• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Husilerden sonra onlar da İsrail'e karşı harekete geçti!

Siyonist İsrail'in Gazze başta olmak üzere Filistin topraklarındaki bombardımanı sürerken Yemen'de de saldırı başlatması Hizbullah'ı harekete geçirdi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Turkoglu

Neden bütün müslümanlar bir arada degil
  • 2 Ay Önce

Çerkes Ethem

münafıklar, Müslüman görünümlü mecusilerdir. münafıklarla işbirliği yapılmaz.

Ali Naki Sertepeli

münafık İran ve itlerinin işleri güçleri yalan-dolan, hile-takiyye, yaygara-algı, Ehl-i Sünnet Müslüman düşmanlığı. Sinsi emelleri için Hamas'ı 3-5 maytapla kandırarak saldırtan ve gavur İsrail'e meşru müdafaa gerekçesiyle katliam ve işgal için alan açan İran ve İtleri paramparça olsun. Bölünsün, parça-pinçik olsun. İsrail ne kadar Sünni Müslüman Şehit ettiyse, İran ve İtleri Suriye'de, Irak'ta ve Yemen'de misliyle Sünni Müslüman Şehit etmiştir. Yüce Allah'a havale ediyorum münafık İran ve itlerini.
  • 2 Ay Önce

Bozok

Haydi ya Allah ya kerim, ya Muhammed ya ölüm.
  • 2 Ay Önce

Millet

Husiler de Hizbullah ta siyonist itraelle savaşıyor muş gibi yapıp, itrailin bölgeyi işgaline yol açacak girişimlerde bulunuyor, İtraelin arz-ı mev'ud unun aparatı oluyorlar. Hizbullah daha bir tane kafir öldürmedi, husilerde sünni müslüman avındalar, Yemeni yok ettiler, hamas ta lübnanı yok edip itraele peşkeş çekme derdindeler.
  • 2 Ay Önce

"Vay vay" a gelsin

Yemen'deki Husiler kim, İsrail'e veya ABD'ye cevap vermek kim. İsteseler bir sıkımlık halleri var. Gerçekler ortada. Anca havlarlar. münafık İran ve itlerinin (Husilerin, Hizbüşşeytan'ın, ...) İsrail'in ve ABD'nin değirmenine su taşıdıklarını görmek lazım. Emperyalistler tarafından Suriye'nin, Irak'ın, Lübnan'ın ve Yemen'in münafık İran'ın hegomonyasına bırakıldığı aşikar. İsrail neyse, münafık İran ve itleri de aynısıdır. Görünürde olanlar ise tiyatro oyunları.

Vay vay

Onların Savaşını beğenmiyorsan gidin Yahudi pislikleriyle siz savaşın....Yemez değil mi...iran yanlışı da ondan sevmiyorsunuz....Onlar o fakir halleriyle mücadele ediyorlar, sen ve Türkiyede Müslümanim diye ortalıkta gezenler sadece konuşuyor, atıp tutuyor, bir de bol bol ihracat yapıyor...İsrail uçaklarının,tanklarının,arabalarının benzini Müslüman ülkelerden gidiyor...Hizbullah da husiler de sizden daha iyi Müslümandır ellerinden geldiği kadar zalimlere karşı duruyorlar...Allah filistinli kardeslerimizin yardımcısı olsun...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23