• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kafayı iyice sıyırdılar! İYİ Partili vekilden akıl dışı sözler: Kadınları ve çocukları öldürecekler!

Vatandaşın başıboş köpek sorununa ilişkin TBMM'ye sunulan yasa teklifine karşı mama lobileri ile birleşen muhalefet iyice çirkinleşti. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir, "Hayvanları öldürmeye başlarsa, bu güç gösterisi haline gelecektir. Daha sonra güçleri yettiğinde çocukları ve kadınları de öldürmeye başlayacaktır." dedi.

31 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yaşlı hanım gözümüzü açtı

Ak partiye daha çok oy verecem bundan sonra. Kızıyor duk amma akp doğru yoldaymış.
  • 2 Ay Önce

DELİ BİLİR

Bence iyi partili kadın Mv. yanlış yerde yanlış kelime kullanıyor o dediğinizi (Kadın ve Çocukları) katleden sizin partinizin ve Muhalefetin bağlı olduğu kabile ülkesi israil yapıyor
  • 2 Ay Önce

ASYA

ABD İsrail gerçek Milliyetçi MHP yi böldü içindeki kendi adamlarına kadınlarına çakma Milliyetçi İYİ partiyi kurdurdu bunlar Kamalist laik seküler ve CHP lileşmiş DEM lenmiş vaziyetteler artık Millilikleri bitti Batı ne derse onu yaparlar. Geçmiş olsun MHP tarlaları sürülürken bunları fark edemedi.
  • 2 Ay Önce

yuh ruh hastalığının bu kadarına.

tam bir ruh hastası.tam tersine siz ak partili ve mhp lileri yok etme tasavvurunda olmayasınız. chpli gibi gibisi fazla ipsiz ipliler. mhpden kopardıkları reyleri ve sanalyeleri chp ye devşiren vatan haini proje parti.31 martta yüzde üçe düştünüz.bundan sonra baraj altındasınız. bu hınçla iyice kudurdunuz. o iri kıyım sevimsiz nevzuhur liderinizin her salı eline verdikleri ve onun da büyük küstahlık ve siyasi edepten yoksun zehir zemberek lügati döndü yengeninkileri aratır oldu.bir iki dönem sonra hepiniz chpdesiniz.Allah ınızdan bulunuz inşaallah.hanımefendi de chp ye verilen oylar saat 17.00 de akapağ reyine dönüyor diyen emre kongar şizofrenisinin dişi versiyonu.
  • 2 Ay Önce

www

bu serefsizlerin aldiklari maas haram, zehir zikkim olsun
  • 2 Ay Önce

Turan

Meclise sevk edilen yasa tasarı ve teklifleri bitmeden meclis tatile girmeyecek diye bir açıklama yapılacak ve o gece sokak hayvanları, vergi kanunu ile ilgili değişiklikler dahil hepsi bir gecede çıkarılacak!İddiaya bile girerim!
  • 2 Ay Önce

laf ola beri gele.

büyük bir siyaset dehası yurdum yarmagülünden inciler.

yavuz

Bu Terörist yalan vari örgütlenmeye bir kaç kişiyi iknaya çalışan hakkında Meclis neden soruşturma açmıyor. vekil kadın, köpekden başladı suriyelilere kadınları çocukları öldürmeye kadar boş konuşmalar yaptı. neden soruşturma açılmıyor. BAŞI BOŞ KÖPEKLER HAYVANLARI SEVENLER BARINAK YAPIP BESLESİNLER. SOKAKDAKİ KÖPEKLER UYTULSUN. BUNA ARŞI KOYANLARLA KARŞI KARŞIYA GELECEĞİMİZ ŞİMDİDEN BELLİ ETTİLER.
  • 2 Ay Önce

ahmet yurtsever

bunların amaçları hiç bir zaman ülke lahine bir çabaları olmamıştır amma ülke aleyhine kaos ikilemlik her şeye karşı olmak bunlar için çaba gösteriyorlar..!!

Zavallı

Bence kadın hayattan kopmuş...geri getirmek için kalp masajı yapsınlar
  • 2 Ay Önce

hll

mazhar osman diyecem,fahrettin kerim diyecem,semih bayülken diyecem. hepsi öldü... kemal sayar ya da bülent madi hocalardan birine acilen...aslında partiyi toptan...bu hastalıklı zihniyetin evveli yatı 1960 da menderes harbiyelileri kıyma yaptırdı et balık kurumu dolaplarına doldurdu, üniversiteli gençleri konya asfaltına gömdürdü dediler. gülmeyin ekremsever lay lay lom ergenler. babalarınıza sorun diyecem ama onlar dün akşam yediklerini hatırlar mı. her iyiyi ve her kötüyü unutmakla malul türk insanını çok iyi tanıyan bu şer çeteleri bu milletin aklı ile daha çooook alay edecekler.

Millet

Kim bunlar yahu, yok kadınları öldürecekler, yok çocukları. Yahu bu manyakça fikirlere inan manyaklar var bu ülkede malesef. Yuh olsun lan size, neyin kafası lan bu.
  • 2 Ay Önce

milletvekili seçerken domatesten daha fazla dikkat!!!

bu kadın bir milletvekili. yanlış duymadınız. ey o ipe rey veren yurdum insanı eccik ayılın,biz ne yaptık,biz ne seçtik diye bir yoklayın kendinizi. eminim markette domatesi seçerken daha dikkatlisiniz.

İ. Keskin

Allah hidayet versin. Ne derseniz deyin, kimi malzeme ederseniz edin, hiç bir şey keyfi köpek katliamına haklılık veya meşruiyet getirmez. Köpek katliamı uğursuzluk getirir. En zararlısı sivrisinek ama hepsini öldürmeye kalkın bütün sular leş gibi kokmaya başlar. Allah her şeyi istidadına göre noksansız yaratmıştır. Can candır: Kökü, gövdesi, yaprağı olan tohumlu tohumsuz bütün nebatat, ağzı, gözü, kulağı, burnu, kanatları, ayakları, kalbi, midesi, ciğerleri, böbrekleri olan her mahlukat insana emanettir. Allah'ın gazabını çekeriz.
  • 2 Ay Önce

hasan ertem

kimse  katliamı yapmıyor ama o şeytani mıhalif zeka bunu da evirip çevirip öyle sunuyor sana.sen de dünden razısın o yaygaraya katılmaya. muhafazakar ap parti bir asırdır islamla savaşan kafadan daha iyi bilir Allah ın yaradılış nizamını. doğa ana doğa ana diyen sizinkilerden çok daha iyi bilir. gene her zamanki gii zeytinyağı misali üste çıkmayın. ak parti bu işi geri çeksin. buradan da o şeytani zeka iktidarı yıpratma , kendine de her şeyde olduğu gibi siyasal rant devşirecek.her eser ve hizmeti zehir eden yıkıcı ve muhasım muhalif zihniyet bu işi de zehir deecek.

Allah size akıl fikir badiret feraset versin

Bunlar " dağda, taşta, bayırda insanlar kopeklri öldürmeye başladığında kim dur diyecek? " cümlesi kafasının içindeki çizdiği filim senaryosunda yaşadığını ispatlamış oluyor... kadın sanıyor ki bu yasa çıkar çıkmaz insanlar hurraaa köpeklere hücum edecek...sizin kafa yapınız batsın... insanlıktan nasipsizlik böyle birşey... bugüne kadar insanlar köpekleri dağda taşta bayırda her gördüğü yerde öldürmedi öldürmez ? bir tek merhametli hayvan sever kendilerinin olduğunu sanan ahmaklar tayfası...
  • 2 Ay Önce

salih

hükümeti yıpratmak uğruna akıllara ziyan daha ne maskaralıklar yapacaklar. seçimlerden önce ne tiyatolar sergilediler. yok kuyumcu tezgahını asrkasına geçip ağlamalar,tuzu kuru yandaş çiftçinin canım soğanları,nimeti asfalta dökmeleri neler neler. yüzde üçe düştüler. baraj altı durumdalar artık.bu cinnet halleri herhalde yokoluşlarından pardon chp ye acilen yamanmalarından önceki son çırpınış.bir proje idiniz. cürmünüzü icra ettiniz,öbür tarafta da Allah a vereceğiniz hesaptan önce bu dünyada chp ye mensubiyetle günahınızı zirveye tırmandırın.

Oynatmaya az kaldı doktorun nerde...

Gerçekten bunlara inanan salaklar var mı?...bunlar sanrılar icinde yaşayan evhamlı düşünen... vesveseleri ile kendileri ile başbaşa kaldıklarında kendi kendine konuşan zavallılar...bu saçmalıklara inananlar aklını beynini kullanamaz halde demektir...akıl mantık dışı bu saçmalıkları düşünmek için gerçekten "tırlatmamış" olmak lazım
  • 2 Ay Önce

Malatyalı

gerçekten mi bu vekiller bu akıl ilemi iki bayram ediyorlar
  • 2 Ay Önce

Biri bunlara dürtsün! belki uyanırlar

Meclise köpeklerin parçaladığı çocukların resim sergisini açın belki uçuk kaçık düşündüklerini anlarlar... yâda mecliste köpeklerin parçaladığı, insanların kaçarken hangi akıbete uğradığı belgesel hazırlayın görsünler...bunlar hayatın gerçeklerinden kopmuş... akıllı evlerde, sitelerde, " iste ayağına gelsin" modunda..."getir bi büyük " tadında ...bunlar hayattan kopmuş...sanal âlemde yaşıyorlar...
  • 2 Ay Önce

Konuşmalara bakınca insan birşeyy söyleyecek zannediyor...ama hiçç birşey yokk

" gelenek ve kültürümüze karşı olan" bu kanunu diyor şaka gibisiniz... geleneğimiz ve kültürümüzde ne zamandan beri köpekler çocuklardan insanlardan önce geliyor?...sizin korumaya çalıştığınız köpekler çocukları öldürüyor...hayatın gerçeklerine bu kadar kör olmayın artık...siz uzayda mı nerede yaşıyorsunuz?...bizim kültürümüzde köpeklerle koyun koyuna yatmak yoktur kardeş...kardeş diyorum insanî duygular beslediğiniz için ana lütfen biraz da insanlara karşı besleyin o insanî duyguları...sadece köpeklere karşı değil!...adı üstünde kardeşim hayvan hayvandır...yeti ahır yada sokaktır...çünkü onlar o koşullarda yaşamaya uygun yaratılmıştır...siz parçalanan çocuklardan çok hayvanlara merhamet ederseniz ...o methamette maraz vardır...
  • 2 Ay Önce

Milli bekâ

Siyaset kimlere kaldı içler acısı bu kadın tedavi görmeli sağlıklı bir düşünce kalmamış.
  • 2 Ay Önce

Al sana aşırı koku

Atam bunları ithal etmeseydi bu Yunan asıllı Malaga böyle konuşamazdı
  • 2 Ay Önce

Hayır doğru değil

Yanlız mama mafyasını ve seni uyutacağız. Kuduz köpekler serbest kalacak
  • 2 Ay Önce

Ziya

At yalanı varsa inananı....
  • 2 Ay Önce

Secret

Âaaaaaa. Doğru soyluyoooo. Hadi hemen gidelim.
  • 2 Ay Önce

erkal

kaçın kaçın kaçın.

Mustafa

Kişiliği gelişmemiş toplumda kabiliyetleri ile bir yer edinememiş insanların tipik tepkisi insan sevgisi olmadığı için hayvanlarda karar kılmış
  • 2 Ay Önce

Murat

Bunlar me yiyo ne iciyo anlamadım gitdi
  • 2 Ay Önce

Salih

Yahudi siyonis emrindeki Tasmalı Hainler ülkeyi karıştırmak için her yolu dener bu soysuzular ağa babalarına yaralanmak için her rola girer bu tipler Allah CC ıslah etsin
  • 2 Ay Önce

Mustafa

Soytarı vekiler madem çok seviyorlar . Devlet onlara her eve 20 tane köpek versin baksınlar.mama lobisi para dağıtıyor aç gözlü vekiler hemen atlar STK'LAR az değil köpek umrunda mı para geldin
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23