• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

40 saniye içinde namaz kılmanın önemini öyle güzel anlattı ki…

Sosyal medyada paylaşım yapan bir genç namazın önemini bakın 40 saniye içinde nasıl anlattı.

13 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ramazan

100 liralık verginin 65 lirasını dolaylı vergiden, elektrikten, sudan, mazottan, benzinden, çaydan, şekerden, sigaradan toplamaz. Dolaylı vergi fabrikatörle, fabrikanın bekçisine aynı vergiyi verdirmektir. Yüzde 68 vergi böyle toplanmaktadır. Yüzde 21'de hepimizin aldığı maaşlardan gelir vergisi olarak kesilmektedir. Yüzde 89. Geriye yüzde 11 kimin verdiği vergidir. Zenginlerin verdiği. Yüzde 11 çok para kazananların, servet sahiplerinin verdiği vergidir.
  • 3 Ay Önce

VATANDAŞ

Bu genç biraz abartılı konuşuyor.Namazda bile Şeytan insanın aklını çelip ne fikirler getiriyor.Bu genç birileri tarafından kafasına bir şeyler sokulup konuşturuluyor.Namaz kılınırsa hiç bir günah af olmaz.Benim bir başkasına karşı işlediğim günah nasıl af olur.Bu kafada çevremde gördüğüm insanlar var.Adam her gün marketindeki etiketleri artırıyor birde üstelik yoruluyorum diye yakınıyor.Elleri kolları sıvalı 5 vakit namaz kılıyor.Şimdi bu arkadaş milletin lokmasını her gün çalıp kıldığı namazla af ettirebilirmi?.Dinin direği namz değildir o Camilere cemaat toplamak için uydurulmuş bir laf.Dinin direği doğruluktur.Doğru olan günah işlemez doğru cennete gider.Allah ayetlerinde açık seçik günahtan kaçınmayı doğru olmayı öğütlüyor.Ben doğruyla beraberim diyor.Allah yaratıcı olmasına rağmen birinin bir başkasına işlediği günahı af etmez herkes hesaplaşacak.Gençleri böyle yönlendireceğinize doğru olmayı günah işlemekten sakınmayı öğütleyin.
  • 3 Ay Önce

Vatandaş!

NAMAZ KILIPDA ,3 KAĞIT YAPANDA ÇOK, DAHA FAZLASI VAR .MESELE İNSAN OLABİLMEKTİR. NAMAZ KILMAK İSTEYENDE GİDER KILAR, EĞER SEN KÖTÜ İNSAN OLMAK İSTERSEN NAMAZDA KILSAN, KILMASANDA KÖTÜ OLURSUN BİZİM NAMAZ KILANA LAFIMIZ YOKDA, DİYOLARYA: "BİZ BAŞI AÇIKLARA DEĞİL ÇIPLAKLIĞA KARŞIYIZ" BİZDE NAMAZ KILANA DEĞİLDE ONU KULANANLARA, DİNİ SİYASETE ALET EDENLERE KARŞIYIZ..
  • 3 Ay Önce

halil ibrahim akboya

teşekkürler delikanlım çok güzel ve net bir anlatım diline ve gönlüne sağlık
  • 3 Ay Önce

Gültekin

BU KARDEŞİMİZİ YÜREKTEN TEBRİK EDİYORUZ ALLAH İNANCINDAN SAMİMİYETİNİ ARTIRSIN. BÜTÜN MÜSLÜMANLAR BEŞ VAKİT NAMAZI KILMIŞ OLSALAR, ŞEYTANIN BÜTÜN İŞLERİNİ BİTİRMİŞ OLACAK VE ŞEYTAN EMEKLİYE AYRILMAK ZORUNDA KALIR, NEDEN NAMAZ, HER TÜRLÜ KÖTÜLÜKTEN VE GÜNAH İŞLEMEKTEN BÜTÜN İNSANLARI KORUYAN KALKANDIR.
  • 3 Ay Önce

ömer

namaz insanı kötülüklerden alıkoyar oruç umulurki takvaya erersiniz zekat selahat
  • 3 Ay Önce

Ramazan

Peygamberimiz Hz. Ayşe'ye sorar: Kurbanımızdan ne kaldı. O da derki: sadece bir kürek kemiği kaldı. Peygamberimiz şöyle cevap verir: Desene Ayşe, bize Kurbndan bir kürek kemiği haricinde hepsi kaldı! Ne mükemmel bir Peygamberimiz var!
  • 3 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Çok doğru söylemiş Allah bunların sayılarını arttırsın inşaallah.
  • 3 Ay Önce

hasel

Açıklaması güzel de eksik.Namazın faydaları:1.Ruhsal ve psikolojik olarak rahatlama.2.İyi düşünülürse bütün fiziki hareketler vücudumuzun dinçliği içindir.3.Secdede beyne ve diğer organlarımıza giden kan dolaşımı aktifleşir.4.En basiti:Sağa-sola selam verirken boyun kaslarının,yani beyne giden kasların sağlıklı olmasını sağlar.5.İyi düşünüldüğünde namazdaki hareketlerin ve abdestin bedenimize çok yönlü faydası vardır.6.NE YAZIK Kİ BİLİMSEL BU KADAR İLERLEME OLMASINA RAĞMEN,BİLİM ADAMLARI HENÜZ BUNU ANLAYABİLMİŞ DEĞİL.Veya işlerine gelmiyor.
  • 3 Ay Önce

Uğur

Hadiste" Din güzel ahlaktır. "deniliyor. Din namazdır demiyor.Elbette namaz kılacağız. Ancak yıllarca namaz merkezli dili konuşanlar Tevhidi ve güzel ahlakı unutturdular. Günümüzde namaz kılıp şirk koşan kişiler var. İslam'ın en büyük ilkesi Tevhid inancıdır ve ardından güzel ahlaktır.Namaz,oruç gibi ibadetler Tevhid ve güzel ahlakı güçlendirmek içindir. Tevhid ve güzel ahlak olmazsa namaz tek başına bir önem taşımaz.
  • 3 Ay Önce

Ben

Uğur, dediklerinde doğruluk var ama yanlışlığın 'hemen bilgiçlik' taslamak. '' bir kişi çok biliyorum diyorsa bilin ki bir şey bilmiyordur'' demişler. NANAZ İSLAMIN ŞARTIDIR.

654

helal olsun sana allah yolunu açık etsin dünya ahirette kardeşim
  • 3 Ay Önce

Hasan şengöz

Harika bir soylem ile ifade etmis gercekten.evet dogrudur namazin yerini hicbir amel doldurmaz.
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23