• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Partili Ensarioğlu'ndan DEM Partili vekile tokat gibi cevap: Alan da şerefsizdir, veren de!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, TBMM Genel Kurulu'nda Diyarbakır'daki ölümlü yangın faciasıyla ilgili mesnetsiz iftiralarda bulunan DEM Partili milletvekillerine anlayacakları dilden tepki gösterdi.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

rafet

Ya hu kardeşim. Milletvekilleri kibarlıktan uzak ağza alınmayacak kelimelerle TBBM kürsünde bu tip tartışmalar yaparsa millet ne yapmaz. Değiştirin meclis iç tüzüğünü ,bu tip tartışmalar yapanları ağza alınmayacak kelimeler kullananları ve birbirlerine hakaret eden vekillere ceza verin önce ikaz sonra da vekillikten atın gitsin. Başka bir sürü vekillik yapacak insanlarımız var elbette.TBMM'ne hizmet için geliyorsunuz. Birbirinize düşmanca davranmak için değil. Hizmet edemeyen etmekte zorlananlar bırakıp gitsin. Gitmeler ise kanunla yönetmelikle değişiklikler yaparak hukuki yoldan olmalıdır. Yeter kardeşim bu millet kavga değil çözüm istiyor. Devletin gücünü arkasına alan kendisini padişah sanıyor.Padişah'a bile halk gururlanma padişahım senden büyük Allah var derdi.Gurur yok halka hizmet var. Yapamayan gitsin.Hizmet edecek olanların da önünü açsınlar.Yazıktır. Bu millet bunları hak etmiyor.Koca koca insanlar . Çoğu nitelikli ama kaba davranışlar küfürler aşağılayıcı sözler hiç yakışıyor mu. Bir düşünsünler. Gençler kimi politikada örnek alacak. Küfür edeni mi güzel konuşup çözüm bulanı mı?Pkk yandaşlarının da ispatlayın suçlarını düşürün milletvekilliklerini yargılayın. Bizim vergilerimizle maaş alamasınlar. Kim yanlış içindeyse defedin gitsin.
  • 3 Ay Önce

Abdullah Biri

Dunya bize demezmi dünyada pkk yok ediyor icinizde dem'lenenleride emekli milletvekili ayligi ile devletinize besletiyor hatta vekil olarak meclisinizde hala Turk devletine algı programi ile milletin huzuruni kacırıyorken sadece demokrasi icabı sozle susturuyor sunuz ama birgün sonra tekrar bir iftira ve yine demliler dunya meydasinda var oldukları oyunu isbatlayıp demkenip demlenip millet ve Türkiyemle dalga geciyorlar. Pkk bomba yagiyor icimizdeki şerefsizler meclisde dokunulmuyor. Sizde dunya bu politikaya inanirmı. Istikrar lazim
  • 3 Ay Önce

OMUT

Bu ahlaksız utanmaz münafıklar dem li pkk li ler tam birer canavar MASON LOCALARINA HİZMETKARLARI.
  • 3 Ay Önce

Namussuzun, seretsizin, hirsuz terorist katil sapik-escinselin siyonistin HAİNİN IRKI, DINI, MILLIYETI, CINSIYETI OLMAZ!!

......tebrikler sn.ensarioglu siyonist musvettelerini ifsa ettigin icin
  • 3 Ay Önce

Ferhat

Milletin aletine çalışıp bir de maaş alıyorlar. Devletin gücüyle millete üstten bakıyorlar.
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23