• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başıboş köpekle mücadele edelim de bu olacak iş mi? Sokakta yatan köpeği acımasızca darbettiler

İzmir'de, baba-oğul yerde uyuyan köpeğe ellerindeki sopayla acımasızca vurdu. Yürekleri sızlatan o anlar kameraya yansıdı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Köpekler toplanılıp kısırlaştırılamıyormu? Turistler'de köpeklerini geri götürmeleri iyi kontrol edilemiyormu?

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görüşülmekte olan hayvan hakları ile ilgili kanun teklifi❌’muğlak ifadelere, art niyetli ucu açık belirsizliklere ve toplumsal infiale sebep olacak bazı haklı eleştiriler göz önünde bulundurularak” tekrar gözden geçirilmelidir. ????Çünkü şayet kanun bu şekilde yasalaşırsa öldürmek hem de kanunla kurallaştırılmış hayvan öldürmek kanunlaşırsa; ????????????Ak Parti iktidarının mensupları ve de parlementoda bu yasaya parmak kaldıran milletvekilleri ve AK PARTİ doğrudan kamuoyunda paylaşılan öldürülmüş hayvan fotoğrafları üzerinden çok büyük tepkilere maruz kalacaktır. ????Bugün öldürmeyi tek başına sadece tedbir olarak öngörüp kanunun çıkmasını alkışlayanlar ????Yarın bol alkışlarının yerini vicdansızlar sloganlarına bırakacaklardır ????Çok sinsi bir oyunla karşı karşıya AK PARTİ Evet tedbir alınmalıdır ancak öldürmek hele de öyle cümlelerle öldürmek meşrulaştırılıyor ki bunun kabul edilmesi mümkün değil Tedbir alınsın ancak bu tedbirin adı ötenazi değildir tek başına büyük devletler öldürmeden de çözüm bulabilirler ÖÖ 11:24 · 19 Tem 2024 · 2 Mn Görüntülenme 712 Yeniden Gönderi 229 Alıntılar 2.162 Beğeni 41 Yer işareti
  • 2 Ay Önce

Sakınca görmüyorum

Köpekler işte bunlar gibi haksız yere ağzı dili olmayan canlara saldıran saldırgan dengesizlere saldırabilir...
  • 2 Ay Önce

adalet

Sonunda olacağı bu canından bezen vatandaş mecburen yanlış işlere kalkacak buna sebebiyet verenler CHP li Belediyeler ve Köpek mama lobisidir.
  • 2 Ay Önce

Ahmet

O günahsız zavallı Köpek yüzünden Allah hepinizi kahreder helak eder akit vicdanlı olmayı ve Allahtan korkmayı tavsiye ediyorum size
  • 2 Ay Önce

İzmirli öğretmen

Kanun çıkmazsa olacağı budur. Ellerine sağlık. İyi etmişler.
  • 2 Ay Önce

vatandaş

Olacağı bu ! Sen kanun çıkarsan da çıkarmasan da insanlar en sonunda , maalesef acımasız da olsa kendi çözümünü üreteceklerdir. Bu ülkede bu kadar insan yoksulluk sınırının altında yaşarken evine ekmek götüremez iken hayvan barınakları kurarak orada köpek beslemek akla ziyandır. Kardeşim sahipsiz köpekleri uygun yöntemle işkence etmeden itlaf edin. Bu arada apartmanlarda köpek beslemek yasaklanmalı , alt katta köpek havlamasından gece gündüz duramıyoruz. Köpek süs bitkisi değildir. Bahçen tarlan sürün davarın varsa muhakkak köpek gereklidir. Köpek görevi olan yerde faydalı hayvandır. Görevi olmayan köpek sokakta sahipsiz ise zararlıdır.
  • 2 Ay Önce

Yaşar AKYAR

Ya arkadaş akit sen bir yandan destek oluyorsun bir yandan da ateşe odun atıyorsun sizlerin tarafınız belli değil bu habere gerek yoktu.
  • 2 Ay Önce

Mehmet Tanriverdi

Bunun sorumlusu chp dir, köpek lobisidir. İnsanlarda hayvanlara karşı nefret oluştu, korku nefreti.
  • 2 Ay Önce

Abadolu

Tühh Allah sizi kahretsin! Vicdansız, adiler!!! Biz dört ayaklı sokak köpeklerini insanlara zarar vermesinler, diye sokaklardan temizleyelim derken, şimdi de sizin gibi iki ayaklı köpeklerle mi uğraşacağız? Bu iki ayaklı köpekleri dört ayaklı köpeklerle aynı kafese tıkmalı!
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23