• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Liyakat bahane, mülakat şahane! CHP'nin maskesi işte böyle düştü

Zafer Şahin, CHP’nin "mülakat" konusundaki maskesini düşürdü. CHP'li Kadıköy Belediyesi'nde yapılan mülakatlarda yazılı sınavda başarılı olanların elendiğini ve tanıdık ilişkilerle atamaların yapıldığını belirten Şahin, mahkeme tarafından iptal edilen mülakatların aynı isimlerle yeniden yapıldığını ifade etti. CHP’nin mülakatlara karşı olduğunu söylemesine rağmen uygulamada çelişkili davrandığını vurgulayan Şahin, Milliyet gazetesindeki yazısında şunları kaydetti:

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

bora

askeri orta okullar ve liselere öğrenci mülakatlarında anası başörtülü mü,yedi sülalesinde imam,müezzin var mı araştırmalarından haberin var mı orhan effendy...kazara varsa da alay ederek kahkahalarla;arkadaşlar,duydunuz mu dayısı müezzinmiş...hahahaa.. salvoları ile puanı ne olursa olsun elemeler. ondan haberin var mı körü körüne savunmacı.... dizini sıyır bakalım, secde izi var mı kontrolları....sizin yatacak yeriniz yok yatacak yeriniz...ah orhan efendi ah...despot azgın zihniyet...
  • 2 Ay Önce

serezli.

bakın hemen azılı chp karşı taarruzu başladı. orhan rumuzlu trolka ne güzel hamle ediyor, adetleri olduğu üzere; siz, sizinkiler,siz de,sizinkiler de, sizinkilere,vs vs...kendi suçları,kabahatler hemen hasır altı. ... savunmalarına bile gerek yok.siz şeytan taşlama durumuna düşersiniz bir anda. binlerce kişi... bir sürü... rakam yok. işkembei kübradan havan topu atışları...yeni değil bu yaptıkları...ta 1950 den beri... 1950 ye kadar her şey çok iyi imiş de sonra demokratlar gelmiş de her şey kötü olmuş.... onlar cumhuriyet baloları ile,perada piyasa ile, vitali hakko nun ithal şapkaları ile maskara gibi gezerken kara dsaban , gıslaved kara lastik ve gaz lambası üçgeninde yaşayan köylünün karnı doydu.. .. gerçi o köylülerin çocukları lise ve üniversite okuyunca devşirildi türkiyedeki eşyanın tabiatı itibariyle..onlar da chp mütegallibesine terfi etti.bu orhan efendinin babası dedesi de yüzde doksan adalet partili ,demokrat partili idi... o artık bir chp li. deniz baykalın dediği üzere türkiyedeki iki çeşit insandan isviçre kalitesinde olanlardan ... aman da breh breh.
  • 2 Ay Önce

blue danube

bir nolu liyakat chplilik bu memlekette.gerisi hikaye.
  • 2 Ay Önce

orhan

siz önce kendinize bakın.binlerce kişinin hakkını mülakatla yediniz.bir sürü yandaşı saçma sapan sorularla işe aldınız.karşıya iftira atmadan kendinize bir bakın.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23