• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

SGK'ya borç 5.3 Milyar TL! CHP'li İzmir BB böyle hortumlanıyor

25 yıldır kesintisiz CHP zihniyeti tarafından yönetilen İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin SGK borcu 5.3 Milyar TL olarak açıklandı. İşçilerinin sigorta primini bile ödemekten aciz olan CHP'li belediyenin paraları nasıl hortumladığı ortaya çıktı. İşte rezaletin sadece 3 örneği...

25 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Erkan Dalkilic

bak bir varmis bir yokmus istanbulda bir e.i.oglu varmis iskelede oturup sarki söylermimis bir gün bir gün derken tekerlerken birden aklina ne gelmis kule kule yapmak baslamis yapmaya yapmaya sormuslar neden yapiyorsun sosyal lari dibine kadar batirmak icin daha kolay yüzülür.
  • 1 Ay Önce

İzzet

2002 de asgari ücret 164 tl iken en düşük emekli maaşı 216 lira idi. Bu orana göre bu gün en düşük emekli maaşının 25 bin lira olması gerekirdi.  Akit emekliyi gündem yapmadınız hiç bir vakit.
  • 2 Ay Önce

Kemal Aslan

Bursa belediyesinin SKG borcu ne kadar
  • 2 Ay Önce

Enişte

AKİT aklın sıra haber yaptığını sanıyorsun. 
  • 2 Ay Önce

RAMAZAN KARAKAYA

Filistinde çocuk bebek demeden masum insanlar çitler arasında hapsedilmiş aç susuz bırakılıp katledilirken organları gaspedilirken laik seküler belediyeler festivaller düzenleyip kendilerine sanatçı diyen,yazar diyen cahil insan müsveddelerine kaynak aktarıp dökülen masumların kanı üzerinde tepinip sapkın israil din devletine yahudi cemaatine müritlik vazifelerini yerine getiriyorlar.Büyük israil projesine taşeronluk yapıp fitnenin değirmenine su taşıyıp soykırım ve katliamların üstünü örtmeye çalışıyorlar.
  • 2 Ay Önce

Sezai karaman

Turkiyede sil baştan tepeden aşağı sistemin değişmesi lazım.hersey sallapati.dunyanin hiçbir yerinde böyle sistem yok.goturen goturduguyle kaliyo.tabiki olan vatandaşlara oluyo.
  • 2 Ay Önce

yağız

boşuna gavur İzmir denmiyor bu selanikli hainlere midesi geniş topluma
  • 2 Ay Önce

Hasan

Milyarlarca liralık vergi borçları silinen yandaş ve küresel şirketleri talan edilen yeraltı ve yer üstü zenginliklerimizi borç batağında olan iktidarın belediyelerinide yazsanıza sizler gazeteci değilsiniz neye ve kime hizmet ettiğiniz belli bunun içinde Türkiye ve Türk milleti yok
  • 2 Ay Önce

ASYA

Halkçı çağdaş Atatürkçü Belediye yandaş Yalaka Sanatçı bozuntularına Milyarları akıtmış liyakatsız ve Pkaka lı candaşları doldurmuş içkili yemeklerde sefa sürmüşler Borçları da Milletin sırtına yüklemişler. Haram olsun.
  • 2 Ay Önce

Osman AYDIN

DEVLET VATANDAŞTSN ALIYORDA HERTURLU ŞEKILDE NEDEN BELEDIYELERDENVTAHSIL ETMIYOR DEVLETIN ŞUNU YAPMASI GEREK BELEDIYELERE FESTIVAL VE KONSER YASAGI GETIRSIN HER HAFDA BIR YA FESTIVAL YADA KONSER DUZENLEYEN BELEDIYELER VARDIR BELKIDE BU PARAYI KOLAY GÖTUTMENIN YOLUNU DEVLETIMIZ KESMESI LAZIM BELEDIYENIN GOREVI HALKA HIZMETTIR ALT YAPI YOK AFET COK FETHIYEDE RUS KIZILORDU KOROSUNA 2 SAAT SAHNE VERDILER ADAMLARIN NE SOYLEDIĞINIDE ANLAMIYORLAR ONLARIN RUSYADA 10 CALIŞSALAR O PARAYI KAZANAMAZLAR BIRI DEDI 1 MILYON DOLARVERILDI BIR DIYERI 2 MILYON DOLAR VERILECEK BIRDE YAĞMUR YAGDI IŞYERLERINI OTELLERI SUBASTI CADDELERDEN SELLER GIDIYOR KALDIGIMIZ OTELI NEREDEYSE DIZLERIMIZE KADAR SU BASTI SABAHA KADAR SU TAHLIYESI YAPILDI BU ASNAFLARIN SUÇUNA NEDEN ALT YAPI YAPILMIYOR ONA GELINCE KAYNAK YOK AMA SARKICIYA GELINCE 2 SAATTE MILYONLAR GIDIYOR DEVLET BUNA EL ATMALI
  • 2 Ay Önce

ASYA

CHP li Belediyelerin Devlete Borcu Milyarlarca Dolar üstelik hiç eser icraat yok sadece reklam temsil kadrolaşma lüks makam araçları yurt dışı geziler heykel konser festival trol ordusu besleme paraları ile bir Ülke daha kurulurdu. Bunları Sayıştay iyice incelesin Başkanların saltanatına son verin tüm sahillerde zeytinlikleri CHP liler imara açıp yandaşlara peşkeş çektiler sahilleri gazino bar cafelerle doldurdular halk Denize giremez oldu.
  • 2 Ay Önce

Mehmet Ali

Hortumlamanin öbür adı CHP ve belediyeleridir. Sosyalist halkçı belediyecilik diye halkı kandırıyorlar hepsi gırtlağına kadar çamura,borca batmış.
  • 2 Ay Önce

Vatandaş

Kim nereyi hortumluyorsa Allah boğazından geçirmesin. Haram zehir zıkkım olsun. Beytul male kim el uzatiyorsa eli kurusun.
  • 2 Ay Önce

Misafir

Soyer soya soya sgk yımı soydun konser vermeyi heykel yapmayı icrahat sayan chp sizin alıcınız varya ona şaşıyorum.
  • 2 Ay Önce

Ercan

En borçlu belediye Kocaeli BB, Denizli BB 11 milyar TL borçla devredilmişken hangi yüzle böyle bir haber yapabiliyorsunuz? 
  • 2 Ay Önce

Doğruya Doğru

Ercanım Yalan söylemişsin En Borçlu Belediyeler açıklandı hepsi de CHP li Belediyeler Halkçılığın sonu ayakçılık demek ki.

çakıcı

Devlet babadır büyüktür evlatlarına şevkat gösterir borç harç af olur kıvrak oğlan könçeksiz karılar ne yiyecek açmı kalsın
  • 2 Ay Önce

Adanalı ömer ulaş

Ne demiştim adalet zenginlere cezalar fukaralara işte cumhuriyet .şeriat gelene kadar bu böyle buna iyi alışalım
  • 2 Ay Önce

Ercan

Alışmaya çalış, şeriatın gelmesi komünizmin gelmesinden bile daha zor bir ihtimal

Mustafa

Hükümet.geç.kalınmış.bir.kararı.aldı.yirmi.beşsene.izmiri.yönetenler.bir.arpa.boyu.yol.almadılar.paraları.yandaşlara.ver.işçinin.sigortasını.ödeme.seçimde.olmayacak.vaatler.sonra.
  • 2 Ay Önce

Koparan

Danistay neyi denetler? Usulsuzluk var ise tıkın içeri. Devlet vatandastan nasil arac vergilerini zip diye aliyor. Emekli memur ödeyemiyorsa araci tutuklatip, yedi emine veriyor. Al sen çürüt diye. Belediyedende alsin, Makam arabasıni. Baskan köşkünü icraya versin. Festival duzenle, hem sen ye, hem ben yeyim. Yaz devletin uzerine. Ye babam ye. Laiklik budur iste. Alacaksin gorevden, Devletin memuru kaymakamiyokmu, Ata gitsin.
  • 2 Ay Önce

Ozgur zengin

Ne yanci bi gazetesiniz hukumetin yaptigi zamlari da yazin vergiler zamlar satilmayan yer birakmadiniz vatan hainler
  • 2 Ay Önce

Umuda

Özgür Zengin vatan hainleri; DEM le işbirliği yapanlar kayyuma karşı çıkanlar ABD nin sözcüsü olup Kavala'ya Seloya özgürlük deyip selam çakanlar Belediyelerde hiç bir eser üretmeden Milyarlarca Devlete halka borç takanlardır sen haini kendi partinde ara. Ekonominin kuralıdır verimli olmayan fabrikalar daha iyi işletene satılır daha çok vergi ve istihdam sağlanır. Sizi böyle kekliyor Partiniz.

Böylelerini neden yayınlarsınız

sapkınlık içinde,ne demek vatan hainleri?Hain PKK ile birlikte olanlardır

Ercan

Onları yazamazlar çünkü kırmızı çizgileri var
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23