• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Olimpiyat değil rezil hayat! Fransa dini değerleri ayaklar altına alıp ezdi

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları açılış töreni, çığır açan unsurları ve tartışmalı temsilleriyle dikkat çekti. Gerçekten de rezillikte çığır açan törende Hz. İsa’ya da hakaret edildi. Törenin sonunda yansıtılan "Son Akşam Yemeği" tablosu, İslam dünyasında olduğu gibi Katolik dünyasında da büyük tepki topladı. Bu koreografide Hz. İsa’nın yerine mavi kanı temsil eden sapık ve çıplak bir LGBT’liyi ‘Hz. İsa’nın yerine ‘Son Akşam Yemeği’nin önüne oturttular. Fransa dini değerleri ayaklar altına alıp ezdi.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Allah ıslâh etsin...islâh olmuyorsa kendi başlarının derdine düşürsün de bizden uzak olsunlar

Fransa Katolik Kilisesine ait X hesabından, Olimpiyat Oyunları açılış törenine ilişkin Fransız piskoposların görüşü yayımlandı. Törende Hristiyanlıkla alay eden sahnelerin yer aldığı belirtilen açıklamada, "Bu tören maalesef Hristiyanlıkla alay eden sahneleri içeriyordu, bu durumu derin bir üzüntüyle karşılıyoruz." ifadeleri kullanıldı. Açıklamada, bu durum karşısında Hristiyanlarla dayanışma ifade eden diğer dinlerin mensuplarına teşekkür edildi. "Bu sabah düşüncelerimiz, bazı sahnelerin aşırılığı ve provokasyonu nedeniyle incinen tüm kıtalardaki Hristiyanlarla beraber." ifadelerine yer verilen açıklamada, Olimpiyat Oyunları'nın bazı sanatçıların ideolojik önyargılarının ötesinde bir durum olduğunun farkına varılması istendi.Açıklamada, sporun, sporcuların ve izleyicilerin kalbine derinden işleyen bir faaliyet olduğu vurgulanırken, dini inançlara saygı çerçevesinde, sporda ve Olimpiyat Oyunları sırasında paylaşılan tüm değerlere herkesin ihtiyacı olduğu kaydedildi. "BU GERÇEKTEN GEREKLİ MİYDİ?" Avrupa Parlamentosu'nun (AP) aşırı sağcı Fransız üyesi Marion Marechal, X hesabından, "Paris 2024 açılış törenini izleyen ve Son Akşam Yemeği'nin bu 'drag queen' parodisi karşısında hakarete uğradığını hisseden dünyadaki tüm Hristiyanlar, şunu bilin ki konuşan Fransa değil, her türlü provokasyona hazır solcu bir azınlık." açıklamasını yaptı."...orada Fransa'da bunları yapanlar dünyanın her ülkesinde bu tür tavırlar aynı hayat felsefesine sahip provakasyon yapmayı çok seven ...ajitasyon yapmaktan zevk solcu kesim bizim ülkemizde de var...
  • 2 Ay Önce

Hayatı yalan olan Fransa tam bir manipülasyon merkezi

Fransa yine rönesans yaptığını zannederken aslında #1789# da da kiliseye ve din adamlarına yaptığı tam olarak buydu...
  • 2 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Fransa'da eş cinsel evlilikler arttıkça, Fransız diye bir millet kalmayacak, Fransa dışardan gelen göçmenlere kalır inşallah
  • 2 Ay Önce

ASYA

Dünya insanları hızla Dünyevileşiyor Dinsizleştiriliyorlar bu yüzden dünya yaşanır olmaktan çıkıyor uyuşturucu alkol kullanımı intiharlar cinayetler sapkınlıklar fuhuş lgbt hırsızlık savaşlar bencillik çıkarcılık sahtekarlık pislik hızla artıyor insanlık geriye gidiyor yozlaşıyor İnsanlığı hayatı yücelten anlamlı kılan insan ve toplum ilişkilerini sağlıklı kılan tek oluşum Din dir bu işleri özellikle Yahudi basınları körüklüyor kendilerinden olmayanlar perişan olsun bizim kölemiz olsun diye yapıyorlar bunu da özgürlük eşitlik tatlı hayat bireysellik hürriyet adalet kavramları adı altında altın tasla sunuyorlar Aileden Dini eğitimi olmayanlar savrulup heder olup gidiyor Cehenneme odun oluyor insanlık bu çöküşten sonra Kurtuluşun İslamda olduğunu görecek ve tekrar yücelecektir.
  • 2 Ay Önce

Millet

Malesef, sapkınlığı medeniyet diye yutturmaya çalışan bu soysuzları medeni zanneden ahmak sayısı çok.
  • 2 Ay Önce

Kuzey orhun

Fransa böyle devam etsin aile kurumunu tamamen ortadan kaldırınca 50 yıl sonra fransız diye bir millet Dünya üzerinden silinir ,fransadaki şimdiki müslüman azinliklar yarının fransasinda hükmederler .Inşallah Fransa Avrupada ilk müslüman olacak ülkelerden biri olur.AMINNNN.
  • 2 Ay Önce

Abudlha

Dinler dünyada da Türkiyede de masala dönüşüyor. Şaşırmayın sonra neden dinsizlik artıyor diye.
  • 2 Ay Önce

Selim

Malesef din dusmanlarinin keske hersey masal olsaydı keşke toprak olsaydık diyeceği günler yakınlaşıyor

Doğru Tespit

Abdul nasıl sevinmişsin Dinsizlik artıyor diye işte dünya bu yüzden rezil durumda her alana Din hakim olsa barış adalet huzur mutluluk bolluk bereket olur fakir acı çeken kalmaz hayat Bayram olur. Dikkat et Din dışı yaşayanlar sonunda perişanlık içinde kalıyor kendisi ve çevresine onca zararlar verip rezilce ölüyorlar çevrene dikkat et görürsün.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23