• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye o dağın altında resmen petrol hazinesi buldu! Fışkırdıkça fışkırıyor

Türkiye'ye Gabar Dağı'ndan müjdeli ve heyecan verici haberler gelmeye devam ediyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gabar'daki petrol üretimiyle ilgili yeni bir açıklama yaptı. Bayraktar, Gabar'da petrol üretiminin 45 bin varile yükseldiğini ve sene sonu hedeflerinin 100 bin varil olduğunu söyledi.

14 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

erdalllll

onun için mi yakıt her gün rekor kırıyor
  • 2 Ay Önce

Klm

Ne Olur bir gün de petrol Gas müjdesi vermeyin
  • 2 Ay Önce

okan

gabardan 45 bin varil,türkiye toplamı 100 bin varil,günlük ihtiyaç 1 milyon varil. tamam mı canım.yani ihtiyacın %10 u. sana bir bilgi s. arabistanın günlük üretim 3 milyon varil yani 3 türkiye TÜKETİMİ.. tpao rakamları bunlar... aydınlandın mı canım. biraz insaflı konuşursun bundan sonra inşaallah.akitten böyle palavracı başlıklardan vazgeçmesini beklemek,idareye küfretme yolunu açmamak şuurunu beklemek, bilgisi yok fikri çok beyinsiz avamı kudurtmamak şuurunu beklemek abes.üç gün sonra gene petrooool fışkırdııı diye başlık atar ,gene kuyruk acılı kindarların ağzına sakız verir.kellim kellim la yenfa...

burak

akit veriyor ne yapalım. sizin gibi azgın münafıkları hala tanımadan.

Boşnak

Ya rabbi bereketli eyle, Türkiye mizin ekonomisini bir an önce düzelt kâfirlere aman verme,
  • 2 Ay Önce

cuma aktaş

Bu 40 trilyonuncu defa yazışınız. Petrolun bulunmasına seviniyorum am gelen zamlara ne demem lazım
  • 2 Ay Önce

hll

aziz kardeşim,haklısın ben de şikayetçiyim. yazıyor adamlar. kasaba gazetesi ...iş yaptığını sanıyor.sevinsin garibim.başka arkadaşa da yazdım. TPAO rakamları; türkiyenin günlük üretim, 45 bin varili gabar bölgesinden olmak üzere 100 bin varil. ihtiyaç 1 milyon varil yani üretimin 10 katı.dolarla göbeğimiz çatlaya çatlaya ithal ediyoruz aradaki farkı.işte zamların,işte cari açığın izahı.suudi arabistanın günlük üretimi 3 milyonun üzerinde.. bizde bir taraftan muhalif yurdum insanı o yüzde on yerliyi inkar ediyor,alay ediyor,o yüzde doksanı da görmezden gelip hükümeti dövüyor. bizim safdil akit de her seferinde kıçından çok iddialı laflar yumurtlayarak azgın muhalif yangına benzin döküyor. senden istirhamım cuma kardeşim,bir tek sana bir şeyler anlatabildi isem bana ne mutlu. Allah a emanet ol.inşaallah en azından kendi ihtiyacımızın üretildiği günleri de görelim.

hazırlıklı olun

Araç sahipler bakın petrol fışkırıyormuş şimdiden kendinizi hazırlayında alamadım zor gel demeyin
  • 2 Ay Önce

erdal4

kardeşim, akit öyle palavracı başlıklar atıyor diye siz de o içinizdeki nefreti kusmayın.türkiyenin üretimi ihtiyacın onda biri. aradaki farkı sen izah ediver. en azından ilkokulu bitirmişsindir herhal.bu arada ihtiyacın onda biri olan yerli üretimi de inkar etmeden lütfen. daha önce o kadarı da yoktu. akit haftaya gene mübalağalı atmasyon yapar. bu onu bağlar,bakanı ve hükümeti değil. onlar ihtiyatlı ve gerçekçi rakamları bildiriyorlar. fışkırdı demiyorlar.kademeli olarak yıl sonu için gabar bölgesindeki rakamın günde 100 bin varili ve dolayısıyla ülke üretiminin de artışını öngörüyorlar.o bölgeye daha önce terör nedeni ile giremiyordu devlet,oradaki terörün kırıldığını ,hatta sınırın 250 km. ötelerinde bile belinin kırıldığını da bildireyim.kızmaz isen, inkar etmez isen.saygılar...

Vatandaş Fahri

Petrole zam geliyor hazırlanın.
  • 2 Ay Önce

rakamları oku da ondan sonra adam ol ve konuş fahri

gabarda günde 45 bin varil . türkiye toplam üretimi 100 bin varil. türkiye toplam günlük tüketim 1 milyon varil yani 10 katı. bu durumda değerli çözümün nedir çok bilmiş fahri kardeşim. bir söyle de bilek. 85 milyon enerji bakanımızdan biri olan vatandaş fahri kardeşim. çözümünüzü lütuf buyurun lütfen ve merhameten.

Gazeteci

Kaç kere bu "MÜJDELER" Hababam YAYINLANIYOR. Bu yolda birazdan SAUDİ ARABİSTANA petrol satılacak.
  • 2 Ay Önce

Saffet

Zamlar ne zaman
  • 2 Ay Önce

hll

günlük ihtiyacımızın yüzde onluk kısmı yerli .. yüzde yüz olana kadar her zaman canım. var mı diyeceğin. varsa bir sihirli değneğin söyle de bilek. azerbaycanda bahçeye su kuyusu kazılıyor,petrol çıkyor. sende bu iş zayıf. iranda günlük 20 bin varil altındaki kuyulara kötü kuyu denir.sende üçyüz beşyüz varillik kuyular. buna da şükür. bu güne kadar olmayan yüzde on yerliliğğe ulaştık,hani inkar ettiğiniz,gülüp geçtiğiniz yüzde on a.. her ülkede yok bu. yunanda bulgarda italyada fransada vs vs yok bu ...olanlar şanslı. bizde de üretim az,tüketim çok ve vatandaşın çoğu hakkaniyetten uzak bilgisiz ama fikri çok,dil kürek kadar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23