• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Değişimin sınırları siyasetin kamburu haline gelen bürokrat tipolojisine de uzanacak mı? İşte o tipolojinin 10 özelliği

haber7.com yazarı Hakan Aydın, yerel seçimlerde iktidar cephesinde yaşanan oy kaybını ve bunun sebeplerini sıraladı. Aydın, geçim sıkıntısı, hayat pahalılığı ve yanlış aday seçimlerinin oy kaybına neden olduğunu belirtti. Teşkilatlar ile vatandaş arasındaki mesafenin artmasını ele alan Aydın, istişarelerin yetersizliğine dikkat çekti. Aydın, yazısında bu durumun sorgulanması gerektiğini ifade edip şunları kaydetti:

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Umuda

İşin kötüsü Muhalefet umut olamıyor Muhalefet iktidar olsa bu günleri bile mumla arar hale geliriz Belediyelerde görüyoruz akraba eş dostları doldurdular Reklam Festival Şarkıcı türkücü masrafları mezhepçilik Dindarları gerici yobaz görüp dışlama israf iş yapmama önemli hiç bir büyük yatırım yapamama heykel Roma gezileri lüks saltanat muhalefette daha fazla Milyarlarca dolar Devlete millete borç takma Pkaka ya Fetöye tavizler Batıya teslimiyet. Muhalefet daha kötü gene AKParti kendini yenileyip yola devam.
  • 2 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Ya Reis değişti yada Reisi çok ama çok acı bir şekilde kandırıp yönlendiriyorlar eğer basit bir örnek memura + 8 bin seyyanen kimin projesiydi veya ev sahiplerine yapılan zülüm neydi %25 meselesinde hiç mi düşünülmedi ne kadar kiracı varsa o kadar da ev sahibi var ya da ona yakın(% 25 değilde % 40 falan olsaydı yine bir derece adıl olunurdu.) Demem o ki eleştiriye tamamen kapalı bir partının ayakta durması mümkün değil.
  • 2 Ay Önce

Hepsi Doğru

Yazdıklarınızın tamamı doğru, ama, sizin SÖYLEYEMEDİĞİNİZ bir şey var; hem de EN BÜYÜK, EN ETKİŞİ OLANI nedir biliyor musunuz : Cumhurbaşkanı HALKIN SIKINTILARINI, ŞİKAYETLERİNİ anlamadı. O, her şeyin en büyüğünü yapmaya çalışıyor, ama faydası mı var zararı mı var, hiç araştırmıyor. Cumhurbaşkanı HÜKÜMET gibi değil, krallık gibi yönetmeyi seviyor ! Cumhurbaşkanınını hiç bir eleştiren AKP'li gördünüz mü ? Ya korkuyorlar, ya da herkes gözlerini yummuş...
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23