• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vatandaş bir konuştu pir konuştu sosyal medya da CHP’liler de yıkıldı

Bir sokak röportajcısının sorusunu yanıtlayan bir vatandaş öyle bir konuştu ki on tane profesöre taş çıkarttı.

24 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

KEMALİST

NE ALAKA ?DEPREMDEN ÖNCEDE ÜLKEDE CORONODAN'DA ÖNCE BU TARTIŞMALAR VARDI. DOLAR COVİD VS YÜZÜNDEN ÇIKMADI BAKARSANIZ GÖRMEKTESİNİZ..DEPREM VERGİLERİ NE OLDU? NERE 80 MİLYARDOLAR TOPLANAN PARA ?HARCANDIĞINI SÖYLEMEKTE MEHMET ŞİMŞEK: SURİYELİRE ZATEN 40 MİLYAR DOLAR HARCANDI +40 DAHA VERİLECEKTİ SÖYLENMEKTE EVET DEPREM SARSICI ANCAK HARCANAN PARA ŞUANDA SON OLARAK YARDIMLAR KAPSAMINDA, TV'DE FAZLASIYLA TOPLANDI NE OLDU BU PARALARA?? AYDINLANMA ÇAĞI GEÇİRMİŞ BİR AVRUPA ,OSMANLININ GERİ KALMASI ULEMA SAVAŞLARI İLE TAHT KAVGALARI VARKEN GERİLEDİ.. ZATEN ÜLKE ELE ALINDIĞINDA BU YATIRIMLARA GİRİŞİLDİ ,DEMİRAĞLARLA ÖRÜLDÜ ÜLKEMİZ,BU İSMİ KİM VERDİ? NURİ DEMİRAĞA:ATATÜRK..BUNLARI SÖYLEMEK.. BU RESMEN FARKINDA OLMADAN CUMHURİYET DÜŞMANLIĞI , SAĞLIKLI ADAM ÇALIŞACAKMIŞ:)) KARDEŞİM 60 KÜSÜR YAŞAINDA ADAM, TAKİSCİLİK YAPACAK; 70 KÜSÜR YAŞINDA ADAM İNŞAATA BEKÇİLİK YAPACAK! HIRSIZ KOVALAYACAK GEÇENDE ANLATTIK.. EZBERLEMİŞ ORALARDAN GELMİŞ BİR ŞEYLER ,BAKIN İNSANIN BİR DİNLENME ÇAĞI VARDIR, BUDA EMEKLİLİKTİR .AYRICA SİYASAL OLAYLAR OLMUŞTUR EVET, BOŞ KONUŞMAKTIR.. ABD GİTMİŞTİR DERİN DEVLETİ KENEDY VURDU HER TOPLUMUN SOSYAL SİYASAL OLAYLARI MEVCUTTUR, YUNANİSTANDADA DARBELER OLDU HAREKAT ESNASINDA DARBE İLE YÖNETİLMEKTEYDİ YUNANLILAR ,İSPANYADA, İRANDA ,BREZİLYADA DÜNYANIN BİR ÇOK YERİNDE DARBELER OLMUŞTUR .BU SÖYLEMLERİN HEPSİNİ ÇÜRÜTEBİLİRİZ SORUN DEĞİL, O BOŞ KONUŞMUŞ DERKEN DARBELER ELBETTE OLMUŞTUR .HERYERDE OLDUĞU GİBİ MESELE, ÜLKENİN İÇ VE DIŞ BORCUDUR İÇERDEKİ İNSANIN REFAHI HUZURUDUR. BU İKTİDAR MAALESEF DIŞ GÖÇLER VS 2010 'DAN SONRA TR DÜZEN ÜLKE ŞARTLARI KÖTÜYE GİTMİŞTİR BİZİ ÜZEN BUDUR.. MUHALETTEKİ VE İKTİDAR YANLILARINCADA BU KABUL EDİLMİŞTİR..TEK GERÇEK MAALESEF BUDUR..SÖYLEMLERİ VE TAHLİLLERİ YANLIŞ..
  • 2 Ay Önce

mehmetali

Emekliyim 10.000.tl. alıyorum parayada ihtiyacım yok ama 150 yaşına kadar yaşayacağım için 2. iş arıyorum oradan da emekli olduktan sonra ülke ülke gezip tatil yapacağım
  • 2 Ay Önce

HASAN

Amcanın çok doğru dediği tarafları çok fazla ama secimlerde vaat ettim diye 11 vilayet yıkıldı devlet tv lerde vatandaşdan para isterken 43 ile 45 yaşında genç emekli yapdılar bu bir hatadır bu emekli olanlar aslında ilk yasa çıktığında 1 veya 3 yıllk adamlardı asıl yaşa takılan madurlar çoktan madur şekilde emekli oldu .. 50 YAŞINDAN ÖNCEKİ EMEKLİ OLANLARIN EMEKLİLİĞİ İPTAL EDİLMELİDİR.
  • 2 Ay Önce

Anadolu

Helal olsun güzel insan sana. Dünya Corona'nın etkisi altında inim inim inlerken biz iki üç yıl arayla 15 Temmuz'u, Corona'yı, asrın depremini gördük. Hala terörle, teröristlerle uğraşıyoruz. Vahşi Batı'nın güdümündeki, uzaktan kumanda ile yönlendirilen alçak bir muhalefetimiz var, ondan bahsetmiyorum bile. Devletin bunca sorun içinde yaptıklarını inkar edenlerin gözüne dizine dursun!

osmanli

peki Turkiyede butun bunlar oldu ve hepsi enflasyonun artmasina etki etti. ozaman almanya, amerika, ingilterede nicin enflasyon cok yuksek. onlarda enflasyona sebep olan durumlar bizdede enflasyona sebep olmaz mi? tabiki olur.
  • 2 Ay Önce

osmanli

burdaki abimin soyledigi en onemli sey bir insanin kafasi calisyorsa. Elestirenlerin yuzde 90i CHPliyse ve biza bunlarin kafasinin zaten calismadigini biliyorsak zaten hersey yerli yerine oturuyor. hep derim, kafasi calisan CHPli olamaz.
  • 2 Ay Önce

vatandaş

Ağzına sağlık Allah uzun ömürler versin canım abim benim.
  • 2 Ay Önce

Zeynel

Yapılan iyi işler var doğru savaş diğer sıkıntılar var doğru ama eyt yasası yanlış emekli maaşını sırtında küfe demek bütçeye yük olarak görmek yanlış
  • 2 Ay Önce

Millet

Söylenecek bir şey bırakmamış. Bence Meclisi hak ediyor. Vallahi mecliste böyle cesur yürekli Ak partili vekil sayısı, bir elin parmaklarını geçmez, onlar her duruma göre hesaplı konuşurlar. Tebrikler beyefendi. Reisim işte bak, beyefendi, aradığın bir Ömer.
  • 2 Ay Önce

EMEKLİ VATANDAŞ

BEN EMEKLİYİM YAŞIM 56 İŞ ARIYORUM AMA BULAMIYORUM BULAMAMDA ÇÜNKÜ BİNLERCE ÜNİVERSİTE MEZUNLARI İŞSİZ SEN KALKMIŞSIN AHKAM KESİYORSUN GAZZEDEN BAHSEDİYORSUN BANA NE LAN GAZZEDEN AMINA KODUĞUMUN YAVŞAĞI SEN ÖNCE KENDİ ÜLKENE BAK.
  • 2 Ay Önce

Alı

99 depreminde turkiye ne hale geldi maalesef herkes unuttu iki buyuk deprem ust iste geldi devlet bu felakete ragmen yinede ayakta kimse bunun hesabını yapmıyor tabıkı bunun yansımaları olacak yinede devlet elinden geleni yapıyor muhalefette ozellıkle emeklileri kullanıyor dua edelımkı 16 mılyon emeklının maasları her ay tıkır tıkır ödeniyor her bes kısıden biri emekli boyle bır durum dunyanin hıc bır ulkesınde bu ulke maasların odenemedıgı gunlerı cok cabuk unuttu ozellıkle eski nesil bunu cok iyi bilmesi lazım
  • 2 Ay Önce

Onuncu köy

Adalet adlı kişiye cevaptır. Sürekli avrupayı örnek gösteriyorsunuz oranın emekliliği konusturuyorsunuz ya.. avruoada emekli yaşı 67 dır boş yapma... adam harfine kadar doğru konuşuyor.. yan gel yat devlet para versin.. alıştınız bedava yaşamaya..
  • 2 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Az bile söylemiş vatandaş hep söyledim birdaha söyliyeyim ülkemizde sadece en alt tabakanın yanı 10 bin,15 bin bandında maaş alıp hiç çalışmayanların durumu kötü kimse maval okumasın etrafına bir baksın emekli olupta çalışmayan kaç kişi var ve o çalışmayanlarında kaçının yan geliri var burada benim gördüğüm sorun emeklı ile memur maaşlarının haksız bir şekilde memurların lehine dengenin bozulması ve bu bozulmanın insanları olumsuz ve haksızlığa uğrama algısının ortaya çıkmasıdır. Vatandaş şünü bekledi evet büyük bir deprem oldu,evet korona denen musibetten yeni kurtulduk,evet fetonun verdiği yıkım hala daha devam ediyor vs,vs ama bütün bunların yükünü devlet vatandaşına maalesef eşit dağıtmadı bir kesime fazla vurdu yükü bence bütün mesele o kesimin yükünü hafifletmekten geçiyor vesselam.
  • 2 Ay Önce

Vatandaş

Söylediklerinize katılıyorum. Tebrik ederim.
  • 2 Ay Önce

Fettah Adıgüzel

Söylediği sözlerin altına imzamı atarım. Dağda Askerimizi katleden ovada istikrarı bozan bir terör örgütüyle Chp denen parti omuz omuza ittifak kurdu.
  • 2 Ay Önce

Myavuz

Hukumetin adamları bu adam gibi savunabilir hukumet ve Reis bu kadar yalnız kalmazdı. AkParti Milletvekilleri ve teşkilatları kalça büyütüyor utanın bre şu koca yürekli adam kadar hukumeti savunamiyorsunuz yazık!
  • 2 Ay Önce

Ziya

Ağzına ve yüreğine sağlık kardeşim harika cevap vermişsin gerçi anlamak için akıl ve beyin lazım yoksa anlaşılması güç doğrusu
  • 2 Ay Önce

miroo

adam gibi adammıs dayıııı
  • 2 Ay Önce

İsmail

KOCA YÜREKLİ İNSANA SELÂM OLSUN SESSİZLERİN SESİ OLDUN ALLAH RAZI OLSUN.
  • 2 Ay Önce

kibarcik

senın ömrüne bereket kardeş ahhhh numuhalefet chp vekılı lenen ıyı oln bır seyı alkıslamayız o zman makatınakına yak ülennnn yollar kopruler hastaneler tsk yenı sılahları daha nelr halal kabul edeısmıyorsunuz yazıklar olsun boyle zıhnıyete emiiii
  • 2 Ay Önce

Şükrü

Bey efendi size helal olsun sagliklı günler dilerim
  • 2 Ay Önce

Adalet

Bunun tuzu kuru daha evvelden insanlarımızın aldığı emekli parası ile köyüne gidiyordu maddi açıdan zaten emekliliği hak etmiş bu başı rahat ne yapıyordu haca gidiyordu kirada oturuyordu köyde üretim yapıyordu aileyi kızını oğlunu torunlarını bir çatı altında tutuyordu. Yahu şimdi 55 yaşında 60 yaşında 65 yaşında emekli oluyor ölüyor hastaneden çıkmıyor birde emekli parası pul olmus. Bu karnı tok adam ety li emekli den bahsediyor galiba
  • 2 Ay Önce

Ziya

Zoruna mı gitti adaletciyim bunlara alışacaksınız eliniz mahkum 80 yıldır ne yapıldı bayrak direği ipinden toplu iğneden başka şimdi yapılanları gör at gözlüğü ile bakma nankör olma 20 yılda yapılanları saysam buraya sığmaz anlaman için özet geceyim iha siha hürkuş kaan atmaca kipri tüm savunma silahları yol hastane oto yollar vs eskiden top mermisi bomba vermiyorlardı batılı dedelerin ağzına bakılıyordu çocuğu yaşında abd başkanının önünde el pençe durup dilenci gibi para dileniyordu gölcük depreminde yardımları memura maaş ödeniyordu şimdi 11 il deprem görmüş maaşlar tıkır tıkır ödendi at gözlüğü ile bakıp sallama ety side diyerleride emekli ayrım yapma her zaman yaptığınız gibi bükemediyin bileyi oplesinin Ülkemiz daha iyi olacak ah senin gibi müzikçi muhalefet olmasa el birliği ile daha neler yapılır ana ne yazıkki elinden lolipop şekeri alınmış çocuklar gibi ağlayan miziklayan muhalefet olmasa dünya lideriyiz çok şükür takoz muhalefete rağmen emin adımlarla geliyor yüce müslüman TÜRK MİLLETİ ve DEVLETİ selâmlar

Ekrem

Ne oldu zorunamı gitti
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23