• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Senin çocuğunu AKP öldürdü” diyen Sera Kadıgil’e tepki

Başıboş sokak köpekleri yüzünden çocuğunu kaybetmiş acılı anneye “senin çocuğunu AKP öldürdü” diyen Sosyalist görünümlü Kemalist Sera Kadıgil’e tepkiler çığ gibi büyüyor.

31 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nuray

Hayvanlardan bul belanı çakmaaaa
  • 2 Ay Önce

adalet

Geçen gün ayağıma taş takılmıştı kesin AKPartililer koymuştur.
  • 2 Ay Önce

Alı

Bu azgın sozde hayvanları savunduklarını söyleyen aslında bu durum uzerınden olay cıkarmaya calısan chplılerı köpeklerle aynı kafese koyun millet kurtarsın bunlardan insanlar cocuklarını kaybetmiş, onların terbıyesızlıklerıne bakın
  • 2 Ay Önce

zafer.

herşeyde o 74 yıllık kin devrisabık rövanşizm... chp nin tek amacı suretihaktan görünmek ve iktidarları yıpratmak,halkın gözünden düşürmek. bu ak parti olur,anap,dyp,refah,adalet partisi demokrat parti olur. biz de sanırız ki chp işçiyi öğrenciyi memuru esnafı emekliyi hayvanı çevreyi ülkeyi çok seviyor. onlar için her olay,her acı,her sevinç bir malzemedir,kendilerine siyasi rant,karşısındakine de yıpratma yolunu açacak bir malzeme.uyan millet.işte bir kaç cümle ile 1950 den 2024 e 74 yılın özeti.

Saffet

Devletin ve devletimin bu acılı anne ve babaya bir can borcu varken kovulmasi izah edilemez
  • 2 Ay Önce

erdal

onu o canavar militan şovmen chp ve yoldaşlarına sorsan saffet bey.

Utanmazlar

Birde Kızını kaybetmiş Anne! ye Şov yapmak için gelmiş diye höykürüyor... ( aşısını olmamış galiba) Adeta Kuduz belirtileri var.
  • 2 Ay Önce

salih

asıl şov yapan her zaman olduğu gibi kendileri. her şeyi istismar eden, bir kavga konusuna ustalıkla çeviren chp ve sol...hem de seni beni düşünüyormuşmuş gibi yaparaktan.

Devlet bu başı boş kadını durdurmalı.

Çocukların üzerine kızgın yağ dökmek isteyen camide ezan okuyan imamları kesmek isteyen Serra kadıgil yine sahnede.
  • 2 Ay Önce

cevat

soyadına bakarsanız dedelerinde bir kadı yani islama göre adalet tevzi eden bir büyüğü var. mehmet akif in torununun türkiye komünist partisi genel başkanlığı yaptığı güzel ülkem..

Hamido

Atalarımız ne güzel söylemiş ,it itin kuyruğuna basmazmış .
  • 2 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Bir Türk ata sözü derki" Namuslular da namussuzlar kadar cesur olmazsa namussuzlar her istediğini yapar" vesselam.
  • 2 Ay Önce

Şükrü

En değerli canlı insandır. İnsan canını düşünmeyenlerin insan olarak hiçbir kıymeti yoktur
  • 2 Ay Önce

burak

onlar ne insanı ne hayvanı dfüşünüyor. chp ve sol yandaşları her işte olduğu gibi burada da şeytanlık istismar ve hır çıkarma peşinde... ne sevgisi. onların tek sevgisi kendileri ve yamaklarına, o da yamaklık süre ve miktarı ölçüsünde. (bkz. 6 lı ihanet masası.)

Osmanlı

Yiğiyorsa git almanyada konuş beyinsiz orada yapılan muameleye tc sizin tarlanız değil özgürlüğünde bir sınırı var ak parti seni kodese tıktırmalı çok azdınız siz kudurdunuz iyice c
  • 2 Ay Önce

erol

ee 31 martta bizim aportimon sahibi gözü doymaz emekliler o mübarek reylerini ak partiden esirgeyip bu azgınların umut cesaret küstahlık güç ve pervasızlığını güçlendirdi.

yavuz

Muhalefet Ülkeyi kaosa sürüklemenin peşinde. Köpelerin toplanmasını istemeyen yaralanmaları ölümleri duyan bu sözde vekiller Millete karşı nefret kin düşmanlıkları içinde olanlar. Konu köpek iken sizin çocuklarınızı akp bu hale soktu diyecek kadar duygusuz alakasız vurdum duymazlar.
  • 2 Ay Önce

doğan

bu işi de o asırlık şeytani chp zekası zehirleyecek. hem sosyete hayvanseverlerini hem de köpeklerden rahatsız olan zarar gören halkı ustalıkla kafesleyecek.chp hepsinin dostu,ak parti de hepsinin düşmanı olarak yutturulacak. o azgın ip, dem,sol,bizim minik sağ tabela partileri ve bilumum haşerat salyaları aka aka burada hükümeti tırmalama,yıpratma cephesinde yer alacak. türkiyenin sağ ve sol yıkıcı muhalefetinin tek derdi bu hükümeti alaşağı etmek. ne de olsa hepsine birer k. düşer belki. yeter ki yıkılsın, türkiye yine on yıllar kaybederse kaybetsin...ne gam.

Yuh

“Geldikleri gibi gitmediler kimi itini bıraktı kimi bitini kimide p....i Yoksa bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değil”
  • 2 Ay Önce

Sabetay sevi

Muhtemelen ya kripto yahudi yada ermeni.!

Can Baskan

Biz niye hic bir problem icin daha ortaya cikmadan onlem almiyoruz. Yillarca sokak kopeklerine kimse dokunmadi, ustune bir de surekli mama saglayarak sayilarinin cogalmasina goz yumuldu. Simdi de oldurelim mi oldurmeyelim mi kavgasi cikiyor. Turk milleti bu sorumsuzluklardan ne zaman kurtulacak. Her konu da.
  • 2 Ay Önce

muzaffer

senin gibi çok bilmiş tın tın kafalılığımızdan.

HESAP

EVET BENCE BU MİLLET SERA KADİGİLİN VE CHP NİN DAHA FAZLA ŞİDDETİNİ HAK EDİYORLAR AZ BİLE YAPMIŞLAR KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ SEÇİMDE DÜŞÜNÜLECEKTİ BU İŞLER
  • 2 Ay Önce

kerem

o köpeklere sözümona merhamet numaraları yapan Allahsızların eline düşsek hepimizi keser gavur zihniyet. ne merhameti ne hayvanseverliği . bütün dert bağcıyı dövmek,onu ısırmak.

Asim keskin

Türk veya Kürt, bu topralarin evladı olmadıgi siritisindan belli. sırıtan arsizlara karşı merhametli olunursa tepemize çıkarlar. Halk bunlara gününü göstermelidir
  • 2 Ay Önce

umur

onların yalanlarına kanma,onların sahte merhametr ayaklarına inanma. dert hep hükümeti ısırmak,yıpratmak. demi ipi de dahil. ip in başındaki kocamanın da ağzından salya saça saça azgın konuşmalarına bir bakın. bu ne kin.ç babanı mı kesti erdoğan,ey Allahtan korkmaz acemi başkan.

Egeli

Ağzın lâl olur da millete havkırmassın.
  • 2 Ay Önce

Nur

Senin beyinin ölmüş kadın ak parti kininde boğul çakma seni defolun bu ülkeden ya siz biz müslüman osmanlı torunlarına hükmedemiyeceksiniz size bu fırsatı vermedik vermeyecez anlayın bizi ayrıştıramayacaksınız terbiyesiz seni utanmaz
  • 2 Ay Önce

Adalet

Doğru söylemiş
  • 2 Ay Önce

o da sen de halt etmişsiniz adaletsiz mahluk.

adalet rumuzunu kullanma Allah tan korkmaz..kim şov yapıyor.... yüreği yanmış bir anne mi ki büyük ihtimal o da sizin siyasi tandansınızdadır, yoksa her konuyu bir hır mevzuu,bir istismar,bir kavga,bir mücadele konusu yapan,bunu fırsat bile şerir zihniyetiniz ve onun azılı militan tipleri mi....

Nur

Hesap döner sap döner aynı şey başına gelmesin dikat et !!! O'babanın yürek yangını acısı senide bulmasın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23