• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yemen Silahlı Kuvvetleri'nden flaş İsrail açıklaması!

Yemen Silahlı Kuvvetleri, İsrail sistemlerini devre dışı bırakan 'Yafa' adlı yeni insansız hava aracını kullanarak ABD büyükelçiliği binası yakınında Tel Aviv'e düzenlenen ve bir ölümle sonuçlanan benzeri görülmemiş insansız hava aracı saldırısını üstlendi ve bu andan itibaren şehrin güvensiz olduğunu ilan etti.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Katalonya

İran tarafından beslenen Yemen köpeği konuşmuş. Anca havlarlar, bu Sünni Müslüman katilleri.
  • 2 Ay Önce

Takarimasu

Husiler; İsrail'in saldırıları için meşruiyet kazandırıyor, batı nezdinde haklı görünmelerine sebep oluyor. Sorsan, bir drone ile İsrail'i parçalayacak. İşi gücü yalan-dolan, hile-takiyye-algı. İsrail'in değirmenine su taşıyor bu münafıklar. Olanlar, Ehl-i Sünnet Müslümanlara oluyor; İran'a veya itlerine değil.
  • 2 Ay Önce

Osman AYDIN

ISLAM ULKELERINDE YEMENDEN BAŞKA DAHA DOĞRUSU ARAB ULKELERINDEN BIR DELIKANLI YOK BIR CESARETLI YOK KAFIRLERE KARŞI SAVAŞIYOR BUNU AMERIKA GÖRĎUĞU IÇIN ELINDEKI MAŞALARLA YEMENE SALDIRI YSPTILAR YEMENDE ŞIMDI INTIKSM ALIYOR INŞALLAH ISRAILI DIZE GETIRECEKTIR KAFIRLERDEN KORKMAYIN CIHAT EDIN EY MUSLUMAN ULKELERI ALLAH YARDIM EDER SIZIN HER ATTIGINIZ KURŞUN HEDEFINI BULUR DUŞMSN KURSUNLARIDA HEDEFI ŞAŞIRIR AMA YETERKI CESARETINIZI TOPLAYIN BUNU YEMENLI KARDEŞLERIMIZ YAPIYOR ALLAH ONLARA YARDIM EDIYOR MUSLUMSN KORKAK OLMAZ CESARETLI OLUR
  • 2 Ay Önce

Zeynelabidin

Yemen'deki Husiler kim, İsrail'e veya ABD'ye cevap vermek kim. İsteseler bir sıkımlık halleri var. Gerçekler ortada. Anca havlarlar. İran ve itlerinin (Husilerin, Hizbüşşeytan'ın, ...) İsrail'in ve ABD'nin değirmenine su taşıdıklarını görmek lazım. Emperyalistler tarafından Suriye'nin, Irak'ın, Lübnan'ın ve Yemen'in münafık İran'ın hegomonyasına bırakıldığı aşikar. İsrail neyse İran ve itleri de aynısıdır. Görünürde olanlar ise tiyatro oyunları.

Vahap Kalyoncu

Bu utanmaz arlanmaz siyonist şimdi de bu olayı bahane ederek istediği her yeri vurur ve ben haklıyım der oysa bütün bunların baş sebebinin kendisi olduğu gerçeğini hep saklar ve kabul etmez.
  • 2 Ay Önce

BEKİR KALINSAZLIOĞLU

Yemenli kardeşlerimizi tebrik ediyorum!!! Allah c.c. başarılarını artırsın, diğer müslüman ülkelerin kulağına küpe olsun bu hareket!!! demek ki oluyormuş !!! demek ki siyonistan vurulabiliyormuş!!! demek ki masumları katleden siyonist köpeklere de cehennem yaşatılabiliyormuş!!! bravo size Yemenliler!!!! Alllah c.c. sizden razı olsun...ZAFER MÜSLÜMANLARIN OLACAK İNŞALLAH...aminnn.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23