• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dertleri Suriyeliler, mülteciler değil! Dertleri Recep Tayyip Erdoğan

Sosyal medya platformu X’de 161 bin takipçiye sahip ve kendini Kemalist olarak tanıtan ünlü trol Oğuzhan Atsız, son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Atsız, Kayseri halkına seslendiği paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef alarak, “Bir daha aynı sorunu yaşamak istemiyorsanız yapmanız gereken şey çok basit. Videoda konuşanın partisini sandığa gömeceksiniz.” ifadelerini kullanarak Kayseri halkını da tehdit etti.

25 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gültekin

HALKIN İRADESİNİ HİÇ KİMSE HAFİFE ALMASIN, ŞU ANDA HALK İRADESİ GÖREVİ BAŞINDA ÇALIŞIYOR, HALKI KIŞKIRTMAK, HALKI TAHRİK ETMEK, ÜLKENİN HUZURUNU BOZMAK V.S. ANCAK VE YALNIZ DIŞ GÜÇLERİN İŞİNE YARAR, SAĞ DUYULU HALKIMIZ BU OYUNLARA ÇOK DİKKAT ETMELİDİR.
  • 2 Ay Önce

Osman AYDIN

TROLLER RECEP TAYYIP ERDOĞANI NE SIZIN GAYRETININ NEDE CHP NIN GAYRETLERI YOK EDEMEYECEKTIR IBNELERE DESTEK VEREN BU ISLAM DUSMANLARINI ZAMANI GELINCE SANDIĞA BU SAĞDUYULU VATASEVER INSANLARIMIZ SANDIGA GOMCEKTIR MENDERISI BIR CIMBIZA ASAN BU ZIHNIYET ASLA IKTIDARA GELEMEYECEKTIR SAYIN ERDOĞAN BU ULKENIN VE ISLAM ALEMININ LIDERIDIR AMERIKA ISTEMIYOR ALMANYA ISTRMIYOR BATI SOMURUCU DEVLETLERI ISTEMIYOR ACABA NEDEN AMA EZILMIŞ MAZLUM HAKLARI GASBEDILMIZ HALKLARIN UMUDU BU LIDER BATININ AGYAGINA AFRIKADA FINGA VURDUĞU HERDE KARŞILARINDA ERDOGANI GORDUKLERI ICIN ISTEMIYORLAR TURKIYEYI SAHA KALDIRDIĞI IÇIN ISTEMIYORLAR BIZDE SIZI ISTEMIYORUZ VATAN HAYINLARI
  • 2 Ay Önce

resat

gavur neden rahatsızsa ,maşalarıda ondan rahatsız ,ağızlarında ,çağdaşlık ,ilericilik ,demokrasiyi sakız yapmışlar ,,viş geririyorlar ,lakin işlerinide hep antidemokratik ,terör eylemleriyle görmeye çalışıyorlar,yüz yılı aşkın efendileride ,kendileride bukadar sert kaya görmemişti, ne yapacaklarını şaşırdılar,,
  • 2 Ay Önce

Ziyaretçi

Anlamıyorsunuz mülteci politikası bu iktidarı götürecek, halk çok tepkili ne trolu ne başka bir şeyi millet uyanıyor artık. Bu üstü kapalı işgale dur diyecek.
  • 2 Ay Önce

Mahmut yilmaz

Erdoğan'ı size bu millet yedirmez.sana bu millet bir gomerki sağdanmi geldi soldanmi geldi anlayamazsin hain.simdi millet suskun bekliyor sandık zamanı geldimi görürsün gommeyi.
  • 2 Ay Önce

Putsavar

yahudi münafiklar bu ülkeden gönderilse provokasyon diye birsey kalmaz
  • 2 Ay Önce

Nadim Hatipoğulları

utanmazlar her olumsuz olayı fırsata çevirmeye kalkarsanız bu MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ SİZDE TANIYOR REİSİDE KİMSE İSTEMEZ MÜLTECİ OLMAYI KİMSE İSTEMEZ EVİNDEN MEMLEKETİNDEN UZAKTA YAŞAMAYI ALLAHCC DÜŞÜRMESİN O ÇOK MEDENİ VE DEMOKRASİ YANLISI BATININ SON YÜZ YILDA YAPTIĞI TÜM İNSANLIK DIŞI ZULÜMLERDEN VE BÖL PARÇALA YUT TAKTİKLRİNİN SONUCU KAN EMİCİ VAMPİRLERİN TAPTIĞINIZ BATININ YAPTIKLARI İNSANLIK DIŞI OLAYLARIN SONUCUDUR BU OLAYLAR YER ALTI ZENGİNLİKLERİNE TÜM ZENGİNLİKLERİNE GÖZ DİKEN AÇ VAMPİR İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIŞ CANAVAR RUHLU RUH HASTASI BATININ YAPTIKLARININ SONUCUDUR BU ŞEREFSİZLERİN EKMEĞİNE YAĞ SÜREN ONLARDAN DAHA ŞEREFSİZDİR.
  • 2 Ay Önce

müslüman ve kavgacı

yahudi partisi chp nin derdi İslamdır. Şeriatı kaldırdılar yetmedi, dertleri bu kez müslümanlara yahudi şapkası giydirmek. arkasına saklandığınız putlarınızla birlikte sizi devireceğiz. İslamı Türkiyenin baş tacı yapacağız.
  • 2 Ay Önce

Mesut Sarp

Erdoğancılık veya karşıtlığı sorun değil. Sorun ülke sayıları on milyonlarca gezinen yabancının kontrolsüz artması ve vatandaşın gönül rızası olmaksızın varlıkları. Misafir veya muhacirlikten mesele çoktan çıktı. Allah herkesin yardımcısı olsun.
  • 2 Ay Önce

OMUT

Dünyanın en ahlaksız terbiyesiz lgbt'lilerle savunan chp ZİHNİYETİ işi bu . Nefret kosmak. Ama büyleri kodese tıkmak lazım.
  • 2 Ay Önce

ŞEREFLİ TS

Bu ülkede güzel bişe olunca sorumlusu kimse.......
  • 2 Ay Önce

Mustafa

 kahpelik Eder geçim kaynağı bu . Türkiye de bu kadar da olmaz kâhpelik dedirtiyor insanı. Kanun eksikliği nasıl beli ediyor !!! Yeni Anayasa olmasa olmaz CHP HDP ile bu günahın tam göbeğinde fitne fesat yayan. Dünya savaşı eşiğinde ol ve buna hizmet et ne geçti elinize zengin oldunuz mu Allah'ın 99 ismi Bela olsun bunlara
  • 2 Ay Önce

Murat

Reis adaletsiz olmasaydın sana arka çıkardık ama bizden bişey bekleme artık. Ezdin işçiyi emekliyi resmen. Marketlere dur diyemedin.
  • 2 Ay Önce

ASYA

Murat sizleri CHP DEM ABD AB İsrail kurtaracak Reisten az sabredin sonra ne halt yiyeceğinizi planlayın sağ bırakırlarsa.

Erdoğan demek, millet demek!!!!

Hooooooşşşşttt!!! İT soyları!!! Topunuzu Erdoğan'ın kesip attığı tırnağa kurban ederiz de, arkamıza dönüp bakmayız bile!! Vatan haini satılmış alçak köpekler!!!! Erdoğan'la sorunu olanın gerçek sorunu bu MİLLETLEdir. Bu MİLLET'de sizi cehennemin dibine göndermesini iyi bilir! Kaçanların artığı, gavur tohumları!!!!
  • 2 Ay Önce

vlkn

bu da Türk vatandaşı işte. biz bu ülke topraklarında mülteci istemiyoruz diyoruz, o bize soyları diyor. Allah'ım sen aklıma mukayet ol!!!!

Sadi

Bu atsız gibi Kahpeleri ve onları ve onları Fonlayan bu piçlerin yurt içinde ve yurtdışında bellerini ve ellerini niçin kesmiyo Devlet bu piçleri niye vurmuyosunuz demek istediğim tek pkk,ypg,pyd,dhkpc ve bunun gibileri değil bunlara hertürlü maddi ve lojistik destekleyen yerli ve yabancı itleri kastediyorum ezin doğrayın bu puşları..
  • 2 Ay Önce

Gercekten

Yeter artık suriyeliler ülkelerine geri gönderilmeli.
  • 2 Ay Önce

adalet

3,5 Milyon Suriyeli Kadın ve çocuk katliamdan kaçıp sığındı 500 bin tanesi geriye yollandı Hükümet Suriye sınırında bunlara da ev iş yeri inşa ediyor bunlarda gidecek acele etmeyin 10 milyon Mülteci lafı İsrail ve CHP li trollerin yalanı saymışlar mı Rus ingiliz alman ve öğrenciler toplamı vs. 10 milyon civarı yoksa 10 milyon Suriyeli yok yalan haber bunlar Reis tam Esed le görüşüp Bu işe çözüm bulacaktı ki İsrail ortalığı karıştırdı uşakları da sokaklara çıkıyor sosyal medyadan kışkırtma yapıyor.

Kara

Asıl sen ve senin gibi geri zekalılar bu ülkeden gitsin

Alo

Bu oğuz denen kansizin işini bitirecek biri çıkmayacak mı acaba.
  • 2 Ay Önce

ramazan

kılıçdaroğlu gitti.
  • 2 Ay Önce

Malatyalı

reis olmasaydı Amerika siz trollere etek giyidir dansöz gibi oynatirdi adına yazık oğuz denen trol
  • 2 Ay Önce

kardeş

Oğuzhan sen yiyorsa, paran yetiyorsa,SİYASET YAP.
  • 2 Ay Önce

Ramazan melek

her olayı baglamayin
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23