• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Amed dersem çık Türkiye dersem çıkma! İmamoğlu, yine Batılı abilerine şirin görünme telaşında

Sosyal medyada CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik tepkiler artmaya başladı. PKK'nın sahadaki savunucuları Amedspor’un şampiyonluğunu kutlayan İmamoğlu'nun, Türkiye ile ilgili önemli konularda sessiz kalması eleştiriliyor. Bu durum, birçok sosyal medya kullanıcısının tepkisini çekti.

16 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

ASYA

DEM den oy aldı onlara yalakalık yapacak tabi ki seçimlerden 15 gün önce de TV ekibiyle Camiye gidip Namaz kılardı sahtekarlık diz boyu. İnsanlar sahtekarlığa yalancılığa başarısızlığa % 66 oy veriyor bu toplum bitmiş her felakete müstahak hale gelmiş.
  • 2 Ay Önce

tamer.

kürtçü ve hellenist laz.
  • 2 Ay Önce

Vatansever

Münafikoğlu münafiktan ne beklenirki.karekter yoksunu adı bir insan
  • 2 Ay Önce

Salih

Trabzon pontus Rumların dan kalma Rum Eko
  • 2 Ay Önce

Hz Nuhun Torunun

Asıl bayragı bozkurttu sonu oglu olanlar aslını araştırsın korkmasın. Bozkurt korur besler ihanet etmez
  • 2 Ay Önce

mustafa

turk deyılkı bozkurt işaretı yapsın
  • 2 Ay Önce

blue danube

ama farkı milyona çıkarttın istanbul. şu çöpe giden 5 yılda kedi olalı ne fare tuttu eser ve hizmet adına ve skandaldan tatilden fitneden gayrı.eğer binali yıldırım ve murat kurum seçilse idi bu gün istanbulda hangi eserleri ve hizmetleri konuşuyor olacaktık. binlerce ihtiyaç sahibine yapılmakta olan erzak yardımlarını kesti zira o gözükmüyor. on , oniki kent lokantası açtı.40 liraya 4 çeşit yemek. efsane efsane. bütün azılı chp militanı ihtiyarlar parkta bahçede yolda minibüste vapurda bu eko mucizesini dillendiriyor sabahtan akşama. kendilerinin muhtaçlığından değil, adamı parlatma. zira bu işte çok ustadır o %100 chpli emekli memurin mütekaidi zümre.20 milyonluk istanbul doydu o bir düzine lokanta ile. zaten saat 15.00 te yemek bitttiiiii.....maksat hasıl oldu işte. senin yolun köprün fabrikan üniversiten hastanen havaalanın limanın savunmada yüzde seksen yerliliğin yerliliğin milliliğin her şey iki kelimede uçtu gitti. o müthiş halk düşmanı ama müthiş popülist maske avladı işte milyonları. eko efsane efsane. kaç bina yenileyecek ya da 5 yılda kaç bina yeniledi. kurum 650 bin birimi yenileyecekti. neyse büyük istanbul depreminde eko nun kent lokantaları enkaz altına yemek servisi yapar, artık o durumda para da almazlar. o kadar da eşek değillerdir. kendileri de yerle bir olmazsa. nevzuhur her konuda allame bir dünya harikası ersan şen ,hani şu ensesi kalın mğcrimlerin milyonluk savunmalarına yumulan hırçın laf ebesi ersan şen; o bile kutsadı geçenlerde bu efsaneyi. belki o da gidiyordur.milyonlar ayrı mevzu,devir hesap devri kızlar. ar yılı değil kar yılı.

Vatandaş rıza

Adam zaten türk degilki neden yorum yapsın bence UEFA isimli sahtekarlarin kararınada sevinmistir,olsun herşeye rağmen bugün seçim olsa önce kuva-i milliyeci CHP'liler oy verir buna
  • 2 Ay Önce

serezli

apartman sahibi emekli hacı dedeler bile... sakallı ,takkeli,çarşaflı,cübbeli lazkolar bile. hemşerumuzdur daaa. en önemli kıstas...!!!! istanbullu iş yapanı değil palavracıyı göz boyamayıcıyı sever. 17 bin fark ,800 bin fark,bir milyon fark, bir dahaki sefere 3 milyon farkı.ay parçamız nur parçamız uçuyor. zaten bir dahaki sefere konstantinopolis bb başkanlığı(tanımın sahibi nikos dendias/bilmiyorsanız öğrenin yunanistan savunma bakanı) değil kafadan son doğu roma imparatorluğu. taç giyme mi,Allah esirgesin camilikten müzeliğe bile değil doğrudan kiliseye çevriecek ayasofyada imparatorların taç giydiği bölümde.. uyu istanbullu uyu . eee eee eee. 4 kap yemek 40 lira bedava bedava. bakırköyün kadıköyün şişlinin nişantaşının emekçi milyoner halkı afiyet olsun.yarasın.uyuyan müslüman ; ayasofya camii açılalı 4 yıl oldu bir defa gittin mi. kafayı soğan patatesten kaldır,oğlana 80 bin liralık telefonu sonra alırsın, başı kapalı mecbure hanım, nasıl küçük hanım fıstığımız şort istilasında arkadaşlarından geride kalmasın sidik yarışında.

Ahmet

Aman ha diğer seçimlerde 2 milyon fark atar.Çünkü ülkücülerde oy verdi adama.Alan memnun satan memnun.
  • 2 Ay Önce

üsküdarda adamın biri.

herkes herkes. kurt büzüğü var paşamda. ay parçamda. dilek hanım kızımız da melanie trump a beş basar. ah biz bu güne kadar bu muhteşem ve abidevi çifti nasıl keşfedemedik. yok yol,yok hizmet,yok bedava otobos,yok bedava kenef,yok eser,hizmet,metrobos bilmemne. boş boş işler.vitrin yeter vitrin. adama müslümanından gavuruna,ülkücüden pkk lıya zenginden fakire, lazından kürdüne cahilinden münevverine cümle alem oy yağdırdı. ya da mazaallah bir şeyler hizmetler de yapaydı.vay vay vay. nurettin sözenden bir dönemde ayılıp kurulduk ama bundan zor.bizim kafalar gitti,zihniyet değişti. seküler dünyevi bir topluma 20,30 senede hızla kaydık. ne kadar ağlasak da artan konfor,cep telefonu,bildisayar,ev mobilya semt kıyafet vs deki yükselişimiz elbette en havalı,en lüks en evropai parytiye de hızla kaymayı gerektirirdi.netekim oyle ettuk biz de. kına yakınız efennim.

mehmer

NE MUTLU KÜRDÜM DİYENE
  • 2 Ay Önce

ne mutlu müslümana türke kürde laza,fazla karıştırma

ne mutlu müslümanım diyene.cennette kürt kapısı yok.öbür alemde,hesap kitap aleminde sana ırkını sormayacaklar.sen ümit özdağlara tepki olsun diye saçmalama.otur oturduğun yerde.

Dayi

İmamoğlu ne yaparsa yapsın yanlış.!
  • 2 Ay Önce

enişte

aa olur mu dayucuuum. onun her şeyi mohtiş mohtiş..erdoğanın her şeyi yanlış,özalın,erbakanın,demirelin ,menderesin... onların her şeyi her şeyi yanlış...hani sizin ihtiyarlar derdi ya. 14mayıs 1950 ye kadar her şey çok güzeldi. soooona demokratlar geldi, her şey çok kötü oldu. sen o kafada devam et dayı.bu kadar yıl ızdıraptan sonra buldunuz buldumcuğunuzu, haşa tapının durun..

Pet shop

O zaman sahipleri hemen imansızoğlunun mamasını keserler.
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23