• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Eğitim sistemi erkekleri yok ediyor"

Yaşar Süngü, bu hafta kaleme aldığı yazısında, eğitim sisteminin erkek çocuklarına karşı yarattığı sessiz krize dikkat çekiyor. Akademisyen Yunus Vehbi Karaman'ın çarpıcı verilerinden de yola çıkan Süngü, Batı dünyasında ve Türkiye'de erkeklerin eğitimde geri kalışının sebeplerini masaya yatırıyor.

2 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Leyl....

Bu kisi cok onemli bu bir fa$izm pompalamasi ki, bunda vatanperverlik yokdur.. "Erkeklerin eğitimden geri kalması ve eğitime tepki göstermeleri birbirini besleyen süreç olarak ortaya çıkarken beyaz erkeklerin sağcılaşarak"... Geleneksel düzen sanki sadece a$iri sag Ile saglanabilir imaji bu cok tehlikeli!! Ayni oyun, ayni $ablon once Saglarin, sonra Sol fraksiyon ve enson liberaler ve Yeni den masonik düzenleme kesintisiz yol alir.. Geleneksel degerler Ahlak ve dini yapilar ve atalarimizin degerlerinde gizlidir.. Her bakimdan ilginc bir ara$tirma olmu$.. Kadin da okumali, calismali ancak bunu part time veya münavebeli yani dönem dönem yapmalidir. Cunku cocuk yetistirme ve e$ine huzurlu bir ev hayati saglamakdan gibi bir vazifesi de var.. Bu gelecekde nesillerin saglikli olmasi icin $art!! Yoksa kimse ev i$leri ve annelik den not vermiyor!
  • 2 Ay Önce

Etsever

12 yıllık zorunlu eğitim ara eleman sorununa, diplomalı işsizler ordusuna yol açtı. 6284 SK. Ailelerin dağılmasına, çocukların aile bincinden uzak yetişmelerine ve nüfusun azalmasına yol açtı. Erkek gençler iş bulamıyor, evlenemiyor ve yeni nesil gelmiyor. Evlenenlerde gelecek kaygısından bir çocuk yapıyor. Erkekler neyazik ki 6284 sayılı kanunla aşağılandı, kısırlaştırıldı adeta. Zaten topluma bakıldığında aile ve ahlak yapısının darmadağın olduğunu herkes biliyor.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23