• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sözcü yazarı Ege Cansen sonunda hizaya geldi! “Türkiye’de kriz yok”

Sözcü yazarı Ege Cansen bile, “Türkiye krizde” söylemine tepki göstererek, ekonominin büyümeye devam ettiğini söyledi.

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Hasanpaşa

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde bir aydan beri içme suyu yoktur.
  • 2 Ay Önce

KEMALİST

1979 KIBRIS HARBİNİN 4 YILLARIYDA, KANLI 1 MAYIS 1977 YAPTIRAN O GÜÇLER,ECEVİTİ ZORA DÜŞÜRMEK İÇİN GAZETELERE, PARALI İLANLAR VERİP HÜKÜMETİ İSTİFAYA SÜRÜKLEMEYE KALKTILAR .KIBRIS AMBARGOSU VE U2 UÇAKLARI BASKISI GELİNCE ABD SÖZCÜSÜ,WAREN CRİSTOPERE REST ÇEKEN ECEVİTİNTEN NEDEN BAHSETMEMİŞ ACAB BÖYLE CEHALET OILABİLİR Mİ? IRAK PETROLÜ KESTİ,BULGARİSTAN ELEKTİRİĞİ ,KADDAFİ SÖZDE YARDIM ETMEKTEYDİ ANCAK İMF SÜRDÜLER BİZİ BUNUNLA KALMADI CENTO’YU YIKAN ARAP DEVLETLERİ TÜRKİYEYİ ABDCİLİKLE SUÇLADILAR, CANSEN BOŞ KONUŞMUŞ, BU ÜLKENİN SOSYAL SİYASAL TARİHİNİ İYİ BİLMEK GEREKİR ,HER DURUM VE ŞARTLAR AYNI DEĞİLDİR, ARADAN 40-50 YIL GEÇMİŞ TEKNOLOJİK İMKANLAR DÜNYADA DEĞİŞMİŞ EVET :ABD’DE 1980 BÜYÜK PETROL KRİZLERİ VARDI ONLARDA SOKAK İSYANLARI ALMIŞ BAŞINI GİDİYORDU. İNCELERSENİZ GÖRÜRÜSÜNÜZ... BİZDEDE ELEKTİRİK KESİNTİLERİ MEVCUTTU BÜTÜN AMBARGO SEBEPLİ.. GAZYAĞI LAMBALARI KULANMAKTAYDIK; AMA DIŞ VE İÇ BOÇ BUKADAR ÇOK DEĞİLDİ YADA KAMUMALLARINDA BİNLERCESİ SATIŞA ÇIKMAMIŞTI GEÇMİŞİN HESABI GEÇMİŞTE GÖRÜLDÜ. BİZ BUGÜNE BAKALIM: 1998 DE BU HALK ECEVİTİ TEKRAR SEÇMİŞTİR CANSEN BOŞ KONUŞUYOR MADEM KÖTÜ BİR ADAMDI YÖNETİMİ ECEVİTİN HALK BİLİR…! ONU TAKDİR ETMİŞTİR YİNE ONU BATIRANLAR MARMARA ÜLKENİN ÜRETİM KALBİNDE DEPREMLER OLMUŞ SANAYİ VURULMUŞ..BAZI MU..TAHTAKALEDEN DOLAR VE EUROPLARI NASIL ÇEKTİKLERİNİ ANLATTILAR DEĞİLMİ. OKUDUK BUNLARI:))).ŞİMDİ SON 20 YIL AKP ÜLKEYİ YÖNETMEKTEDİR. GEÇMİŞİN HESABI GEÇMİŞTE GÖRÜLMÜŞTÜR. BİZİ İLGİLENDİREN MİLYONLARCA İCRA DIŞ VE İÇ BORÇLANMALAR MEMURLAR BİLE EV VE ARABA ALAMAZ DURUMDA YANİ 1970 LERDE O BABALAR ANNELERİM BİRİKİMLER OLMASADI 2000 LERİN BAŞINDA 2010 KADAR.. BUGÜN O MALLARDA OLMAZDI CANIM...!!!
  • 2 Ay Önce

Dertli

Seçen 12 bin, seçilen 100 bin alıyorsa o ülkede kriz yoktur, KERIZ vardır...Ilber Hoca sanırım...
  • 2 Ay Önce

Umuda

Ne yani Milletin Vekili en düşük maaşa mı çalışsın dünyada bir örneği var mı iyice mantığı yediniz. Dünyanın her yerinde az eğitimli niteliksiz çalışanlar az para alır ve bu kesim her toplumda vardır. Bir ara Rusya Doktora fabrika işçisinden daha az para veriyordu emekçi ayaklarına sonra sistem hiç bir şey üretemedi kuyruklar yokluklar oluştu ve çöktü.

ubeyd

kriz yok hain ve münafık çok. milli değil de ısrail uzantılı kalleş çok. bolluk var. israf çok, şükür yok. pkk yı seven o... çok. Allah bizlere iman, istikamet ve ahlak versin
  • 2 Ay Önce

Umuda

Ege Canseni yahudi veya ermeni diye biliyorum acaba yanılıyormuyum.
  • 2 Ay Önce

Umuda

Türkiye'de Keriz var.
  • 2 Ay Önce

AHMET BULUT

sonunda hizaya geldi! “Türkiye’de kriz yok” manşet atmızsın seçimde görecen varmı yokmu
  • 2 Ay Önce

Doğruya Doğru

Kriz var da Krizin neden olduğunu kişilere bağlı olmayıp dünyada var olan sömürücü sistemin Ülkenin bağımsızlığı ve gelişmesini engellemek için özellikle çıkartıldığını hala anlayamayan Kerizler de var.

Salih

Yeni akit, zeki murende bizi gorecekmi ???? En buyuk komedyen sizsiniz, cem yilmaz halt yesin yaninizda
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23