• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Millet aç aç' diye anıranlar nerede? Yerli turist para saçtı

Bebek katili PKK'nın siyasi uzantısı HDP/DEM Parti'nin gölgesine giren CHP'nin kuyruğuna yapışıp 'millet aç aç' diyerek algı yapan tayfanın yalanları yine ellerine patladı. Yurt içinde yapılan seyahat harcamaları bu yılın birinci çeyreğinde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 103,2 artarak 45 milyar 262 milyon lirayı aşarken seyahat başına ortalama 4 bin 593 lira harcama gerçekleştirildi.

27 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Urfalı

Vatandaş para saçıyor diye havlayanlar kaç milyon kişi tatile çıkmış yüzde kaçı otelde kalmış ona baksın. Açlık sınırı kaç lira yoksulluk sınırı kaç lira. Vatandaşın yüzde kaçı açlık sınırı üzerinde gelir elde ediyor. İktidardan zengin olan oligark haramzedeler tabi para saçar.
  • 2 Ay Önce

Recep A.

Yakınları ziyaret amacı ile yapılan seyahatler ilk sırada yer aldı diye yazıyorsun. Vatandas tok tok diye aniriyorsun.
  • 2 Ay Önce

mehmet

Sayın yazar sen tatile gidebildiysen yazdığını doğru kabul edeceğim.Bunun böyle olmadığını sen de biliyorsun ama böyle yazmak zorundasın mecbursun mahkumsun Size inanan bir kesim var zaten yalanlarınıza onlar inanıyor. size inanan kesim için böyle devam edin Bizim yalanlarınıza inandığımız yok
  • 2 Ay Önce

Sivas

Yahu hala anlamak istemiyor bu yandaş medya. Bu memleketin yüzdeyirmi elit zengin kesimi var. Siz hala bodrum yolları ile kıyaslama yapın. Çarşı pazarı gezmeyin. Bu gün hala kök maaşla ugraşıyor. Bazı medya gruplar temmuz bitmeden Ocak 25 memur emekli zam algısı yapmaya basladı. Bu nasıl bir zihniyet nasıl bir ahlak . Üst teba saltanat sürsün biz emekliler olarak sizin saltanatınız için sabreder şükrederiz. Birde diğer ülkeler ile kıyaslama yapıyorlar. Be hey gafil ben nerede yasıyorum ve nerenin emeklisiyim.
  • 2 Ay Önce

Ne diyeyim sana

.... Desem o mubarek hayvana hakaret olur . halkın % kaçı oralarda tatil yapabiliyor.
  • 2 Ay Önce

İşsiz

125000 lira maaş alaCAK 4 milyon emekliye, yarısı kadar maaş alan dul ve yetime hakaret mi ediyor bu zeka özürlü? Yoksa aklınca hükümeti mi zemmediyor? Ya bunu yayınlayanlar? Zira zengin zaten zengin.
  • 2 Ay Önce

hesap

EVET BU MANŞET YILIN MANŞETİ OLDU
  • 2 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Biraz insaf biraz da vasatı takip edin derim ben zira Güzel ülkemizde sadece gelir dağılımından en az payı alan en alttaki emeklilerdir diğerlerinin tuzu kurudur hatta kup kurudur o kadar boşuna muhalefet olsun diye açlık edebiyatı yapmayın veya ülkede hiç yoksul yokta demeyin en alttaki emekliler zor durumda bu kadar basit ama muhalefet hep battık diyor açız diyor bunun karşısındaki gurupta ülkede hiç fakir yok diyor Allah aşkına biraz da gerçeği konuşun yoksa hesap vermek zor olacak benden söylemesi.
  • 2 Ay Önce

Gelecek seçime kadar

Gelecek seçime kadar içimizdeki, geldiği gibi gitmeyen ve denize hiç dökülmeyen aşırı laikçiler aç değiller. Seçimden bir kaç hafta önce meze masaları boş diye alınırlar ve anırkadirde ona şikayet ederler
  • 2 Ay Önce

Adımmı yoksa İnancım mı?

Sayın ilgililer, para saçma kısmı başka bir felaket ama daha önemlisi Helal-Haram değil miydi? Kafirse anlamakta zorlanmam ama Allah adına kesilmeyen, yada besmele ile hazırlanmayan yiyecekler... Söz bittiği yer değil. Bilinmeli ki Allah kimseye zulmetmez.. sağlıcaklaçç
  • 2 Ay Önce

vlkn

ülke nüfusu 85 milyon ülke içi gezi yapanların sayısı 8 milyon 262 bin. yüzde 10 bile değil. böyle bir haber yapmanız (rakamları da kendiniz vermişsiniz) sizin zeka seviyenizi gösterir. sonra sizle dalga geçince "müslümanlarla dalga geçtiler" oluyor. e sonuç ortada çokta zeki sayılmazsınız yani :)))))
  • 2 Ay Önce

Aksaraylı68...

Hala anlamakta zorluk çekiyorsunuz değil mi Aç olan kesim yoksul olan kesim belli alt kesim Bunu neden anlamak istemiyorsunuz bize ne tatile Gidenlerden gitmeyenlerden güzel kardeşim en az 10.000 bin lira ev kirası Biz de bu zamana kadar Tayyip Erdoğan'a oy verdik ama Allah rızası için birazcık gerçekçi olun ve devamlı şakşakçılık yapmayın gerçek dost insanların hatalarını söyleyendir şu anda Mağdur olan kesim Tayyip Erdoğan'ı seven kesim hala bunu anlamıyorsunuz, bu kesim sağlı sollu devamlı yumruk yiyor tahkikatımız kalmadı.
  • 2 Ay Önce

VATANDAŞ !

Okesim biz bildik bileli gider tatiline zaten yazın yazlıkta kışın kışlıktadır o kesim....eee?orya hangi paralarla gidilir acaba?
  • 2 Ay Önce

vatandaş

çok ayıp yakıştıramadım kendi ipinizi kendiniz çeker olmuşsunuz böyle haber yapılır mı
  • 2 Ay Önce

AKINCI 1453

Sizden iyi aniran göremiyorum bu haberi hazirlayan utanmaz ahlaksiz akit editörleri.elbette harcamalar yüksek cikacak,gecen sene fiyatlar nasildi bu sene nasil algici ahlaksizlar.milleti yunan adalarina sizin gibi gercekleri görmezden gelen yalakalar yönlendirdi.
  • 2 Ay Önce

DOĞRU SÖYLER...

AÇ! AÇ! DİYELER NERDE ? BİR TAKIM KESİM MEMELEKETTE AKP ....ZENGİN OLDU ? AÇLIK GÖREMEK İSTİYORSANIZ MİLYONLARCA İCRA DOSYALARINA HALKIN ÇİLESİNE , TÜRKİYENİN İÇ VE DIŞ BORCUNA, SATILAN KAMU MALLARINA BAKACAN NERDE YOK AÇLIK?
  • 2 Ay Önce

Vatandaş

Türkiye’de %10 burjuva inkar eden yok. Bu da 8-10 milyon kişi istediği gibi yaşıyor. Milli gelirim %90 bunlarda. Bunları göstererek %50 düşük gelirli,%40 fakir fukaraya nankör diyenleri, Allah’a havale ediyorum. Bu bakış açısı yobazlıktır, nankörlüktür, ihanettir. Emekli 10000 tl bodruma tatilimi gidiyor.
  • 2 Ay Önce

Kuzey orhun

Emeklilerin 10 bin asgari ücretin 17 bin en düşük ev kiralarının 15 bin TL olduğu bir ülke.
  • 2 Ay Önce

emekli

düşün tatilde milyonlar saçmış:)) öyle ya sormak lazım gelen ne? onu söylede gideni bilelim? adamın işi ne bu paraları kim ödüyor acaba Tuzu kuru kesim yabancı vatandaşlarımız eskisi gibi anladımız yerlilikte kalmadı ya değilmi?

E memur

Ee haberde kendiniz yazmışsınız 8 milyon kişi Seyehat etmiş Türkiye nin nüfusu 8 milyon mu ya da geri kalan 75 milyon sizi ilgilendirmiyor mu 
  • 2 Ay Önce

Okur

Gecen seneden bugune enflasyon yuzde kac artti. Enflasyondan arindirin bakalım
  • 2 Ay Önce

Kudret

Birde muslumaniz dersiniz ulan sizde yalanın biri bin para insanları muslumanliktan soğuttunuz lan halk kim siz kim turist para saçmış lafa bak
  • 2 Ay Önce

Ümit

Anlaşılsın diye az söyleyeceğim. Fiyatlar 4 kat artsa. Geçen yıla göre tatile gidenlerin yarısı gitse: zaten geçen yıla göre 2 kat harcama olur. Bıkmadınız şu iphone kuyruğu haberlerinden. Firavun döneminde zengin tabaka yokmuydu. Pazara ,emekliye ,işçiye bak.
  • 2 Ay Önce

vlkn

Ümit bu matematiği anlamaları mümkün değil :))))

Müslüman Muhammed

Açız diyenler nankördür, vatan hainidir, münafıktır. Dünyada en çok maaşı alan emekliler Türkiyede. Ben dünyayı gezdim, Amerikada Avrupada emekliler buradakinin yarısı maaş alıyor yine şükrediyor.
  • 2 Ay Önce

Okur

Yalancının

DOĞRU SÖYLER...

İCRA KAPIAN GELMEDİ HERHALDE SENİN *HİÇ TAHLİYE KARARLARI FALAN?sende o tuzu kurulardansın belli BEN 10 DEVLET GEZDİM İNAN SEN OKDAR GİDİP KALMADIN ....BÖYLE BİR EKONOMİK BOZUK BATI STANDARTLARINDA OLMASI GEREKNE BİR YERDE BÖYLE BOZUK BİR EKONOMİ OLAMAZ...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23