• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Yerlikaya'dan korku salan mesaj!

Terör örgütlerinin ve mafyanın korkulu rüyası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Konya İl Başkanlığı bayramlaşma programında partililerle bir araya geldi. Yerlikaya, programda Türkiye'nin atılım içinde olan Konya şehrini örnek gösterdi ve suçlulara karşı mücadelelerinin süreceğini belirtti. Ayrıca, Filistinlilerin barışa ulaşması için dua ettiklerini de kaydetti.

3 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Nuh Yusuf Nuhhan

Niye bir şehit ailesi ziyaret edilipde, hem onure hemde orda acıklama yspamıyorsunuz. Hep siyasi entrikacılarla birlikte acıklama yapıyorsun. Sendemi korkuyorsun. Helal dürüst insan sokakda yalniz yürürken bile korkmaz. Daha bir şehit ailesi nde bir program yapipda hicbir siyasi evine supriz ziyaret etmediki. Ama lafa geldimi şehit ailelerinin arkasına saklanır. Supriz bir sofra kurup o sokakta mahallede semtte bir şehit olanın anasi babasi var milletin cocuklarin insanların beynine yer edecek algi yapamıyorsunuz ki. programı yapamayan siyasiler kadar bu milleti aptalyerine koyup bu içişleri bakanida olsa güven kaybederek gidiyorsunuz. Mason aklı olmadan Türk orfü adeti gelenegi üzere aciklama yapsa idin ya bakanım. Sen 3 beş cakaldan bahsediyorsun. Onlari kolu kuvvetli bokscular da halleder fetö mafyası işdünyasinda duruyor bilmiyorsan araştir diyecem fakat icişleri bakanina ne hattimize dogrusunu bilir vebali alır devam eder
  • 3 Ay Önce

Sırıdsatlı Oguzsoyu. ...

Yeni işadamı diye yeni yetmelerin enflasyon adı altinda zengun ettikleri, Fetöden atılan avukat hakim savcilarin kanun boşluklarinı bilip esnafları iflas ve aninda ciro edeni nasıl haciz edip yok ettiklerini ve esnafı bu kanun bilenler ile iş adami sıfatindaki esnaflara yol actiklarinı 15 temmuz 2016 dan sonra konyada nasil oyun oynadıklarını da buz gibi biliyorsun bakanım. Amma şikayet edme siyonist kanunu ile şikayet bekliyorsunuz.
  • 3 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Sorun sende değil bakanım sen gereğini yapıp yakalıyorsun ama işin hukuki yönünden durum tam bir rezalet.
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23