturan tuzu kuru,kıçı garantide mütegallibe ne bilecek.
  • 1 Ay Önce

malum

osman MİT senide takip ediyor.merak etme,yeri zamanı geldimi karayılanda yerini bulacak
  • 1 Ay Önce

Osman

Bunlarla ne işimiz var anlamadım MİT gitsin karayılan’ı tespit etsin bunlarla değil
  • 1 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23