• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Katil İsrail'den skandal NATO ve Türkiye çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden sonra İsrail'in küstah çıkışları artarak devam ediyor. İsrail Dışişleri Bakanı Katz, ülkedeki diplomatlara Türkiye'yi NATO'dan çıkarmak için çalışmaları talimatını verdi.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sevinc

Katil itrail sen önce ellerindeki kanı yıka. Benim ülkemi tehdit edecek kadar büyümedin Dagdan ğelmiş bagdakini kovuyor..Bebek kadın yaşlı demeden insanları fosfor bombalariyla yaktınız.Cumurbaşkanımızın ,Turkiyenin arkasında Halkımız var ..Önce korkak siyonist askerlerinizi Filistinden çekin Döktügünüz kanların hesabını verin önce..
  • 2 Ay Önce

Gültekin

BÖYLE BİR İYİLİK YAPSALAR ÇOK YERİNDE OLUR ÇÜNKÜ NATOYU AYAKTA TUTAN TÜRK ASKERİDİR, TÜRK ASKERİ CİNAYET İŞLEYENLERİN KULLANACAĞI SIRADAN ASKER DEĞİLDİR, BUNU NİÇİN HİÇ BİR DEVLET SORGULAMIYOR, "İSRAİL NATO ÜYESİ DEĞİL, BUNA RAĞMEN NATO KARARGAHINDA ONA OFİS NASIL TAHSİS EDİLMİŞTİR" VE BUNUN AMACI NEDİR?
  • 2 Ay Önce

Gültekin

ÇAKMA DEVLET İSRAİL'İN ÇAKMA DEVLET ADAMLARI, TÜRK DEVLETİ İÇİN SARF ETTİĞİ BU CÜMLELERDE GÖSTERİYOR Kİ, DÜNYANIN BÜTÜN KURUMLARI AB GİBİ, NATO GİBİ V.S. İSRAİL'İ KORUMAK İÇİN YAHUDİLER TARAFINDAN KURULMUŞ, TÜRK DEVLETİNİ NATO'DAN ÇIKARIN GİBİ İFADEYİ KULLANMA CESARETİNİ KENDİNDE GÖREBİLİYORSA, BU KURUMLARIN İŞİ BİTMİŞ DEMEKTİR, YANİ ŞAPKA DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ, MASKE DÜŞTÜ, GERÇEK YÜZLERİ GÖRÜNDÜ, ARTIK BÜTÜN DÜNYA MÜSLÜMANLARIN BİRLİK KURMA ZAMANIDIR, OSMANLIYI ÇOK İYİ ANALİZ ETMELİYİZ, ALLAH'IN İPİNE SARILAN OSMANLU ÜÇ KATAYA HAKİM OLDU, NE ZAMAN ALLAH'IN İPİNİ BIRAKTI ÜÇ KITADAN MAHRUM OLDUK.
  • 2 Ay Önce

Gök Türk

Türkiye natodan zaten çıkarılacak, çıkarılmadan kendimiz çıkalım.
  • 2 Ay Önce

Osmanlı Torunları

Baş komutanımdsn Ricam Dehal Tukiyemi kafirler kefereler firevunlar Haçlı Tohumları Teröristler İşgalci Sömürgeci soykırımcılar Olan Notu pisliklerinden Derhsl Çıkatrsın Acilen Derhal Gereğini yapalım
  • 2 Ay Önce

Şeyh Şamil bu

Türkye Natodan atılmamalı, Türkler natoyu terk etli.
  • 2 Ay Önce

Sapik korkak ruh hastasi soyrimciyi siyonist cetenin kopekker

De KURTARAMAYACAK
  • 2 Ay Önce

Askan

o zaman bizde Türkiye'deki anezi, aşkenaz, sefarat, pakraduni vs ne kadar Türkçe konuşan pislik yahudi varsa yalakaları ile birlikte bu topraklardan atalım
  • 2 Ay Önce

asim keskin

yani bazan öyle ipe sapa sigmaz seyöer yapiyorsuzki sonra pirincin tasini ayiklamya calisiyoruz. udurp duruken yanlis zamanda yanlis sözler söylemek. Müslümanlikla Arap kültürünü karistirmaylim. Araplarin kültüründe la atmak tehdit, bagirirlar cagirirlar ama bir tasi yerinden oynatmazlar oynatamazlar. Onlar gibi olmamamiyirz. Aynisini iranda yapiyor Tehdit tehdit tehdit ama yaptog bir sey yok tan tersine o tehditleri bahane eden emperyalistler ioslam dünyasina cullandi. Simdi de biz. söyleyecegimiz cümlelerin nasil sonuclar diguracaginin hesaba katarak konusmaliyiz. konusarak peynir gemisi gitmiyor. yapamayacagimiz bir seyi söylememek lazim.
  • 2 Ay Önce

Ortunç

İte bak yattığı yere bak, anlaşılan atalarına kucak açmış kadim milleti diğer toplumlarls karıştırma gafletine düşmüş... Sizi gidi çakallar sürüsü...
  • 2 Ay Önce

Niğdeli

İSRAİL DÜNYA KAMUOYUNDA HİÇ BU KADAR KEPAZE DURUMA DÜŞMEMİŞTİ. ASLINDA TAM BİR CANİ OLDUKLARI HİÇ BU KADAR NET OLARAK ORTAYA ÇIKMAMIŞTI. DÜNYA LİDERLERİ İSRAİLDEN ÇEKİNDİKLERİ İÇİN BU CANİLERE HEP SEMPATİ GÖSTERDİLER. BİRİSİ ÇIKTI KRAL ÇIPLAK DEDİ. ODA RECEP TAYYİP ERDOĞANDI. VE BUNLARIN TAM BİR CANİ OLDUĞUNU TÜM DÜNYAYA İLAN ETTİ. KENDİSİNİ SOYKIRIM MAĞDURU GÖSTEREN BU CANİLERİN KENDİLERİDE SOYKIRIMCI DAMGASI YEMİŞTİR. BU KONUDADA İLK ÇIKIŞ REİSTEN GELMİŞTİR. ABUK SUBUK KONUŞANLAR OLSADA REİS NE YAPMASI GEREKTİĞİNİ İYİ BİLİYOR. BATI HAYRANLARI ANADOLU KÜLTÜRÜ KARŞISINDA DAİMA AVRUPA ,AMERİKA VE İSRAİLİN YANINDA OLACAKTIR. ANCAK BİR GÜN İSRAİL VE O TOPRAKLARDA BİR TANE YAHUDİ KALMIYACAKTIR. ANCAK ÇOK İLGİNÇTİR Kİ İRAN UZUN BİR HAMİLELİK DÖNEMİ İLE YAHUDİ NÜFUSUNA HAMİLEDİR. AKLI SELİM İNSANLARA SELAM OLSUN DEVLETİMİZ AHİRETE KADAR VAR OLSUN.
  • 2 Ay Önce

Gerçek suclu

Golanda 12 kişinin öldüğü füze sakdirisinin esas sorumlusu 7 Ekim'de Filistin'e Gazze'ye saldırmak için bahane olarak İsrailli gençleri bizzat siyonist katıl netenyahunun itleri helikopterle tarayıp sonrada Hamas'a atıp Gazze'ye saldırdığı gibi şimdide golana bizzet netenyahunun itleri füze dakdirisi yapıp bu kez İsrail ABD İngiltere ve bunların kuyrugundaki yavsakkari saldırmak için füzeyi atıp suçu bu kezde Lübnan'a atacak
  • 2 Ay Önce

Sonun yakın, katil köpek!!!

Domuzun dölü!!!! Çıkar gücün yetiyorsa! Vampir köpek!!!  domuz, seni önüne atsalar halkın dilim dilim doğrayacak! Halkın ayağının kaymasını beklerken, sen kimin iti oluyorsun da Türkiye'ye çemkiriyorsun, yamyam köpek! Hayvandan aşağı yaratık!!! Allah'ım bu çeytanınen afi piçinin sonunu bizim elimizle getir Ya Rabbi. Amiin. Mahmut Abbas ve avanesi dışında, Gazzeli, Filistinli kardeşlerimize yardım et Allah'ım. Amin.
  • 2 Ay Önce

Yasin kusl

Bize ne filistin den
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23