• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Özgür Özel’e müthiş kapak! “Eğer gücün yetiyorsa…”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in SGK açıklamasına cevap veren AK Partili Hamza Dağ, belediye başkanlarının Özel’i umursamadan akraba istihdamı yapmalarına ve Özel’in traktör yalanına gönderme yaparak, “Sn. Özel hamaseti ve ‘Her çiftçiye traktör’ yalanında olduğu gibi ‘Çarpıcı olsun diye’ beyhude nutuk çekmeyi bırakmalı, belediye başkanlarına -eğer gücü yetiyorsa- bu borçları derhal ödeme talimatı vermelidir” dedi.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

SİYASET MEYDANLARI GÜÇ GÖSTERİSİ YUAPILAN ALANLAR DEĞİLDİR, SİYASET MEYDANLARI HALKIN SORUNLARININ ÇÖZÜLDÜĞÜ ALANLAR OLMADIKÇA, HİÇ BİR PARTİ HİZMET ÜRETEMEZ, ÇÜNKÜ SİYASETTE ÇOK BOŞ MEYDANLAR VAR, BU BOŞLUKLAR YASA İLE KAPATILMALIDIR, ÖRNEĞİN, BÜTÜN BELEDİYELERİN BORÇ TAHSİLİ KARŞILIKLI ATIŞMALARLA TAHSİL EDİLMEZ, HANGİ BELEDİYE BAŞKANIN DÖNEMİNDE BORÇ YAPILMIŞ İSE O BORÇ BAŞKANDAN TAHSİL EDİLMELİ VEYA MAL VARLIĞINA DEVLETÇE EL KONULMALIDIR, ÇÜNKÜ BAŞKANLAR ALIŞMIŞ NEYE DEVLET PARASI İLE ÖZEL MÜLKLER EDİNMEYE, BU ALIŞKANLIKLAR VE KÖTÜ ÖRNEKLER BİTİRİLMELİDİR.
  • 2 Ay Önce

Emekli maaşlarından CHP Sorumludur

Yıllarca ödememiş ama emekliler için yaygara yapıyor miting düzenliyor SGK öde borcunu emeklinin maaşı ödensin diyor Özgür Özel bu durma mali darbe diyor halk sandıkta sizi cezalandıracak diyor ne iş ne şiş anlayan var mı?Yav kardeşim SGK prim borçlarını öde diyoruz o çöpleri ellerimle toplarım diyor ee topla elinden tutan mı var ama borçların ne olacak öde de ister elinle ister ayağınla topla
  • 2 Ay Önce

manisalı.

kurnaz chp zekası bu işte de enkaz devraldık şeytanlığı içinde.devraldıkları belediyelerde aldıkları borcu kaça katladılar,onu da söyleseler. istanbul ve ankaranın borçları kaça katlandı.erkekseler rakamları ortaya vursunlar.1960 da darbeci katiller,1973 te ecevit adlı beceriksiz şair,2019 da da kurnaz imamoğlu aynısını yaptı. bunlarda şeytanlık cambazlık o muhteşem manevra ve yalan kabiliyeti bitmez.
  • 2 Ay Önce

kabile tam tamcıları

bunlar yarın belediyenin yapması gereken işleri yapmaz (ZATEN KONSERDEN GEZİDEN HEYKELDEN BELEDİYE İŞLERİNİ YAPMIYORLARDA) devlet yeter verin milletin parasını lan sizin boş işleriniz beni ilğilendirmez deyince hiç bir iş yapmayıp devlet bizim paramızı kesti vermiyor diye kabile tam tamları çalarak protesto etmeye başlarlar
  • 2 Ay Önce

vatandaş rıza

Özel sektör olsa gırtlağına basıp almıştınız sayın bakan. Kamudan tahsilat yapamayışınızın sebebi ses çıkarmaları mı? Akp, Chp Mhp kimsenin gözünün yaşına bakmayın. O makama gelen kişi ona göre çalışsın
  • 2 Ay Önce

İşgüzar chp

Hırsız arsızlar yemek içmekten ona buna eşine dostuna peşkeş çekmekten gariban çalışanını primini, vergisine ödemeye para kalmıyor. Sonrasında utanmaz arlanmazlar devlet bizim çalışmamızı engelliyor diyor. Yahu sen kurumu sülale kulübüne çevirirsen nasıl bir çalışma düşünüyordun. Gün içinde bir merhaba diyeyim desen yemek yemeye bile vakit bulamıyorken işi ne zaman sıra gelecek.
  • 2 Ay Önce

OMUT

Yahu bu Kemalist zihniyet bu faşist zihniyet Bu ülkenin 100 yıldır başına bela olmuş Nerede bir yalan nerede bir iftira nerede bir hırsızlık nerede bir iki yüzlü münafıklık varsa bunlar Oradalar Bunlar utanmıyorlar Bunlar gerçekten de yani ne desek az.
  • 2 Ay Önce

YILMAZ DURMUŞ

Öncelikle sayın Özgür Özel, önceki belediyeler döneminden kalan devasa borçlar nedeniyle belediyelerin çalışmadığını işaret ediyor, ancak akıl etmiyor ki, bir önceki İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Mersin ve benzeri yerler zaten chpkklılar elinde idi, işin bu kısmını unutuyor ve İBB gibi algı operasyonlarına tenezzül ediyor.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23