• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li belediyenin alkol satış kararına tepki sürüyor! AK Parti skandal karara karşı harekete geçti

Yerel seçimlerde aldıkları belediyelerde ilk icraatleri insan sağlığına zararlı olan alkole ulaşımı kolaylaştırmak olan CHP'de bir skandal da Denizli'den geldi. CHP'nin ele geçirdiği Denizli'de belediye tesislerinde alkol satış kararı alındı. Müslümanların rahatsızlık duyduğu kararın ardından AK Parti harekete geçti.

27 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

YÜZDE 48 İÇİNDEKİ ALLAHHTAN CENNETİ İSTİYENLER

ALKOLÜ DURDURANIN SAFINDAMI DURDUN KARŞISINDAMI
  • 3 Ay Önce

Gültekin

CHP'NİN MALUK ÇEVRESİ İSLAM'A UZAK, KÜFÜRE YAKIN OLDUKLARINI BİLEN HALK BUNLARA NASIL DÜŞÜNMEDEN OY VEREBİLİYOR? VE ONLARDAN DÜRÜSTCE NASIL HİZMET BEKLİYOR?
  • 3 Ay Önce

İÇKİ HARAMDIR

Denizli belediyesi başkanlığına chp zihniyetini seçen seçmen uzaydanmı geldi?. Tabiiki hayır. Denizlililer bu kefereleri tercih ettiyse icraatlerinide tercih etmişlerdir. Devlet yetkilileri 18 yaş altı içki ulaşımını yasaklamıştır. Belediyede içkiyi bile bile tesisleride 18 altına satıyor veya kullandıriyorso gereği tabbiki yasal sorumluluk ili yapacaktır, yapmak zorundadır. Madem kanunlar uygulanmak için çıkarılıyor ise adaletin kestiği parmak acımaz. Bunun dışında kişinin bu zıkkımı kullanma meyli var ise zaten alıp kullanıyor. Ha seçtiği belediye tesisinde kullanmış ha dışarıda.
  • 3 Ay Önce

Zeybekçinin eseri

Zeybekçi eserinle gurur duy. Fetöcüyü aday göster, hiç bir iş beceremeyen Zolan'dan vazgeçme, hırsız Subaşıoğlu'nu koru. Sonuç , CHP tepemize s.cak.
  • 3 Ay Önce

Zekicu

Suç Akp'nin. Gevşeklik gösterdiğiniz için belediyeleri kaybettiniz.Bunun vebali sizindir.Dine zarar verenler dinde gevşeklik gösterenlerdir.
  • 3 Ay Önce

Boşnak

Müslüman dbb nın tesislerine gitmez oldu bitti.
  • 3 Ay Önce

rumelili.

heee. ne kadar masum bir görüş...çocuklar kur an kursuna gitsin mi...ne dirsing?????

R.guler

Haram olanda ısrar etmek Müslümana yakışmaz.allah içkiyi haram.kilmis.chp nindinle imanla.alakasi varmi .benim üzüntüm ben Müslümanım diyenlerin CHP ye oy vermeleri .
  • 3 Ay Önce

dedeler...siz de buyrun.sadece sandığı boykot yetmez

sandığı boykot eden , apartman kiraları az gelip emekli maaşı belası yüzünden o kıt akıllarınca erdoğan ı tokatlayan hacı dedeler kına yakınız.siz de buyrun çağdaş modern ilerici chp belediyeciliğinin nimetlerine, hizmetlerine.... saadet,yrp,deva,gelecek partisi müslümanları ne çaktık akapaya deel mi. oh olsun onlara.!!!!!!!!!!!!!!!!!

hiç ata sevmez

atalarının izinden gidiyorlar atalarıda içerdi yanlız bir farkla ataları leblebiyle götürmece yapıyordu bunlar çok çeşitlemeceli götürüyor
  • 3 Ay Önce

serezli.

eee çağa uymaz lazım.

M.Yavuz

CHP. Kurulduğu günden bu yana din ile ahlak değerleriyle mesafeli CHP.lilerin bu şaşkınlığını sebebi alkollü icecekler
  • 3 Ay Önce

Halit

Size ne ya, siz bu kafayla ilk secimde sandiga gomulursunuz
  • 3 Ay Önce

hll

ayyaşlar bu hızla artarsa gömülürüz ne yapalım.cehennem yolculuğu geleceğiniz hayırlı olsun.

Sayın erdoğan ve bahçeliye çağrımızdır

Hükümet bu işe çözüm bulsun eskişehire gittik ziyaret için şehrin orta yerinde barlar sokağı diye ucube yer şehrin heryerinde alkollu mekan nerdeyse her bakkal markette alkol satışı var yazık yahu burası ecnebi ülkesi değil Müslüman ülke.
  • 3 Ay Önce

murat

paşam çok güzel de. eskişehir halkı chp nin kalesi yaptı orayı. dairelerden aldıkları kiraları az gelen, yüzde doksanı ensesi kalın ama yaygaraya gelince sadece emekli maaşına mahkummuş, o da az geliyemiş olan boykotçu emekli dedeler de gider ayak sebebiyet verdiklerinin vebali ile gitsinler hesap alemine.

OMUT

BU chp ZİHNİYETİ GENLERİNDE İÇKİ VAR, ATA LARI DA İÇE İÇE ÖLMÜŞYÜ. EN BÜYÜK İCRAATLARI İÇKİ FAİZ KUMAR GENEL EVLERİ YASAYLA AÇMAK.
  • 3 Ay Önce

Kıl Adam

Gelenlere zorla mı içiriyorlar? Sana ne.
  • 3 Ay Önce

kıl adama el cevap...

eh canım zamanla onu da yaparsınız. bu zamanda alkol almamak kadar eşeklik ahmaklık çağdışılık olur mu aşkolsun.sana ne öyle mi. peki müslümanın başörtüsünden selasından kurbanından sana ne...

Sahi

Önce haram olan alkolü yasaklayacaksin.gerisi tiri vırı sow.
  • 3 Ay Önce

engin

kendilerine müslüman deyip te seçimlerde oylarını chpkk ya verenlerde sebep olan işleyen gibidir sırrınca bu suça ortak olacaklardır
  • 3 Ay Önce

ASABI

Bu daha başlangıç daha neler yapacaklar sen en çok oy aldığın seçmenini ezip geçersen Emeklilerle dalga geçersen Sayın Erdoğan bu kaçınılmaz bir sondur maalesef bir daha hiç iktidar yüzü göremeyeceğiz şimdi bize baybay diyorlar
  • 3 Ay Önce

çüşi

en çok oy aldığı seçmeni de ona küsmeyecekti.pandemi,bizi her yönü ile olumsuz etkileyen rus/ukrayna savaşı,döviz manipülasyonları,aerdından 8 saat ara ile meydana gelen 7.7 ve 7.6 lık iki dev deprem bu devleti ve ekonomiyi ne kadar yıprattı. 1.2 trilyon para türkiyenin yıkılan 1& sına dökülüyor.ne yapsa idi oraları yüzüstü mü bırakaydı. o zaman da oradan vuracaktınız. chp ye haşa yüz yıldır taparcasınas bağlı kafalar ne olursa olsun o partiden dönüyor mu. zamanında kim demişti;sayın erdoğan o yüzde elliye güvenme,bir gecede dönerler...nasıl ucuz adam olduğumuzu ne güzel biliyorlar.ezme,dalga geçme laflarınla halt etmişsin.eh hayırlı olsun,bundan sonra çocuklarınız,torunlarınız chp nin 1923 ten beri amaçladığı ateist türkiyede yaşar ve cehennemin dibini boylarlar,üç günlük dünyadan sonra. belki chp maaşınızı arttırır. tamamen elinizden almasın da. ne yapmalı idiler. karşılıksız para basma mı,imf den para dilenme mi, suriye ve ıraktan buraya yönelen terörü önleme harekatlarından vaz geçme mi, yüzde seksen yerliliğe ulaşmış savunma sanayiinden vaz geçme mi...

diyarbakırlı

Alkollü içecek yasağını kaldırıp içki sektörü üzerinden kendi yandaşlarına rantiye alanları oluşturmaları derdine düşmüşler anlaşılan.
  • 3 Ay Önce

.hizmet deince fetövari arizali hizmet anliyor bunlAr

.......
  • 3 Ay Önce

Fsm

İçen içer, içmeyen içmez. Zorlama olmaz. Bırakın insanların yakasını. Herkes biliyor ne yararlı ne zararlı...
  • 3 Ay Önce

yss

olur mu öyle şey... o içmeyen gericilere de eşşek gibi içirin. adam olsunlar,medeni olsunlar.... ne demek zorlama olmaz. siz yüz yıldır yakamızı bırakmadınız. kurban keselim mi,namaz kılalım mı,takke,başörtüsü takalım mı. herkes bilmiyor içkinin faydasını.. sopa ile öğretin,hani chp nin tarihi ve teamüli metodları ile, dipçik ile mspus ile,despotizm ile, ceberrutluk ile...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23