• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul’da siyahi kadına ırkçı saldırı! “Ben Türk’üm köpek!”

Türkiye’de ırkçıların saldırganlığı her geçen gün artarken, son olarak İstanbul’dan gelen görüntüler kan dondurdu.

48 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nur

Irkçılık türklerde yoktur siyahi kadına ırkçılık yapan türk olamaz çakmadır dedelerini araştırsın o rezil mahfettiniz ülkeyi ya kalitesiz insanlar türklere kötülük yapıyor. İslam da ırkçılık yoktur araştırın soyu bozuk cahiller düşün lan müslümanın türkün yakasından . Adam olun önce insan olun
  • 2 Ay Önce

İrfan

Afrikalı göçmene tepki gösteren kadın ülkemizdeki azgın azınlıklardan. Bu kadın ülkemizdeki bir İngilize, bir İsrailliye, bir Amerikalıya böyle bağıramaz. Bu kadının yani sözde tepki gösteren özde azgınlık yapan kadının etnik kökeni araştırılırsa daha net sonuca ulaşırız. Azgınlık yapan kadın videoda söylediği gibi kesinlikle Türk değil.
  • 2 Ay Önce

KAYSERILI

allah belani versin irci kadin, musluman olsan irkcilik yapmazsin  yaziklar olsun sizin gibi dinsiz gayri muslim kopeklere.
  • 2 Ay Önce

ASYA

CHP DEM bir gün İsraili ABD yi Batıyı Pkaka yı kınamadınız bunlara tepki göstermediniz gariban misafire mi yetti Faşistliğiniz bu mu sizin insanlığınız.
  • 2 Ay Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Bu ırkçı pislikleri başımıza Kamalizm denilen üyeleri   akım bela etti. Hepsini yurt dışına deport etmeli. Siyonizmin bilerek bilmeyerek uşaklığını yapıyorlar hem de yaklaşık 100 yıldır.
  • 2 Ay Önce

KAYSERILI

meselenin ozu budur tesekurler

Ülkemizde böyle türklüğün arkasına sığınıp böyle saldırgan küfürbaz ırkçı insan istemiyoruz atın vatandaşlıktan.

Ne çirkef bir kadın mış yahu ülkemize gelen turiste demediği hakaret yok ülkemizi tüm dünyaya rezil etti bu hadsiz kadına devlet derhal haddini bildirmeli.
  • 2 Ay Önce

Oosy

Türkiyede adalet olsa bu ve bunun gibi soytarı ve müslüman Türk düşmanları konuşabilirmi, seslerini yükseltip gavurlar gibi ırkçılık yapabilirmi.
  • 2 Ay Önce

zzz

bu irkci fasistler köpeklerden daha alcaklar
  • 2 Ay Önce

kendileri saf kan frig,bitinyalı,pamfilyalı,karyalı ya..

avusturyalı,hollandalı bizimkilere yapınca kabahat oluyor. 1912 de selanik demirhisardan muhacir olarak gelen büyüklerimize de böyle soysuzlar;bitli muhacirler,yunan,bulgar sizi keseydi de gelmeyeydiniz... diye havlarlarmış. kendileri napolyonun bilmemnesinden düşmüşler ya mel unlar... yani bu alçak, bu aşağılık ruh yeni değil,bir asır önce de böyle imiş bu kafa, arkadaşlar.

www

bunlar irkci serefsizler
  • 2 Ay Önce

SEN TÜRK LÜĞÜN YÜZKARASI

YUNAN RUM SÜRÜNEREK ÖLESİN HAKKIM KADAR SENMİ VERİYON MİSAFİRİN RIZKINI
  • 2 Ay Önce

hani bunlar köpeğe bile merhametli uygar vahşilerdi.

türkün dindarına da aynı miktar hasım bu soysuz üstüncü mel un beyaz kafa. ku klux klan ın türkiye şubesi.

Ferhat

Gerçekten türk olsaydı, böyle davranmazdı. Nerede Türk'ün merhameti, saygısı hoşgörüsü.
  • 2 Ay Önce

erdem

büyük ihtimal bizansın bıraktığı ..lardan.

A

ŞERFSİZ BUNAK KOCAKARI. ASIL SEN KİMSİN? SENİN BU VATANDA YERİN OLMAMALI, REZİL KOCAKARI
  • 2 Ay Önce

lafa gelince merhamet,insanlık,medeniyet onlarda.

bunlar o kadar merhametliler ki,hükümete iftira eden,hükümeti köpek katili ilan eden,ama kendileri lütfedip bir köpeği sahiplenmeyen her şeyleri sahte insan müsveddeleri.

Sezer

Irkci fasist barbar alcak kadin o bizim misafirimiz kardesimiz Allahin kulu Sen seytanin dostumusun.
  • 2 Ay Önce

Birtek onamı sanıyorsunuz bu davranışları?

İnsanları ötekileştirme had safhada Bu kadar özgürlük bu millete fazla geldi
  • 2 Ay Önce

Ömer

Bunları yayımlamanın bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Yabancıya yapılan yanlış. Fakat milyonlarca yabancının olduğu Türkiye de münferit bir iki olay olabilir.
  • 2 Ay Önce

Ömer

Olur olur merak etme. Bir iki değil bir sürü oluyor.

Gültekin

"BEN TÜRK'ÜM" DİYEN BİR İNSAN GERÇEKTEN MÜSLÜMAN TÜRK OLSA ASLA IRKÇI GİBİ NE SÖZ KULLANIR, NE DE BU DAVRANIŞLARDA BULUNABİLİR, ÇÜNKÜ DİNİMİZ HER TÜRLÜ IRKÇILIĞI YASAKLAMIŞTIR, ÜSTÜNLÜĞÜ DE, TAKVA SAHİBİNE VERMİŞTİR, BU TİPLER MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNİ LEKELEDİKLERİNİ HİÇ KİMSE GÖZ ARDI ETMESİN.
  • 2 Ay Önce

Bozok

Böyle ırkçılık yapıp ben Türküm diyen aşağılıkların soyunu araştırın kesinlikle Türk çıkmaz gavur çıkar. Neden? Çünkü gerçek türk milleti alicenaptır, hoş görülüdür. Biz müslüman Türk milleti böyleyiz.
  • 2 Ay Önce

Necati Gedikoglu

Bu beyinsizler şiddetle cezalandırılmalı lanet olsun böyle irkcilara bunlardan değil Türk duvalet atığı bile olmaz
  • 2 Ay Önce

karaktersiz YOBAZ

Bu, cehalet değil, ahlaksızlıktır ! Türkler tarih boyunca hiç bir zaman bu kadar edepsiz- utanmaz, saldırgan olmamıştır ! Burası benim ülkem diyorsun da, Avrupadan, Rusyadan, Çin, Kore, Japonyadan milyonlarca insan geliyor. Bazıları turist, bazıları iş yapıyor. Sen, bu kadının rengine bakıp, bir gariban Afrikalı diye düşündün ve saldırıyorsun. Yaptığın saldırının ne ülkemize ne milletimize faydasının olmadığını da biliyorsun ! Bu ülkede SENİN ve senin gibi vahşi ahlasızların yeri yok
  • 2 Ay Önce

ÖMER

TAM BİR SALDIRGAN

Yuh

Yine layık Kemalist köpek havlamış bir bitmediniz be bunaklar kokonalar Allah sizin gibileri düşmanın başına vermesin
  • 2 Ay Önce

VATANSEVER...

NE YAPSIN HALK ?BUKADAR AFGANI,PAKİ,SURİYE ŞUBU KITADAN DÜZENSİZ GÖÇLE KARŞILAŞINCA VE KONTROLSÜZ BİR ŞEKİLDE SALDIM ÇAYIRA ,MEVLAM KAYIRA ,NE HAYRA DERSEN, HALKI ÇATIŞTIRRISIN BUNUN. IRKÇILIKLA İLGİSİ YOK KARDEŞİM, KONTROLSÜZ GÖÇÜN ETKİSİ BUNLAR...!
  • 2 Ay Önce

Nur

Bal gibi ırkçılık

Vatansevere laf söyleyenlere

Ulan hangi ülke bir anda 15-20 milyon mülteci almış, kim olduklarını bile bilmeden, bırakın yalakalık yapmayı. hangi mülteci nerede , ne yapıyor, kim? Teröristmi? Ajan mı bilen varmı ülkede?

adalet

Sahte Vatansever kardeşim Hiç bir Ülke göç dalgasını tam olarak önleyemez ABD Meksika sınırına duvarlar ördü tel örgüler silahlı askerler koydu göçü önleyemedi tüm Avrupa Ülkelerinde yerli halkından çok göçmen yabancı var gerçekleri bilmeden cahilce konuşuyorsunuz CHP li yalancı basının ağzıyla.

necmi

helvacının şahidi bozacı...vatandsever rumuzlu kokorozka,desene sen de aynı haltsın.

cemal kucukakyuz

Ben Almanyada yasayan Trabzonlu bir turkum bu haberi okuynca laz damarim patladi kufurlerin sovmelerin en alasini bu kadina ve bunun gibilere soylemis bulunuyorum. Allahdan dilerim boyle bir olay benim yanimda olsun ozaman bunun gibilerin .. sansi yoktur. saygilarimla
  • 2 Ay Önce

Zülkarneyn

Türk olsaydı ırkçılık yapmazdı. Her TC vatandaşı Türk değildir. Türk olmak için önce İnsan-Adam olmak gerekir. Türk, Türklüğü ile övünür ama hiç kimseyi ırkından, milletinden dolayı aşağılamaz. Türkler sadece bölücüleri teröristleri aşağılar, ezer geçer.
  • 2 Ay Önce

Anadolu

Senin ataların mı???? Türk mü???Senin ataların Türk oğlu Türk olsa sen bu adiliği yapamazdın!! Karakterine sığmazdı. Açıkça belli oluyor ki ataların ya, etmeni, ya rum, ya yunan, ya da ..! Sen asla Türk olamazsın!!! Kimin gerde bıraktığı belli olmayan  bitlerden kurtulmamız şart!
  • 2 Ay Önce

Abduulaj

Türkiyede Türkler ikinci sınıf vatandaş oldu. Zencisi Arabı Afganı birinci sınıfa yükseldi. Büyük olaylar olabilir.
  • 2 Ay Önce

Umuda

Abduulaj, ABD ve İsrail ile ortak kışkırtma yaparsanız olabilir ama tepenize çöker Devletim kimin ajanısın bilmem ama sakın deneme.

günay

halt etmişsin.....yalnız türkiyede iki sınıf olduğu doğru,siz chpli mütegallibe ve asıl unsur olan müslüman türk milleti.ne demiti deniz baykal türkiyede iki çeşit insan vardır,biri isviçre kalitesinde(yani kendilerini öyle görüyorlar),diğeri de suyu besmele ile içenler(yani haşa onlara göre o kadar ilkel,çağdışı ,avam tabakası)yani onların dışındaki bu millet....adından utan abdullah. adını da yanlış yazmışsın dangaloff. sırtınız kaşınıyor galiba, sokakları karıştırmak istiyorsunuz gezideki gibi, sorosgiller..hani antiamerikancı,antienperyalist idiniz 70lerde,80lerde ,90larda..

Salih

Selanik ten gelen sahte çakma Türklerin nesli bunlar
  • 2 Ay Önce

Nur

Selanik bir osmanlı şehriydi oradan gelenler çoğu türktü böyke saöna sapan yorum yapmayın osmanlı türkleriydi oralar elden çıkınca ana vatana geldiler çok yakın tanıdıklarım var hepsi beş vakit namazında sarıyer bahçeköy gümüşderede selanikli bir sürü kardeşlerimiz var .ayıptır günahtır

Babacan

Azgınlıktan ağzından zıkan kalitesizlikten haberi yok. Türk olmak budeğil. Sayın azgın ırkçı kalitesiz hanımefendi
  • 2 Ay Önce

Mahmut

Boyle ırkçı köpekleri devlet ıslah etmeli .nereden toredi bu ırkçı köpekler.
  • 2 Ay Önce

özdemir

ik önce bunları ıslah etmeli.

Mehmet soylu

Irkçı ve Türk olduğu iddia edilenin karakter olarakta biyolojik olarakta köpekle alakası yok ama muhtemel bilinmeyen bir hayvan türü
  • 2 Ay Önce

Irkçılık

Irkçılık yapan kadının atalarının: yaptıgı ahlaksızlık sebebi ile Türk olmadığı izlenimi çıkıyor. Yazık
  • 2 Ay Önce

alper

ağzına sağlık abla arap yapsa sesiniz cıkmaz haber yapmazsın
  • 2 Ay Önce

alper

Kesin teyze yazıyor

o işine göre haber yapıp yapmama sizin paçavralarda.

laf söyledi balkabağı.senin kuyruk acın ne tontonum. göz zevkin mi bozuldu. sarışın mavi gözlü beyaz tenli rus ukraynalı fıstıklardan rahatsızlık var mı rahatsızlık.onlar nefis şeyler,üstelik de müslüman değiller. hıristiyan ortodoks.seninle aynı dünyevi,nefsani yaşam tarzındalar. nema problema.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23