• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yılmaz Özdil kendini tutamadı, Selçuk Bayraktar’a övgü yağdırdı!

CHP yandaşı gazeteci Yılmaz Özdil, Soma şehidinin kızı Betül'ün gökyüzü hayalini gerçekleştirmesi için dün çağrıda bulunduğu BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar’ın çağrıya sessiz kalmadığını açıkladı. Özdil, açıklamasında Bayraktar için ‘gururumuz’ ifadelerini kullandı.

22 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

adalet

Özgürle atışmışlardı korkudan Reise yanaşıp kendini korumaya çalışıyor her halde. Bakanlık verseler AKParti ye de katılır bu.
  • 2 Ay Önce

ASYA

Bunun servetini bir araştırın eş dost akrabaların üstüne yapmış ola bilir nerelerde hangi lüksler içinde yaşıyor bir araştırıp yayınlayın sahtekarları bilelim.
  • 2 Ay Önce

ASYA

Bunun Derdi Şehit kızını savunmak değil öyle olsaydı diğer Şehitlerimizi de sahiplenirdi Hangi Şehit ailesine bir yardımda bulunmuş bir yetim başı okşamış. Derdi reklam yapmak soma faciasından Hükumete çamur sıçratmak. Sen git uyduruk kitaplar yaz topla cukkaları çek rakını ye beyaz leblebini.
  • 2 Ay Önce

Rüştü

Duygulandıran bir hareket. Yılmaz Özdil iki değerli hareketle yani şehit kızına arka çıkarak ve Selçuk Bayraktar ı överek takdir toplamıştır. Diğer yandan Selçuk Bayraktar da asil bir insan olduğunu bir kez daha göstermiştir.
  • 2 Ay Önce

ne kadirbilir çocuk şu yozdil.var mı yeni kitap.???

yozdilim aslanım tontonum karagözlüm mardinoizmirlim,atatürk bezirganım. lütuf buyurmuşsunuz sizinle farklı dünya görüşündeki bir kişi ,fatih hilmioğlundan türkan saylana kadar asıl olan siz olduğuna göre bir hiçtir.çöptür. adını ağza almak bile abestir. sonra damat olması kadar korkunç ve affedilmez bir kişidir,tıpkı berat albayrak gibi. kargadan başka kuş,kadırgadan başka yokuş, milli damattan başka damat tanımayız. cumhuriyetin yüzyılının bir tek milli damadı vardır o da ismet paşamızın damadı damadıali metin tokerdir. bunlar da kim ola ki o yüce chp ağzınıza alıyorsun avam tiplerini.zaten 2028 de chp/dem federasyon hükümetinde,sezgin tanrıkulunun savunma bakanlığı, mahmut tanal ın adalet bakanlığı sırasında bunların bütün fabrikalarına kilit,bütün bu yaptıkları uçurtmalar da çöpe. ..bu aralar var mı atamızın sırtından vurgun kitabı filan onu söyle. tanesi 10 bin tl den filan. en zengin kitle sizde.en az 100 bin baskı yap.yüz yıldır bir türlü öğrenemediğimiz atamızı bir kere daha öğretir gibi yapın,malı da götürün. eh her halde hilaliahmer cemiyeti değisin sen de. emeği ile alın teri ile çoluk çocuk nafakası peşinde yalı kaşane sahibi bir garip gazeteci ademsin.

taner hekimoğlu

Kuyruğunun bir yere sıkıştığını mı hissettin.?
  • 2 Ay Önce

Çılgın

Mesele Özdil veya Bayraktar değil bu vatansever insanlar THK nun onceki yöneticilerinin söz veripte tutmadigi sözünü tutmasını istiyorlar yapmazzsa biz yaparız diyorlar devletin sözünü yere dusurmemisler bir evladımızı mutlu ettiler emeği geçen herkese teşekkürler
  • 2 Ay Önce

Umuda

THY nin önceki yönetimi THY yi dünyanın 3. büyük karlı şirketi yaptı havacılığımıza çağ atlattı hangi sözü tutmamış ne kolay iftira atıp yalan söylüyorsunuz.

En hayirli insan insanlara ve canlilara faydasi olandir... masallah Allah sayinizi artirsin ufkunuz hep acik olsun

......mm
  • 2 Ay Önce

Vejo

Allah Allah şaşırdı mı Başımıza taş yağacak Yılmaz Yılmaz bu cumhurbaşkanının damadı
  • 2 Ay Önce

yarın durum normale avdet eder, helecan yohtir.

sağanak yağmur. gelir geçer. bir okşar,on çakar yozdil bu. yarın da yedi sülalesine söver. aldırmayın bırakın. bozuk saatin günde iki kere doğruyu göstermesi gibi bir şey.heyecanlanmayın. yarın yerin dibine batırır söver hakaret eder tehdit eder olur biter. durum normale döner. heyecan yok. heyr-ecan yok.

hatırla

Acaba hangi dağda kuş öldü mü derler
  • 2 Ay Önce

gözlüksüz,şapkasız çıkmayın sokağa arkadaşlar.

kurt öldü derler. belki başına güneş geçmiştir,kısa süreli bir rahatsızlık da olabilir. bu sıcak havalarda aman dikkatli olalım arkadaşlar, güneş gözlüksüz,şapkasız çıkmayın sokağa..

mustafa

özdil kafayımı yemiş yoksa beyni yeni mi çalışmaya başlamış
  • 2 Ay Önce

ondaaann soooonaaa çocuklaaaaarr..

şaka yapmıştır. ya da şu bidon kafalılara bir zarf atayım sevinsinler yaz sıcağında demiş de olabilir. adam çok bi böyyük muharrir. hiç yanlış yapar mı. 100 yıldır bir tek chplinin yanlışını hatasını noksanını hıyanetini kötülüğünü tarih kaydetmiş midir. vaki değildir ve dahi kıyamete kadar da mümkün değildir.

cngz

Gözünüz insan görsün
  • 2 Ay Önce

chpli değilseler bir popoya sürecek akıl yok demektir

helbet helbet. muharririazam, burhan felekten sonra ikinci şeyhülmuharririn yozdil üstadım. yeni kitap var m yolda hocam. atatürk atatürk deyip de duygusal durumlar filan. yozdil hocam,sen boşver bu akapalıları. onlarda zerre akıl olsa chpli olurlar. akıllı=chpli, chpli= akıllı...ahan da altın formül. yüzyılın özeti.

bükücü

göbeğini kaşıyan orangotan bak insanlık vatanseverlik bu ülke için kalbi atan canını dişine takan yerli beyinleri ile oluyor
  • 2 Ay Önce

Bülent

Kafana ne düştü yilmsz
  • 2 Ay Önce

yozdil şapkasız çıkma dışarı.

sıcak çarpmış olabilir. aman dikkat edin ,havalar sakat. yozdil sen de dikkat et. senin kadar kötüler de kolay yetişmiyor. ayağını sıcak tut,başını serin.

Hemşinli

Neymiş onlar doğruya doğru yanlışa yanlış demesini biliyormuş Ali bey gibi hep bana demiyor
  • 2 Ay Önce

Osman cakici

yalaka seni...sizin degil bizim gururumuz..cehaletle yoğrulmuş bati usagi batinin aparati rakicilwr ilkeye ne yapmis..
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23