• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Selçuk Bayraktar Katar'ı salladı! Tokat gibi sözler

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Katar basınına çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı. Yazı ülkede gündem oldu.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Usame

Adamsın gardaşım Senin gibi yiğitlerde olmasa halimiz haraptı
  • 2 Ay Önce

Abdullah Biri

Birde ADALET BAKANI İLE MALİYE BAKANI İCRA KARARI ALINMIŞ DOSYALARI İNCEKESELERDE YER YERİNDEN OYNASA NE VERDİN NERDE FATURASI DİYE SECİL ERZAN DOSYASINI TAKİP ETSELERDE SİYONİST DESTEKLİ TEFECİLER ESNAFI NASIL BİTİRİP SENETLERLE OARALARI ADLİYE VEZNELERİNDE RESMİ LEŞTİRDİKLERİNİ GÖRECEK GÖZ NİZAM AKIL VER RABBİM BU İKİ BAKANADA 10 SENE ZAMAN AŞIMI KOYARAK MASON MİLLETVEKİLLERİ İLE YILLARCA İNSANLARIN BÜYÜMELERİNİ NASIL ENGELLEDİKLERİNİ ALLAL RIZASI İÇİN GÖRSELER. icra da zaman alamını 1 yıla düşürünki herkesin de sicilini temizleyin ENFLASYONUN DÜŞMESİNE SEBEB OLACAK YEGANE TEMEL ETKEN KÜÇÜK ESNAFTIR. KERVANI Eşek ceker o eşekler olmayınca af buyırun develer ekonomıyi talan ettiler. SİZE SECİL ERZAN örnek olsun TEFECİLER adliyede nasıl vergisiz algısız senet hacizleei ile devlete esnafa zarar verdikleri. İlla SELCUK YİĞİT kardeşimiz gibi ünlü mü olmak kazım. Şikayetlerimizin daha eve gelmeden 10 katı başımızı belaya soktu. YOKMU HÜKÜMETTE sancagını ezanını seven ki siyonisrlerin kanunları ile manevi degerler dahil kanun zorlaması ile eziliyor HACİZ ZAMAN AŞIMI hatta 6 ay olmalıki bunlar yeni taktik buluncaya kadar yerli milli esnaf büyümeli vergi vermeli. ALLAHIN İZNİ İLE. SECİL etzandaki yeni duyulan siyonist tefeciker ya kolları 81 ilde kaza da organüzecalışanlar hiç haberi yokmuş gibi davrananlar ahirette vebal altında. ACİL HACİZLİ DOSYALARA NE VERDİN SORARSANIZ cogu dosyalar otomatik kapanır cünki tefeci oldugunu saklamak mecburiyetinde.
  • 2 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Hani her zaman diyoruz ya yaparsa Ak Parti yapar diye, işte İsrail kafirine dur diyecek tek güç Türk Silahlı Kuvvetleri olup, bunu harekete geçirecek tek lider de RECEP TAYYİP ERDOĞAN dır.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23