• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Rusya'dan acı veren Türkiye araştırması! İş gerçekten çığırından çıktı

Türkiye'deki tatil fiyatları Rusya'dan uzun süredir gündem olmayı başarıyor. Bu kez Moskova'da yapılan bir araştırmada, Türkiye'nin son dönemde en pahalı destinasyonlardan biri olduğu gerçeğini ortaya koyuldu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Rusyadan acı haber

Diye salak bir başlık atmışsınız da , bizim iktisadı yalayıp yutmuş, liyakatlı ekonomistlerimiz, profesörlerimiz 6 seneden beri acı acı feryat ediyorlar iktidarın olmayan ekonomi politikaları için. Ben ekonomistim diyen Şahsım Cumhurbaşkanı da duyuyormu o acı haberleri? Bu ülkenin ekonomisinin sorumlusu benim ben dedi, şimdi sorumluluğunu yerine getirsin milletten helallik isteyip istifa etsin. Yapar mı? ;)
  • 2 Ay Önce

hasel

İnsanlar resmen soyuyor.Rusun söylemesine gerek yok.Ben yazıyorum.İnsanda kanun,devlet korkusu yok.Kafadan alabildiğine fiyat söylüyor.YANİ,SEBEST PİYASA,OLDU SERBEST SOYGUN.Rusları suçlamayalım.Bu durum bizim ayıbımız.
  • 2 Ay Önce

Esnafın gözü

doymuyor mu? Esnaf sinek avlıyor. Kapatan kapatana. Sen uzayda mı yaşıyorsun kardeşim, çık gez bakalım senin dediğin esnaftan kaç tane göreceksin. Kuru sıkı sallamayın, milleti keriz yetine koymayın.

onur

esnafımızın gözü doymuyor. peygamberimiz buyuruyor,insanın iki vadi dolusu altını olsa,üçüncüsünü ister,neticede gözünü bir avuç toprak doldurur.

ASABI

Maalesef her şeyde olduğu gibi çok ahlaksız maalesef tövbe tövbe Allah Korkumuz kalmamış
  • 2 Ay Önce

M.N

Türkiye'deki aşırı fiyatlamanın enflasyonun da beslendiği foseptik çukuru işte budur: Aşırı para kazanmakhırsı, vicdanları/ruhları körelmiş zombi yaratıkların çoğalması...Hep bana- hep bana diye sürekli kendine yontan benciller sürüsü... bunlar bu ülkeyi iyice bitirecekler.. yönetim tedbir almakta aciz..
  • 2 Ay Önce

Senin O

Aşırı fiyatlama dediğin, 1 temmuzda akp iktidarının elektriğe yaptığı %38 zam, ya da bizim nasımız var deyip faizleri düşürerek 7TL olan dolar kurunu 33TL ye, 7,5TL olan mazot fiyatını 46TL ye zıplatmak. Üretim maliyetinin en önemli iki kalemi enerji ve lojistik. Elektriğe ve akaryakıta yapılan her zam iğneden ipliğe yansır ve bu 2021 den bu yana defalarca yaşandı. Pazarcıyla sohbet ediyorum; bana diyorki elindeki domatesi göstererek. Ben sana bu domatesi bedava versem 5TL ni alırım çünkü bu tır istanbul a 25bin TL ye geliyor. Hesap ortada.

oku aşağıdaki satırları goncagül;

tedbir almaya kalkınca da koro halinde kuduruyorsunuz.m.n. rumuzlu goncagül.bu topluma 1923/1950 arası tek part devrisaadeti lazım. beyninde tuz öğütsün.mum etsin mum.1940 larda azılı inönüizm zamanında dedemizin üsüdardaki bakkal dükkanının önüne yaşlı bir komşusu ağaç iskemle koymuş,sonra da çekip gitmiş.biraz sonra zabıta geliyor,bu ne.. o zamanın parası ile 10 tl. ceza kesiyor,300 tl. ye ev alınan zamanlar.bir iskemle için. şimdi sokaklara taşıyorlar.hele belediye zabıtası gık desin. bi daaa bunnlaraaağ reeyy vereniiiğğnn....neyse ki chp 31 martta büyük beyinsizlikle verdiğimiz cesaretle güçle iyice bilenmiş şekilde saha kenarında ısınıyor.hem cepleri dolduran hem de sabahtan akşama erdoğana höyküren hem de her sene bir daireyi kenara atan azgın köylü kafası,ilkel taş devri esnaflığı görecek dünyanın kaç bucak olduğunu... ondan sonra bir elli sene beklerler chp den kurtulmak için. geçmiş ola.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23