• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yakında “Hepimiz Ermeni’yiz” derse şaşırmayın! Ülkücü Ayşe Ateş’in geldiği nokta

“Şerefli akademisyen” diye servis edilen, ancak insanları dövdürdüğü, pizzacı kılığında “tetikçileri” düşmanlarının evine gönderdiği ortaya çıkan Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, bu kez Ermeniler üzerinden kafa karıştıran açıklamalar yapmaya başladı.

32 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahsen

Ayşe ismini değiştir. Kiminle hareket ediyorsan onun yanına git. Herkesle olmaz.
  • 1 Ay Önce

Bu ne biçim bir cümle ?

Öyle cahilâne bir cümle ki....siylerken edebiyat yaptığını zannetmiş...filim repliği gibi gelmiş olmalı...oysa zaten inancımız dil din ırk renk bakmadan acıyı paylaşma dinidir..."gördüm ki o ana kadar taşıdığımız, ömrümüzü adadığımız bütün inançlar yalanmış. O günden sonra acıya dil, din, renk, hüviyet sormamayı kendine felsefe edindim. Bu ülkede benimle aynı..."...bence Ayşe öğretilmiş şeyleri söylüyor...bence Ayşe yeni Pervin Buldan
  • 1 Ay Önce

Yasemin

İğrenç kadın kardeşi imiş tüm kadınlar Ve Ben tanımıyorum işbirlikçi kadını
  • 2 Ay Önce

a.d.

tipik fetö siyaseti..........
  • 2 Ay Önce

Türk

Piyasa beş para etmez insan bile diyemeyeceğim yaratıklarla dolu bu konularda en çok hoşuma giden Dünya Lideri Vladimir Putin dir devlete karşı gelen mualif olan herkesi teker teker ortadan kaldırdı işte ülkemede aynısı istiyorum bu ülkenin önünde sağında solunda duran her haini yerele yeksan edeceksin
  • 2 Ay Önce

Ömer

Öz kardeşi miymiş bu kadın ne diyor Ülkücükle Müslümanlıkla Türklükle ilgisi yok bu kadının kocasına destek mi idi yoksa?????Ne????
  • 2 Ay Önce

hsn

bunlar mhp ye ihanet eden ve chdp... yi iktidar yapmayı görev edinmis sahte ülkücüler taifesi tarafından kullanılmaya uygun aparatlar. yok sa chdp... neden bir ulkucuyu sahiplensin.
  • 2 Ay Önce

Koparan

Her yorum yapan kendi ideolojisine göre yorum yapiyor.firsat cikti ickerindeki döktüruyorlar. Denokrasi dedigimiz bu olda gerek. Herkes jendi sivri beynine gore düdük çalıyor. Birlik bereberlik ulke menfaati yok. Demek'ki Allah'in kanunu Şeriat gerekli. Öldürdün mü..? Kısas. Hiran dik öldürüldü vuran disari çıktı. Yazik degilmi ailesine? Sinan Atesin ailesine. Olduren gunde 3 ögun 4 cesid yemekle beskiyir, 2 krş zam bekliyen emekli..!
  • 2 Ay Önce

Ya' kumpas, cinâyet, darbe, emrirlerini veren Fetö'ye ne gerekiyor şeriat kanununca!?

Öldürten fetö olunca! Bu pis işler bitmez!!!! Çünkü sırf fetöcüler verilen (adam dövdürmek, rüşvet, gasb, kumpas, cinayet, darbe vb)emirleri sorgulamadan yerine getiren akılsız robotlardır!!!

Gültekin

İSLAM DİNİN ÖZÜNDE, BİZİM İNANCIMIZDA HİÇ BİR ŞİDDETE YER YOKTUR, HİÇ KİMSE İNANCIMIZI SAPTIRMASINLAR, AYŞE ATEŞ KARDEŞİMİZ BAZI OYUNLARA ALET OLMASIN İSTERİZ, BUGÜN GAZZE'DE VEYA FLİSTİN'DE YAŞANAN OLAYLARI AZ DA OLSA AKLI SELİMLE DÜŞÜNENLER GERÇEKLERİ GÖRÜR VE İSLAM DIŞI AÇIKLAMALARDA BULUNMAZ, BİR İNSAN YALNIZ MÜSLÜMAN DİYE ÖLDÜRÜLÜRKEN AYŞE HANIM NEYİN DAVASINI GÜDÜYOR VE KİMLERDEN MEDET UMUYOR?
  • 2 Ay Önce

YAZICIOĞLU NE ALAKA.???

(Mehmet Soylu "Ateş ve Yazıcıoğlu eştavırdaş") RAHMETLİ YAZICIOĞLU'NUN ELİNE KİMSE SU DÖKEMEZ. NE ALAKA.???
  • 2 Ay Önce

Halil

Siz bu mağdur kadınla uğraşmayın da, katillere ulaşmaya çalışın cesaretiniz varsa.
  • 2 Ay Önce

remzi

katiller fetöcü yoldaşlarınız.

Fetö hiç boş durmadı, boş durmuyor!!!

15 temmuzda bütün ihtilafları bir tarafa bırakıp vatanı savunan Cumhur ittifakını yok etmek için çooook sistemli sinsi bir çalışma var Almanya ve avrupa da!!! Maalesef bu kripto sinsi fettöşilerin çoğu dernek yöneticileri pozisyonunda ve Diyânetten bile fetö ile etkili hiç mücâdele göremedik göremiyoruz!!!
  • 2 Ay Önce

En doğrusunu Allah bilir, Rabbim cümlemizi gayırsın. Âmiyn.

Alânen milletimizin hassas değerlerini kaşımak yoluyla Fetö'nün kuyusuna su taşıyor belliki! O vakit Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlunu şehit edenler Hırant Dink cinayetini ülkücülere mâl edemediler, şimdi mi bu kadın ülkücülere mâl edecek aklınca!? Hırant Dink Türkiye sevdalısı bir vatandaşımızdı ve fetö ondan çoook rahatsızdı; fetö tarafından katledilip cinâyeti ülkücülere yıkmaya çalışmıştır Fetö kamuoyunun kanaatinde! Ali Murat Hızıroğlu, Eşref Bitlis, Madımak katliamı, Gonca Kuriş, Bahriye Üçok, Bayram Ali Öztürk, Defne Joy Foster, Necib Hablemitoğlu, Aselsan cinâyetleri, Hırant Dink, Muhsin Yazıcıoğlu, Ali Yalçın (izmirde katledilen gurbetçi işadamı ki; Nurettin Veren misali FG cemeatinden ayrılmak isteyince izmirde âilesiyle birlikte aracı taranarak katledildi), Sinan Ateş ve kimbilir daha niceleri Fetö/pkk işbirliği ile katledildiği kanaati var kamuoyunda!!!
  • 2 Ay Önce

asa

ben bunlarin kiminmasasi oldugunu hala anlamış degilim... kendini heba edecek ....ne isaya ne musaya yaranamayacak
  • 2 Ay Önce

asa

ben bunlarin kiminmasasi oldugunu hala anlamış degilim... kendini heba edecek ....ne isaya ne musaya yaranamayacak
  • 2 Ay Önce

Zalimler

Sizin taptığınızın,nasıl bir inanca sahip olduğunuzun yorumunu yapamıyorum.Ortada katledilen ve katledenler var.Eşi için feryat eden bir kadın var.Nasıl varlıklarsınız siz?
  • 2 Ay Önce

meto

on yıllar boyu binlerce ülkücüyü katledem kızıllarda bir ateş,bir ülkücü aşkı... çok ilginç değil mi.senin yaşın kaç bilmem de,bu güne kadar bir solcunun,bir chplinin ülkücü savunucusu olduğunu gördün mü. gene mhp ye bir operasyon çekiliyor.on beş yıl önceki gibi.

Saffet

Ben açıklamalar karşısında rahmetlinin ülkücü olduğuna inanmamaya basladim
  • 2 Ay Önce

İşkembeden nağmeler !

Yazacaksanız Allah için doğru olanı yazın! İlahi adalette herkes hesabını ölçüsü nispetinde verecektir." La ilahe illallah "
  • 2 Ay Önce

nadir

nasıl bir doğru istiyorsun. ne zamandan beri solcular ülkücüsü hamisi oldu. fetöcülerin neler yaptıklarını da bir hatırla. kimler kimlerle bir arada.??? evet; LA İLAHE İLLALLAH,MUHAMMEDÜR RESULLULLAH.

ali malat

akit gazetesi bu mazlum kadın için böyle bir başlık atmanı kınıyorum.bu mazlum yahu zulüm görmüş sizde nasıl bir vicdan var.vallahi kusura bakmayın siz islamdan çok uzaksınız.kendinizi bir sorgulayın.
  • 2 Ay Önce

ülkücü chp ve sol.!!!!!!

ülkücü katili solcular bir anda ülkücü savunucusu oldu. uyansana malof. bu işin aslı da bir gün ortaya çıkacak,utanacak mısın o zaman. rahmetli türkeş e ve ülkücülere bozit diyen chp liler ile yeni kurnaz ve manevra ustası genel başkanları bir numaralı ülkücü hamisi kesildi.ülkücülüğü de elimizden alacak yakında o müthiş şeytani zeka.

Hale bak

Kocası gazeteci dövdürtüyor muş gelde bunlara rahmet oku.
  • 2 Ay Önce

Hele sana

Dövdürtmeyi bırak,öldürtenler sap gibi ortada.Sizin dantelli kefenllierinizin yerine getirilenler.

Okur

Bu kadın zıvanadan çıktı yokmu ailesinde aklı selim bir büyük dur diyecek.
  • 2 Ay Önce

ZÜLKARNEYN

REİS hep birilerinin oyununa geliyor. Kim görüştürdü bu kadınla, kim randevu ayarladı, onu yanından kov Reis. Bu kadın sonraki seçimde chp adayı olmazsa iyi
  • 2 Ay Önce

viçdan

BENCE BU KADIN PSİKOLOJIK DESTEK ALMASI GEREKİR, LİDER LİDER DOLANIP EŞİNİN GERİ GELEBİLECEĞİNE İNANMIŞ GİBİ AKLA ZİYAN BVİR TAVIR ALIYOR. BU VAKTİNİ EŞİNİN MEZARI BAŞINDA DUA EDEREK GECİRSE DAHA İYİ OLUR. ADALET GERTEĞİNİ YAPACAKDIR.
  • 2 Ay Önce

burak

şimdi de annesini kullanıyorlar. özel ve müsavat efendi rol kesiyor. yakında dem de ateşsever cepheye katılırsa şaşmayın.

Şaşmış.

Efendim meşhur sözü tekrarlayalım " KÖRLE YATAN ŞAŞI KALKAR" Bu hanımefendi kesinlikle Sinan ın öldürülmesinden sonra çizgisinden ayrılmış olup savundum dediği davanın zıddına devşirmiştir. Kısacası kirli emellerine tuzağına düşmüştür.
  • 2 Ay Önce

Mehmet Soylu

Ateş ve Yazıcıoğlu eştavırdaş
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23