• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'dan Bahçeli uyarısı ! Sakın yapmayın!

Ak Parti'nin ileri gelenleri, Başkan Erdoğan'ın Cumhur ittifakı konusunda çok hassas olduğunu belirtip, "Yeni ittifak yok, Cumhur devam edecek'' şeklinde konuştu.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ahmet Faruk

Özgür Özel denilen fetöş mercimek kadar beyni ile bize operasyon çekecekse bizler her türlü rezilliği hak ediyoruz demektir.
  • 3 Ay Önce

Uygur

Zaten Cumhur ittifakı olmazsa, kesinlikle Türkiye genelinde Ak Parti yi terkederiz.Boyle biline.Zerre tereddüt etmeyecek, MHP yi iktidara getireceğiz.Vatanın bekası için her fedakarlığa katlaniyoruz.Vesselam
  • 3 Ay Önce

Nur

Chp ile ak partinin ittifak yapacağına inanan maldır beyisizdir . RTEnı tanımayanlardır onun memleket sevdası sizin boyunuzu aşar ondaki o aşkı gören görüyor ittifakı bozacak diyenler bunu iyi anlasın mankafalarına iyice soksun
  • 3 Ay Önce

ali malat

biz reisi üniversite yıllarından tanırız.nekadar memleket sevdalısıolduğunuda çok iyi biliriz. siyonistlerden üstün başarı ödülü alan reis one munite dedi ne garip.fakat üstün başarı ödülünü geri iade etmedi şimdi değil ileride çok şbelgeler vereceğim biraz sabredin.

Bozkurt

Biz ittifak yaptıksa önce devlet ve millet sonra partim ve ben ilkesiyle yaptık. Biz ittifakı 15 temmuz gecesi sokaklarda hainlere karşı tankların önüne dikilen ABD ve AB uşaklarına direnen kardeşlerimizle yaptık. Biz millet olarak ittifakı dik duruşu nedeniyle anti emperyalist tavrıyla ve siyonistlere karşıtlığı nedeniyle, Sayın Cumhur Başkanımızla yaptık. Yoksa sakın ha Ak Partinin içine yuvalanmış en küçük bir fırsatı kollayan; Covid ve depremde bile etiket değiştiren üstelik etrafımız sarılmışken akçe peşine düşenlerle yapmadık. Nefsini doyuramamış AK partiye yuvalanmış ve gerçekte Cumhur ittifakı düşmanı tüccar ve müteahhit zihniyetle yapmadık, yeniden bebecanları, lavukogullarını hortlatma niyetli yeniden açılımcılar la yapmadık. Hele hele yeniden ABD ve AB eksenine girelim diyen pusulası bozuklarla hiç yapmadık. Anlaşılan bir takım sureti haktan görünen Ak partideki AKP liler seçim sonucu telaş yapıp, CHP benzeri demlik politikasını öneriyorlar. Bunun önündeki en büyük engel Devlet Bey ve MHP'yi hedef seçmişler, onlara hayırlı olsun. AK partiye oy vermiş feraset sahibi insanımız bu oyunu ve fitneyi bizle beraber bozacaktır. Bize de Allah (C.C) yeter.
  • 3 Ay Önce

Kenet

Bu vatanın bekasını düşünen insanları kimse yıkamaz. Bu hayır ittifakını Rabbimiz oluşturmuştur. ŞER ittifakını da şerliler oluşturmuştur. Şerliler küçük partileri toplayıp gelseler,hatta bütün dünyayı toplayıp da gelseler hüsrana uğrarlar. Bir kere geri gelmeyecek olayların arefesindeyiz. Bundan sonra inananlar için TERAKKİYAT var.
  • 3 Ay Önce

Kartalbey

Birincisi..Allah korusun şayet bu ittifak bozulursa, şu andaki manzaraya göre, bunun sorumlusu AKP'dir. İkincisi.. ittifakın bozulmaması için her iki taraf da içlerindeki fitnecilerden tez vakitte kurtulmalıdır.
  • 3 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Evet Her kim ki MHP yi dışlamaya kalkar neticesine hazırlansın.
  • 3 Ay Önce

Lütfen kurumlara çeki düzen verin başı boşluk zirvede

Eskişehir Odunpazarı 2 nolu sağlıklı yaşam merkezi hastanesinde asansörler çalışmıyor. 16 kişilik iki adet asansörün önünde koltukla bariyer yapmışlar. Hatta bazı insanlar Personelin şifreyle asansörü kullandığını vatandaşa kapalı olduğunu söyleyen de var. Ne zaman gitseniz aynı sorun. Danışmada bir güvenlik çi oturuyor oda elinde telefon odadan çıktığı yok. Güvenlik zafiyeti de zirvede. En büyük sorunda Aile hekimleri 4.katta yaşlılar çıkamıyor. Madem hastayı görmeden raporlu da olsa ilaç yazmıyorsunuz işinizi düzgün yapın.
  • 3 Ay Önce

Seçmen

Devlet bey cumhur ittifakı na baş kaldıran vekili partiye geri getirirseniz olacağı bu fitne ordusuna kapı açmış oldunuz.
  • 3 Ay Önce

krch

İsterseniz yıkın da 2028 de MHP tek başına iktidar yapalım. 
  • 3 Ay Önce

Nur

Hiç sanmıyorum! bozulmayacakta mhp iktidar olması zor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23