• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Konya Büyükşehir Belediyesini duyunca sustu!

Belediyelerin SGK'ya toplam prim borcunun 96 milyar lirayı bulduğunun açıklanması sonrası tartışmalar devam ediyor. Gazeteci Sinan Burhan "Konya belediyesinin niye borcu yok? Bazı belediyeler Tarkan’a 40 Milyon vereceğine borcunu ödesin" dedi.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

murat

ABudllah cevap . TALİP OLDUN ÖDEYECEKSIN VAAD ETTIN YAPACAKSIN .COCUKCA SORUNA CEVAP mızıkma . GECMİŞTE sol partılerın batık beledıye borclarını SAG secmenlı partıler hem ödedı hemde hzımet cıkardı hemde kar ettırdı ..
  • 2 Ay Önce

Okur

Çökmüş ler milletin parasına böyle gitmez Bu düzen değişmeli belediye lerde ki başı boşluk zirvede.
  • 2 Ay Önce

YUNUS ASLAN

Abdullah'a! Adını bile düzgün yazamıyorsun, iftiradan da geri durmuyorsun. AKP-MHP-BBP dolayısıyla Cumhur İttifakına ait belediyelerin içinde illaki borçlular var. Fakat söz konusu siz olunca sus pus oluyorsunuz. Sizin zihniyetiniz; Benim hırsızım iyidir, değil de nedir? 2.000.000 TL telefon faturası getiren milletvekilinize ne yaptınız? Böyle birisi Cumhur ittifakında barındırılır mı? Velhasıl, küfür tek millet, İslam tek Millet.
  • 2 Ay Önce

Aynen

İsmi bilerek öyle yazıyor fetö şüphesi var şahısta aypisi takipte..,

Osman AYDIN

YUNUS BEY O ABDULLAH ISMI GERÇEK ISMI DEĞIL BUNLAR SONRADAN ALDIKLARI TAKMA ISIMLER O KİŞI O ISME LAYIK DEGIL SIZIDE TRBRIK EDERIM GUZELCE DILE GETIRDIĞIN ICIN

YORUM

Devlet belediyelere gönderdiği paradan borçlarını tahsil etmeli.
  • 2 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

Mesela şişli bir kaç on sene sgk borcunu ödememiş. Adamlar ödemedi, kötü niyetlidir. Tamam da, burada sgk nin hiç mi kabahati yok?
  • 2 Ay Önce

ABudllah

AKPlilierin borcunu neden CHP ödesin?
  • 2 Ay Önce

ERKILIC

icine s.ctiginiz Ist'u R.T.E aldi, yasanir hale getirmisti, Ankara'da ayni sekilde. Yani sen kime ne'yi ittirmeye calisiyorsun garip mahluk! Once, herkese "tamam" demekten KEVGIR olmus arka tarifina bak sen ve turevlerin, sonra hoykurmeyi dene burada. Ikile, hadi ikile....

Bay bay özgür

Millet mi ödesin?

Işte cehape çirkefliği

Adalet ve Kalkınma Partisi kendi borcunu kendi öder. İtin köpeğin peşinden havlamasına mahal vermez. cehape çöplüğü de geninde olan pisliği yapar, 80 yıldır yönettiği belediyelerde SGK'ya olan borcunun üstüne yatar. Amaç SGK'yı zor duruma düşürmek. Bu düpedüz arsızca, namussuzca, alçakça insan hayatıyla oynamak demek! Tabi cehape alışık, Ke-MAL'ın SSK'yı nasıl batırdığını unutmadı bu millet!

Çocuklarımızın geleceği heba edilemez

96 milyar borcun 70 milyar lirası chp beleyedilerinde. Madem trollük yapacaksın az biraz araştır kıçından uydurma...

Trol savar

Sen fetöcülere özgürlük isteyen yorumcu değil misin..?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23