• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca aylık faturasını açıkladı! Duyan 'bu nasıl oluyor' dedi

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, aylık faturasının 40-50 bin lira civarında olduğunu açıkladı.

9 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gurbetçi

Ben kendi ülkemin sahtekar esnafından soğudum, bundan dolayı bi 5 sene gelmem, başka ülkelere giderim, Fas, Tunus...
  • 1 Ay Önce

Umuda

10 bin lira alan emekli sayısı 3,5 milyon civarı imiş, bazılarının evleri var kira alıyor olabilir memleketten tarımsal geliri olabilir evlatları yardım ediyor olabilir, ilave işler yapan olabilir, hiç bir şeyi olmayana da Devlet zaten yardım kuruluşları ile takviye yapıyor Şükür kimse acından ölmüyor. Bu işi köpürtenler CHP li varlık içinde yaşayan tuzu kuru kesim olması da ayrıca düşündürücü.
  • 2 Ay Önce

Hocam

Emekli aylıgı 10 bin toruna şeker de alamıyorum ev kira, dolabı evlatlar doşduruyor faturaları evlatlar ödüyor, agrıma cok giziyor intihar edecem borc cogaldı ödeyemiyorum intihar edince bu hale getirenlerden davacı net olacam Allah beni affetsin. Masonlara serbest rahat bir ülke vurdumduymaz zengin müslüman hepsinden ben inrihar edince hepsi sorumlu deyilmi
  • 2 Ay Önce

Sakın intihar felan etme kardeşim, derneklere müracat et sana yardım etmek zorundalar! Muhtarlığa git - valiliğe git kardeşim.

Zekatını doğru hesaplayıp, fakirlerin öz hakkı olan zekatı gerçek ihtiyaç sâhiplerine ulaştırmayan her müslümanlar borçlu ve günahkar!!!!

Nuh yusuf Nuhhan

Allaha her gece tehecüdde şikayet ediyoruz hocam. Ama şikayetten vazgectim adtık BEDDUA ET DİYE BİR HİS UYANDI BEDDUADA İYİ DEYİL FAKAT VALLAHİ BİLLAHİ CEVRE BAKANLİGİ MALİYE VE ADALET BAKANLARI VE İSTASTİSTİK KURUMU VEEKİPLERİ VE BUNLARA EMİR VERENLERE SECDEDE BEDDUA AYAKTA GECE GÜNDĞZ AYETELKURSİ SAPLIYORUM KALBLERİNE İSLAH OLSUN DEDİKCE RABBİME BUNLAR İYCE ŞİMARDİ DÖNDÜM HEMDE DOGURANDAN BAŞLAYIP AİLESİNE GELECEGİNE EZANLAR OKUNAN ŞEHİTLER GELEN ÜLKEMDE BİZÜ BU HALE GETİREN KİM SE KİM VARSA MASON OLAN TÜM BUROKRAT VEKİL İŞADAMINA DAHİL YURT İÇİ YURT DIŞI DÜŞMANLAR DAHİL ÖZELLİKLE MASONLAR VARYA YENİ ÜYESİNEDE ESKİ ÜYESİNEDE BEDDUAAAAAAM DEVAM YAZILARIM DA ŞAHİT TUTTUM. İşim vardı iflas ettiridim sonra anladım masonlar tarafından tuzaga düşmüşüm. Başkalarının yanında calışmaya başladım rabbim nasip etti emekili oldum. Ama 10616 tl aylık ekimde kira artıracak ev sahibim şu an 10 bin tl. Ev sahibide 1700 den 10 bin tl yaptı gecen yıl vijdanda yok aetık şeytanda arılmıyor bizden işte bu
  • 2 Ay Önce

Akil

Afganistan’da Gazze’de insanlar açlıktan ölsün. Laf cambazı şovmeninin aylık faturasına bak
  • 2 Ay Önce

Sezer

Cubbeli hoca siyasetidz cok iyi biliyor masallah Dogru soylemis her sozunun altina imza atarimda Hocam senin 50 bin faturan cok deyilmi.
  • 2 Ay Önce

Mgörüş

Normal bir durum... Koşuşturma durumuna bakarsanız anlarsınız...Bu nasıl diye saçmalığı sırmayınç..
  • 2 Ay Önce

TÜİK’e Kim Hesap Soracak

TÜİK inandırıcılığını kaybetti. Madde sepetindeki fiyatlar hiç inandırıcı değil. Peynir 134 TL imiş güya. Yahu 300 TL’nin altında peynir mi var? Kimi kandırıyorsunuz. Bir de bu hesaplara göre memura zam yapılıyor.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23