• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Tunç: ABD, FETÖ iade dosyalarını cevapsız bıraktı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Tunç 15 Temmuz Darbe girişimine ilişkin yaptığı açıklamada, "ABD, FETÖ iade dosyalarını cevapsız bıraktı." dedi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

O sacla sana kimse itibar etmez

Görünüşte önemli sacını geriye tarada ciddi bir bakan duruşun olsun bakan bey hiç duruşun bike ciddi deyil, hala hırsıza dolandırıcıya tv kerde haber yapılıyor aman ha dikkat diye niye agır ceza yok bunlara da millet bak adaleti kendi cözmeye calışıyor hiçmi vijdanın sızlamıyor catışmalar hatta belediye başkanlarına bile saldırı olurken millet geri zekalımıda adalet bakanlıgı varken adalet bulmak adına adam vuruyor sen önce bakanlıgını bir düzene sokta. Sistem bu ben ne yapabilirim mason söylemi ile kendini avutma sonrada bu kesinlikle ABD MESAJ var bu acıklamanda sen kimin tarafısın kimden aylık alıyorsun.
  • 2 Ay Önce

Luzumsuz acıklama

Bende varım medyatik hedef şaşırtma, gündem degiştirme neden mehmet şimşek vergi kapısı arıyor gelir olsun diye. Adalet bakanıda hedef laşırtacak ya bwnim akladıklarım kanun imtiyazlı benim bakanlıgıma dokunma hacizlik dosyalar falan. Resmen adalet bakanı dış işleri bakanlıgının işine comak sokuyor ilmi siyaseti bozuyor ABD rahat olyn biz vazgectik mesajı veriyor birde hacizlik dosyalarınincelemesin maliye bakanı diye üstünü kapatma cabaları yıne bir masonik abd para babalarına Turkiyedek i tefecikeriniz mafyalarınız koruma altında vergi aldıttmam rahat olun bende mesajı bu ABD aynı zamanda. Devlet adamı rastgele konuşmaz senden bakan deyil avukat bile olmaz amma reis niye yaptı bilmem geldin geleli adalete hırsıza soysuza agır ceza cıkmadı ha bire bende varım yoksa resmen masonik hedef şaşırtma resmen başka bakanlıklara karışma
  • 2 Ay Önce

Nuh Yusuf Nuhhan

Sen ülkendeki şu enflasyon döneminde mehmet şimşek harıl harıl devlete vergi kaynagı ararken, hacizlik kararı alınmış dosyaları ne vermiş vergi kaydı varmı,,!! bizden önce masonun birileri kanun cıkartmış hemde ULU MECLİSDEN birde üste gecijme faizide alırsın diye, bu alınan faizlerinde VERGİSİNİ al diye haciz kararı ALUNMIŞ dosyaları MALİYE BAKANLIGINA YOLLAMAZ İKEN ABD laf söylersen kargalar güler serceler cik cij eder. O masonlara uyyp acıklama yaparsan böyle rezil ederler konyşma yok içraat yap bakan bak vergi için kıcını yırtanlar var adliyelerdeki haciz dosyaları incelensin hemde icraya veren avukarın 10 yıllık defter ve belgeleri ile 5 yılda V. U.K göre deyil madem T. K. Kanunagöre 10 yıl evraklarıda saklamak mecburiyetinde o avukat cunki hacizde zaman aşımı 10 yıl iken millet aptal deyil ABD ile dış işleri ilgilenir sen vergi lazım devlete hacizlik ve o avukatların 10 yıllık belgeleri ile bakan olda malyeye yolla yoksa sende avukat olunca kayırma hak ve adaletten ayrılırsan o kacırılan vergilere bu mazlumumların BEDDUASINI İÇİNE MASONLARLA FETÖÖÜLERLE SENDE GİRDİN CIKMAYA CALIŞ BEDDUADAN MİLLETİ SAF YERİNE KOYAN BAKAN ASLA OLAMAZ
  • 2 Ay Önce

Cevapsız baktı ise

Paketleyin getirin
  • 2 Ay Önce

Boş hatal

Ne bekliyordukki. 50 yıldır maşa piyon olarak kullanılan ve dünyanın ve özellikle Türk İslam coğrafyalarda etkili olmuş birini siz olsanız bir çırpıda teslim edermi. Bakın abd vatandaşı katili bile teslim etmekten itina ediyorlar. Boşuna beklemeyelim. Ölüsü bile teslim edilmez.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23