• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Ülkemde Afgan ve Suriyeli istemiyorum" demekle olmuyor bu iş! Giderlerse, tarım ve hayvancılık gerçekten biter mi?

Emin Pazarcı, Akşam gazetesindeki yazısında Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın Türkiye'deki çoban sorunu hakkındaki açıklamalarını ele aldı. Pazarcı, Bolat'ın "25 bin Afgan çoban giderse tarım ve hayvancılık kalmaz" dediğini yazdı. Bu durumun ekonomik ve kültürel bir meseleye dönüştüğünü belirten Pazarcı, Türk insanının çobanlık yapmak istemediğini ve bu nedenle Afgan çobanlara ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Pazarcı, şunları kaydetti:

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

EFE

DEVLET GÖÇMENLERİ EVET GÖNDERSİN ANCAK, DÜNYADAN,ÜLKEDEN BİR HABER TELEFON BAĞIMLISI, BOŞ BELEŞ GEZEN,KONUŞAN,TÜKETEN AİLELERİNİN SIRTINDA KAMBUR OLMUŞ ÇOK BİLMİŞ İŞE YARAMAYAN SÜLÜKLERİ TOPLAYIP, İŞ AÇIĞI OLAN SEKTÖRLERE ZORLA İŞE SOKSUN VE ÇALIŞTIRSIN.
  • 2 Ay Önce

eyüp

Afgan Suriyeli istemeyen alçak kimler Ya ERMENİ .... YA İSRAİL ALÇAĞI YA DIŞ GÜÇLERİN yemlediği YABAN EŞEKLERİ afgan suriyeli burda doğmuş burda yetişmiş nereye gidecekler bu gibi söylemler ile deyil kardeş olmanın sırrı müslüman olmanın nimeti dünya ateş çemberi Güzelim Vatanı bölmek için ellerinde geleni yapıyorlar devlet kös kös oturuyor nereye kadar göz yumulacak ağır yaptırımlar gelmeli Müslümana hakaret islama hakaret cezası gelmeli asgari ücretin 3/2 kadar ya ödenecek yada hapis 15 gün durmak ile bir yere varılmaz
  • 2 Ay Önce

Sığınmacılar

10 milyon sığınmacı ..Tamamı ekonomi içinde değildir.Öncelikle tamamen boşta olanlardan "Bismillah " dergöndermeye başlarsınız ve süreci başlatırsınız.Gerçek niyetinizle paralel bu süreç uzar veya kısalır veya halının altına süpürürsünüz. Zamanla çalışanımıza iş hukuku, iş kanuna göre değer verilince Afganı, Suriyeli çobanları da sürer gönderirler.Yabancıdan medet ummak nedir?Afgan ve Suriye " Manda" sını kabul etmektir.
  • 2 Ay Önce

ŞAMİLCİ

bedavacı bir millet olmuşuz... çok yerinde bir tespit ve çok yerinde bir haber... köylerde çiftçilik hayvancılık yapan yerli çok az.... bizim oralarda şunu derler... sen ağa ben ağa inekleri kim sağa... aynı o duruma gelmiş durumdayız.... Devlet destek verirken sen kendin yapacaksın şartını da koymalı... adam devletten destek alarak hayvan alıyor hayvanı otaran afgan kendisi ağa....
  • 2 Ay Önce

Ahmet Fazıl

Bozkurt işareti yapmaya gelince herkes milliyetçi ama Afganlı Özbek özbe öz Türk,Suriyeli kardeşlerimiz, 1960 yılına kadar TCDD TRENİN Şanlıurfa ya gitmek için Suriyeden gidiyordu ve Onlar kendilerini bu vatanın evlatları kabul ediyordu HALEP HAMA HUMUS.Bu yüzden katil baba esat tarafından katliama 1982 yılında tabi tutuldular.EZO gelini Gaziantep ten Suriye ye gelin verdin.Şimdi ise RAUS diyorsun.
  • 2 Ay Önce

Münir

Türk soylularda sıkıntı yok ama, diğer milletlerde işimize yarayacak olanlardan adam olanları alınsın. Ülkemde beslenip de ayakları yer tutunca vatanıma ve milletime ihanet edecek olanlar tercih edilmesin.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23