• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mahra'nın annesi Derya Pınar'dan samimi Cumhurbaşkanı Erdoğan itirafı: Bana seni yanlış anlatmışlar!

Mahra Melin Pınar'ın annesi Derya Pınar, başıboş sokak köpekleriyle mücadele kapsamında en başından beri kararlılık mesajı veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Umuda

Gerçeği bilen vicdan sahibi insan Reis der.
  • 2 Ay Önce

KEMALİST

TANRI İLE AĞZI KÜFÜRÜ YAN YANA MÜNAFIK İŞİ YAPMADAN ANLATALIM..ORTADA BAŞKA GERÇEKLERDE VAR BUNLAR SAKLANAMAZ..GEÇMİŞTE BİR HABERİ HATIRLAYALIM:Van'da dün nevruzun kutlanacağı alanda bulunan 1 kilo 850 gram A4 plastik patlayıcı maddenin bulunmasını İKİ KÖPEĞİMİZ SAĞLADI hatırlarsanız,DÜŞÜNÜNKİ BİNLERCE MİLYONLARCA İNSAN belki LİDER ÖLEBİLİRDİ MEYDANLARDA ..DEPREMLERDE KAÇ BİN İNSANIMIZI BU HAYVANLARLA BULDUK..Yani Hergün köpekler olmasa felaketten dönüyoruz.Araçlar aranıyor suikast ,sabotaj girişimleri,olabilir Sayılarını polis köpeklermizi artırıyoruz..neden? onların sayesinde anlık felaketler önleniyor... daha ne baskınlarda Çok uzun Tırlar'da uyşturucuyu bu köpekler bulmakta,yani bu hayavanlar Köpekler terbiye edilirse ve bakımları yapılırsa insanlığa faydalı hayvanlardır..milyonlarca hayavanı uyutmak nedmek ,bu hayvanlar dünyamızda milyonlarca insanın hayatını kurtarmakta efendi ezan okurken uğluyor diyor bir tane hoca bugün Muhafazakarlar .NEYSE!... nedeyelim, bizim istediğimiz hayvanların bakımı ve katline engel olmak hasta vs ise tedavileri ne şekil olacaksa o şekil yapılsın...AMA KASTEN İNFAZ EDİLMESİNLER
  • 2 Ay Önce

oğuz

ah derya hanım kardeşim 1950 den beri o öcü sayılan sağ iktidarların ,ne kadar inkar edilirse edilsin türkiyeye kazandırdıkları,bu memleketin bütün konforlu kesimlerinin hastalığı bu.bir zengin semtinde tahsilli,bütün ailesi komşusu akrabası adet ve mahalle baskısı mucibince chpli olan bir çocuğun,dinini öğrenme, bu memlekette kimin bir taş üstüne taş koyma,kimin de sadece Allaha isyan dolu konforlu bir hayat sürdürme , kendileri dışındakileri yok farzetme peşinde olanları ayırdetme imkanı var mı. zenginleştikçe bu chp eliti iyice kalabalıklaşacak.hakikati, kimin ne olduğunu kime nasıl anlatacağız.
  • 2 Ay Önce

Abudlla

Parayı alınca AKPli olmuş. Bir de para almadan AKPli olanlar var, onlar zaten cepte.
  • 2 Ay Önce

Gel Ben Doğrusunu Anlatırım

Yazmaya kalksam bir kitap yazmam lazım. Kısaca, Ey ulu Tanrı, şeytanı yarattın bu ibneyi niye yaratıyorsun, bunu yaratacaktın şeytanı niye yarattın.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23