• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Bundan sonra ayağını denk al!’ CHP’li Hasan Akgün’den gazeteciye tehdit

CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, gazeteci Mehmet Mert’e yayımladığı röportajdan dolayı tehdit ve hakaret ettiği ortaya çıktı.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ziya

Tipa yemez bunlar ancak klavye delikanlısı ancak cürmü kadar yer yakar onuda yaka bilirse
  • 2 Ay Önce

Nur

Chliden her şey beklenir pkk onlarda fötö onlarda dhkpc aynen içlerinde onlarında sahibi abd israil düşünün gerisini
  • 2 Ay Önce

Kartalbey

Büyükçekmece’de nere baksanız her yerde MUTLULUK ŞEHRİ veya TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL İLÇESİ şeklinde afişler görmektesiniz. Peki gerçek böyle midir? Sıralamaya başlayalım. Sahil hakikaten güzel olmuştur. Ancak sahildeki tahta kısımlar bozuk malzeme ve kötü işçilik nedeniyle sık sık kırılmaktadır. Bu kırılmalar insanların ayaklarının da kırılmasına sebebiyet verebilecek durumdadır. Sahil projesi haricinde B.Çekmece’de güzel bir işten bahsetmek doğru değildir. Mahalli seçimler öncesinde Hasan Bey takribi 100 küsur sayfalık bir kitap bastırarak geçmişte neler yapıldığını yazmış ve sakinlerden oy istemiştir. Kitabı incelediğinizde B.Çekmece’deki bütün camiler, bütün parklar, bütün yollar ve aklınıza gelebilecek her şey sanki Hasan Aygün tarafından ve İBB desteği ile son beş yıl içerisinde yapılmış gözükmektedir. Çok eski yıllardan yapılmış camiler bile sahiplenilmiştir. Sahile dikilen palmiye ağaçları dalgalar nedeniyle tuzlu suya maruz kalmakta ve çürümektedir. Çürüyenin yerine yenisi dikilmekte ve çürüme/yenileme devir daimi böyle olmaktadır. Tabii ki her ağaç yeni bir maliyet demektir. B.Çekmece’de yollar aklınıza gelebilecek en kötü yoldan daha berbattır, adeta köstebek yuvasıdır. Yolların bu şekilde olması nedeniyle insanlar araçlarını sık sık tamircilere götürmektedir. Tamirhanelerin bulunduğu alanlar ise tam bir mezbeleliktir. Hasan Akgün belediye hizmetleri açısından ağırlığı Mimarsinan ve Mimaroba mevkilerine vermiş, diğer bölgeler kaderine terk edilmiş gibidir. Yatay mimariye önem verildiği şeklinde afişler her inşatta göze çarpmaktadır. Hakikaten yatay mimariye önem verilmekte midir? B.Çekmece’e bundan birkaç yıl öncesine kadar dört katlı bina (Bazı bölgeler hariç) nadiren görürdünüz, binalar genellikle 2 veya 3 katlı idi. Ancak birden bire alçe zemini sağlam hale dönüşmüş olmalı ki eskiden 3-4 katlı binaların yerine şimdilerde yedi katlı binalar yapılmaktadır. Bu husus devlet tarafından mutlaka ama mutlaka araştırılmalıdır zira malumunuz bundan aylar önce temelsiz binalar (villalar) skandalı ortaya çıkmış idi. Yani kim, nasıl buralara yedi kat inşaat ruhsatı vermektedir? Buralara yedi kat inşaat yapılması doğru mudur? Sokak ve caddeler otlarla kaplıdır. Sık sık yılanlar ortalıkta dolaşmaktadır. Velhasıl eskiden hakikaten cennetten bir köşe olan B.Çekmece şu an rezil durumdadır ancak sakinler bile bile lades dedikleri için seslerini çıkartamamaktadır. Yani B.Çekmece sakinleri buna müstahaktır.
  • 2 Ay Önce

ASYA

CHP muhalefette iken bu mafyalığı yaparsa iktidarda ne yapmaz.
  • 2 Ay Önce

B.cekmece Belediyesinde ezillik, yolsuzlik, mafyatik iliskiler diz boyunu asmis tilki baskani dublörler koruyor! OLMAZ...

.......
  • 2 Ay Önce

Zekeriya gökçe

Gazeteci dönvdürürler ancak Sinannı öldürdü chp
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23