• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'yi tehdit eden Yunan bakana: Bu iş F-35 ile olmaz diyerek duyurdu!

Geçtiğimiz gün Güney Kıbrıs'ı ziyaret eden Yunanistan Savunma Bakanı Dendias, Güney Kıbrıslı mevkidaşı Vasilis Palmas ile yaptığı görüşme sonrasında Kıbrıs Türklerini ve Türk ordusunu hedef alan açıklamalarda bulundu.

8 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Osman AYDIN

BU YUNANLILAR IYICE CIZMEYI AŞMAYA BAŞLADI AKDENIZE DOKTUK ANLAMADILAR KIBRISTA DERS VERDIK ANLAMADILAR 7 DEVLETI YENDIK ANLAMADILAR HA KIBRISTA 5 PARMAK DAĞLARINDA ASKERLERI KECERI MAKINALI TUFEKLERE BAĞLAYIP KACANLAR TURK SUBAYLARI DEGILDI YUNAN SUBAYLARIYDI BUNU DENDIAS BILMEZ OZAMANLAR COCUKTU DAGIN TEPESINE BAYBURTLU ÇAVUŞ YOL OLMADIĞI HALDE TANKI GIKARTTI BU NASIL OLUR IMAN GUCUYLE OLDU RABBIM ONA O ANDA BIR YOL ACTI O TANKI ORAYA ÇIKARTI DENDIAS SEN CIKARTABILIRMISIN BOŞ KONUSUPTA KENDINI GULUNC DURUMA DUŞURUYORSUNUZ AMERIKAYADA FAZLA GUVENME ONLARIN CIKARI BITTIMI SIZI ASLA TANIMAZLAR BIZ BASBASA KALIRIZ GERISINI SIZ DUŞUNUN
  • 2 Ay Önce

Gültekin

YUNAN SAVUNMA BAKANINA, YUNAN DEVLETİ NE TÜR SİLAH ALIRSA ALSIN, NE TÜR SİLAH ÜRETİRSE ÜRETSİN, BU SİLAHLARLA NE KADAR GÜÇLÜ OLURSANIZ OLUN, ASLA SAVAŞTA BİZE KARŞI GALİP GELEMEZSİNİZ, BUNUN DERSİNİ GEÇMİŞ TARİHTE SİZLERE VERDİK, ANLAMAMIŞSANIZ DENEYİN BÜTÜN ADALAR VE YUANİSTANIN ÖNEMLİ KISMI ASLINA RUCU ETSİN DE GÖRÜN, MÜRLÜMAN TÜRK DEVLETİ SİLAHINA DEĞİL, DAVA İÇİN İMANINA GÜVENEREKL SAVAŞIR, BUNUN DESTEKÇİSİ ALLAHTIR.
  • 2 Ay Önce

hasel

Dendias,soyadı gibi Densiz.Ey densiz,yunanistanın işi 6 saatte biter,beli kırılır.Kendi,kendine gelin-güvey oluyorsun.Anadolunun uzantısı adalardan çık.Adaları bize hazırla.
  • 2 Ay Önce

82 Yunanistan

Bir gece ansızın Yunanistanı topraklarımıza dahil etsek vakti gelmedimi...
  • 2 Ay Önce

dedesine Osmanlı 500 yıl boyunca korunmuş Avrupalı gebertmesin diye

Bunun dedelerinin 500 yıl önce nüfusları 10.000 kişi olsa Bugün 11 milyon eder %100 da vursalar senin Osmanlı'ya 1 lira bir Akça borcum var mıymış 500 yıl boyunca Osmanlı Senin neyini sömürmüş Türkler seni nenelerini öpseydi Sen bugün Türkçe konuşuyordun Bak bir tane Türkçe çeviri kelime konuşmuyorsun yüzyıldan gideceği Almancayı falan diye sökmüşsün Lan ne kötülük yaptık lan size bu kadar mı enayilikte 500 milyar dolar borcum var avrupalıya Amerika'ya
  • 2 Ay Önce

Bahri

Rabbim yâr ve yardımcımız olsun sonumuzu hayr eylesin. Amerika her taraftan vatanı kuşattı. Kendileri değilde köpekleri havlıyor.
  • 2 Ay Önce

Yinalbey

Devlet bu pasiflikle neyi amaçlıyor ben artık anlamakta zorlanıyorum. Itperest meclisi basar ses eden olmaz, apocular halay çeker gözaltına alıp yalandan gözdağı verirler, yunan tehdit eder şımarık der geçer, bu ne arkadaş? İlla militarist ülkücü adam mı getirelim ülkenin başına? Kuru yaş demeden herkesi sallandırsın?
  • 2 Ay Önce

Bu salak kukla sözde devlet BAĞIMSIZ BIR DEVLET DEGIL ABD NIN 52.

ABD NIN ASKERI ÜSLERINİN OLDUGU 51 . EYALETI VE AB NIN GAYRIMESRU ÇOCUGU DUR...normal devletler gibi ekonomik bagimsizlik ekonomik kalkinma programi, borclarini ödeme gücü YOK HIC OLMADI...tek sermayesi TURKIYE DUSMANLIGI VE EMPERYALIST FAHISELIGI! Heri zekalilar bu hallerine bakmadan tarihte bagimsiz devlet olan Bizansi/Helen Birligini yeniden kurmak gibi fasist imkansiz hayallerle ogrenci cocuklarini zehirliyor
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23