• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cuntacı Teğmenler Komutanın eşine dil uzatacak kadar ahlaksız! Atatürk'ün askerleri küfürbaz çıktı

Tuzla Piyade okulunda, sözde “Atatürkçülük” maskesi altında namaz kılan teğmenlerin fişlenmesi ile başlayan ve ardından darp edilerek mağdur edilen alnı secdeli subaylar ordudan ihraç edilirken, komutanının karısına küfür eden ahlaksız teğmenin halen görevde olması vicdanları yaralıyor.

58 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Sedat

31. ekip yorumlara destek vermiş. Ancak 3 ün 1 ini alırsınız.
  • 13 Gün Önce

HİZİPSAVAR

derhal ipleri çekilsin. tsk nasıl böyle bir rsik alır nasıl fetoda en ufak risk almıyorsa budada alamazsın bunlar yarın devlete de kast eder. dinsiz kitopasız askereden her şey beklenir.
  • 3 Ay Önce

şeriat hayattır

bu hainleri araştırın muhakkak diyorum mason tarikatına çıkar kökü dışarıda sapkın masonoik bağları olan bu hainler şerefsizler alal acele görevlerin el çektirilmeli
  • 3 Ay Önce

MURAT BAŞ

İllaki bu şerefsiz herifleri destekleyen ve bu şekilde davranmalarını sağlayan veya cesaret veren üst düzey komutanlar olabilir. Bunların temizlenmesi lazımki sorun çözülsün
  • 3 Ay Önce

Fatih

İster, Atatürkçü,ister dinci kim t.c.ordusunu bölmeye çalışıp huzursuzluk cikariyorsa namussuzdur serefsizdir haindir algiyla hareket edenlerde onlardan daha namussuz serefsizdir.

HÜSEYİN

her gün 5 vakit Ezan Sesi Duyuyorsak Atatürk sayesindedir. Her şeyi Atatürk'e bağlamak akıl tutulmasıdır. Onun sayesinde ismimiz Muhammet, Ahmet, Ali, Ayşe, Fatma oldu. Yoksa ezan sesini duymak mı rahatsız ediyor sizleri.
  • 3 Ay Önce

mustafa

BOYALI TURK OLARAK ORDUYA ALINAN ATATURK MASKELI GAYRIMUSLUM HAINLERI ORDUDA ISTEMIYORUZ ORDUDA OZ TURK MUSLUMAN TURK ISTIYORUZ
  • 3 Ay Önce

Mustafa Kemal'in Turk Ordusunda Kahir Cogunluk olan Teğmenleri

Biz CUNTACI MUNTACI filan DEGILIZ !!! ATAM'IN GENCLIGE HITABEYLE VERDIGI GOREVI ICRA EDIYORUZ 
  • 3 Ay Önce

Özgür Özel

"ATATÜRKÇÜLER BOYUN EĞMEK, BAŞ EĞMEK YERİNE KUBİLAY GİBİ BAŞ VERİRLER." "CUNTACI TEĞMENLER DEMEK TERBİYESİZLİKTİR." "TARİKATLARIN DEVLETİ ELE GEÇİRMESİNE 'DUR' DİYORUZ." NOT: Vatansever Astegmen Kubilay'in ANITINA CUMHURBASKANLIGI da CELENK KOYMUSTUR.
  • 3 Ay Önce

Bu teğmenler asagidaki hangi gruptan acaba?

Ekim sonu Metropoll arastirma yapmis, Turkiye de her kimse kahir bir azinlik sadece % 11.3 oranda Hamas'a tam destek demis. Buna karsin TESEV-KONDA'nin ortak arastirmasinda % 82.3 oranda Atatürk ilke ve inkılapları yeni anayasada MUTLAKA yer almalidir diyen Turk Milleti'nin kahir bir cogunlugu da var da ondan sordum?
  • 3 Ay Önce

Tekirdağlı

Ya Devlet Başa Yada Kuzgunleşe niçin bu Pislikler ve daha hala Orduda ve bu Yahudi pislikler Sabataist itler niye daha görevde ve bu kahpelerin rübeleri sökülmedi ve ilker başbuğdenen bu kefere köpek daha Türkiyede ve bu piçlere emekli ve maaş veriliyor derhal rütbeleri sökülüm mülklerine ,paralarına el konulup Şehid Ailelere ve Savunma Sanayiine aktarılmalı bunların Malvarlıkları Memnun değiliz biz Halk olarak bu durumdan ...
  • 3 Ay Önce

GENCLIGE HITABEYLE ALDIGI GOREVI DERUHTE EDEN BIR TUK GENCI !!!

Tuzladaki Cok yakinda goreve iade edilecek Tegmenlerimizle, yesil bayrakli hamasciya haddini bildiren Ege Akersoy'la Genclige Hitabe ile bize verdigin gorevi deruhte etmekteyiz Atam. Ruhun sad olsun, sen yobazlarin yan gozle bile bakamadiklari muhtesem Anit Kabir'de huzur icinde uyu. Bizlere emenet ettigin ilelebet payidar kalacak Laik TC emin ellerde. Cunku son KONDA-TESEV Ortak Arastirmasinda Turk Milletinin % 82'3u Kemalistiz derken, Sana ve Turk'e dusman arap hayrani hamasciyiz diyenler son metropoll arastirmasinda % 11.3 cikti. Ustelik zeka, egitim, kultur ve beceri duzeyleri o kadar cok dusuk ki, hala ebebil kuslarindan filan medet umuyorlar. Yani bizim karsimizda topu anca sivrisinek viziltisi olur.
  • 3 Ay Önce

HESAP

RAHMETLİ KADİR MISIROĞLUNUN DEMESİ GİBİ EVET YUNAN ORDUMUZUN İÇİNDE
  • 3 Ay Önce

kardeş

Bunları kim kazığa geçirecek.
  • 3 Ay Önce

BUN CUNTACI ABD AVRUPANIN EKMEĞİNE YAĞSÜRENLERE BİRİ SORSA TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ BATILIYA KİM PAZARETİ

BATILIYAMI ALLAH CC OKU BİROL DÜŞÜN ÇALIŞ HZMUHAMMED SVS DÜŞMANININ SİLAHINLAN SİLAHLAN DEDİ MÜSLÜMANA MÜSLÜMAN TÜRKENMİ KENDİ EVLADINI EN GÜZEL İŞE KOYMAKİÇİN DEVLET BANA HAKKMI VERMİYO DİYELER DEVLETİN YÜZÜNE NESÜRDÜNÜZ DEDEVLE T TEN İSTİYOSUN DEVLET BABABN SANA OKU İCAT YAP BATILI GAVURGİBİ DÜNYAYA SAT RAHAT ET DERKEN SENİ NAMAZ KILANLARMI SOYDURDU ALLAHIN PEYGANBERİN KURANIN EMRİNE KARŞI GELENLERMİ MAŞINI BEĞENMEYEN İSTEDİĞİ GİBİ RAHAT İŞ BULAMIYAN BATILI GİBİ PİS İŞLERİ BAŞKALARINA YAPTIRAMIYANLAR SABAH KALKTIKTAN YATANAKADAR AÇ BIRAKNLARA ELİNDEN DİLİNDEN GELENİ ESİRGEMİYO
  • 3 Ay Önce

Mustafa

Akparti pısırık ve beceriksiz yada çaktırmadan akpartide onlardan
  • 3 Ay Önce

Sal Aksu Bayolmaz

Bunlar, bunları açık açık gruptan yazabiliyorsa bunlar s.ktır. Kemalistin beyni yoktur , ezberi vardır. Aklı yoktur , fikri vardır. Bunları kim üretiyorsa kaynağını kurutmak lazım.
  • 3 Ay Önce

Nuh

Bunlar için her şey kullanılabilir malzemeler din iman dehadet, şehitlik, mesala bizim kore gazilerimiz ve şehitlerimiz!!! Olduğu gibi yönetme ve uyutma teknilkeri ingiliz imalatı ama bmc gibi tıs tıs değil ha.
  • 3 Ay Önce

Adem

O neyin komutanı sorun bakalım ne diyecek.
  • 3 Ay Önce

şeyh şamil bu

bizim de akrabadan yakınlarımız var. bu kışlalarda dindar muhafazakar vatanperver milliyetçi subaylar yetişmiyor. kamalist mantıkla kamala damarda bağlı kafası bulanmış beyni yıkanmış kamalistler yetişiyor. bir ideali yok. tek idealleri putları kamala itaat ve güzel bir maaşla gelecek rütbelerin takibi. tamamen milli ve imani atalarının izinden giden Peygamberleri SAV in yolunda çıkmaya mücahitler yetişmeden abd batı ve siyonist uşağı subaylardan bu vatana da millete de ümmete de tek bir fayda gelmez. aksini düşünen ya aptaldır ya da saf.
  • 3 Ay Önce

Osman cakici

Yeniden refah kafalilar Tayyip erdogan i suclayacaginiza bunlarla ugrasin basa gelsinler baba erbakandan fena yapacaklar sizi.
  • 3 Ay Önce

KEMALIST NEFER

TEK BASINIZA ASLA VE KATA BIZLE BAS EDEMEYECEGINIZI SONUNDA ANLADINIZ DEMEK KI !!! IYI BIR GELISME, SIRA ANITKABIR'E GELIP DIZ COKUP AF DILEMENIZE GELDI !!!

Vakkas

Hani biz yunanı ingilizi denize dökmüştük fransızı kovmuşduk nereden geldi bu imansızlar orduya sızmışlar gerekli kanuni işlem uygulansın bunları derhal atinaya ,Parise, Londra'ya, gönderin bu ülkeye yakışmıyorlar ve bu milleti temsil edemezler hönderin gitsinler devlet nerede
  • 3 Ay Önce

Bir Dost

Haklısın Vakkas kanka valla. Bunlar 1920 yilinda Ingiliz'in maaslarını odedigi, silah ve techizatlarını verdigi Süleyman Sefik Paşa komutasinda kurulan ve Anzavurla bile ittifak yapip yokluk icinde yunanla bogusan Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Kuvvay-i Milliyecilere tekbir ve salavatlarla kallesce arkadan saldıran Kuvvay-i Inzibatiyecilerin çocukları.

Eko

Bunlar Türk değil zaten. Kafirlerin islam ordusunda ne işi var. Namaz kılmayan oruç tutmayan ordudan emniyetten jandarmadan atılmalı.
  • 3 Ay Önce

Sunlarin hangisi haçlı isbirlikcisi ve kılıç artığı Eko kardesim acaba?

Ingiliz'in maaslarini odedigi, verdigi silah ve techizatla Suleyman Sefik Paşa komutasinda Izmit bolgesinde kurulan ve Anzavurla bile ittifak yapip Yunanla yokluk icinde bogusan Ataturk komutasindaki Kuvvay-i Milliyecilere tekbir ve salavatlarla kallesce arkadan saldiran sen ve benzerin kahir azinlik Kuvvay-i Inzibatiyecilerin torunlari mi, yoksa Turkiye'deki kahir cogunluk biz Kuvvay-i Milliyecilerin torunlari mi?

herdem

Hükümet sadece bu değil, bunun gibi incir çekirdeğini dahi doldurmayacak kadar küçük problemlere bile çözüm bulamadığı için çok hızlı bir şekilde halk desteğini kaybediyor. Yazıklar olsun. Reiiiis duy bu isyanı duy. Çok etkisiz eleman oldun. Sana yakışmıyor. Hadi eskiden fettoşlar vardı seni provoke ediyordu. Ya şimdi ne var Allah aşkına.
  • 3 Ay Önce

Ibrahim

Okudukca uzuluyorum kufur en kotu seydir Avrupada yasiyorum kiza bilirsin amma kufur suctur is yerimde hem bide kimse kimsenin dinine karisamaz Avrupa ordusunda insanda var inanmayanda
  • 3 Ay Önce

Asim keskin

İşte tam da burada bizzat cumhurbaskaninin devreye girip o Atatürkçü maskeli ......lerin ipini çekmelidir.
  • 3 Ay Önce

Mehmet Aktepe

5816 sayılı çağ dışı kanun kaldırılmadan müsbet hizmet değersiz görünür
  • 3 Ay Önce

Banu Alkan Ablanız

5816 Sayili yasayi kaldirmak icin yanip tutusan, sadece Turkiye degil AKP icinde bile kahir azinlik olan % 11-12'lik senin de dahil oldugu bir grup oldugunu biliyorum !!! Seriatla yasamak istemelerine saygi da duyuyorum, ama isteklerinin bu ulkede gerceklesme olasiligi % 0'dir (YAZIYLA da SIFIR) !!!

ASABI

İşte bu Ak Parti'nin Yani bizim hala daha iktidar olamadığımızı belgesidir
  • 3 Ay Önce

Abudllah

Atatürkçü subayların i eyvallahı olmaz
  • 3 Ay Önce

Molla omurga

Omurgasiz-laik-kemalist- dinsiz - imansiz bir nusfette daha Alayi ayni imalat bandindan cikmis gibi
  • 3 Ay Önce

Veli

Hükümet yönetim sizde değil mi gereğini yapınsana küfürbazlara ve onlara işlem yapmayan kim varsa anasından doğduğuna pişman edinsene yazıklar olsun
  • 3 Ay Önce

Uğur

Tek çözüm yeni bir Vak'a-i Hayriyye'dir. Bizden olmayan zalim düşman subaylar bizim sırtımızdan maaş alıp ekmek yiyemez ve bizim ordumuza sözde komutanlık edemez.
  • 3 Ay Önce

Mesut Rifatla baslayan, Nihal Yasemin Nur la devam eden, Filinta Yavuz Muzaffer ve Hbç ile suren binbirsuratli Bir Dost

Haklısın Uğur kanka valla. Bu geldikleri gibi gitmeyen Layikciler 1920 yilinda Ingiliz'in maaslarını odedigi, silah ve techizatlarını verdigi, padisahimizin emriyle Süleyman Sefik Paşa komutasinda kurulan ve Anzavurla bile ittifak yapip yokluk icinde yunanla bogusan Mustafa Kemal komutasındaki Kuvvay-i Milliyecilere tekbir ve salavatlarla kallesce arkadan saldıran Kuvvay-i Inzibatiyecilerin torunları !!! Bizlerse duzenli olarak Anitkabir ve heykellere giden, Atam sen olmasaydin adimiz simdi Yorgo idi, Allah mekanini cennet eylesin diye dua eden Kuvvay-i Milliyecileriz !!!

Muzaffer Bayrak

İşte sozlerin bittigi yer tam da burasi. Soyleyecek sozu olmayan boyle söver.
  • 3 Ay Önce

Millete

Meclis Atatürk istismarcılarına karşı yasa çıkarmalı al Atatürkü arkana yap herşeyi devri bitmeli.
  • 3 Ay Önce

osman

Allah istismarcilarinada yasa cikarilmali. allahi ve dini alet etmekte suc ve cok agir ceze getirilmeli

Mustafa

Komutanları da küfürbazdı ne beklenir bunlardan ki
  • 3 Ay Önce

Ömer

Bizim Asker ocağımız alnı secdeli, imanlı gençlerle dolmalı yoksa yine batının uşağı oluruz Allah korusun
  • 3 Ay Önce

serhat

15 temmuzdan sonra bunlara siyasi ikbal için göz yumanlar sorumlu
  • 3 Ay Önce

Misafir

Kıcı sıkışan atatürkcüyüm diyor nedir arkadaş her türlü haltı yiyiyor ben atatürkcüyüm diyor .
  • 3 Ay Önce

TUNCAY AKÇADAĞ

.....topunu temizleyin, ahlaksizlarin peygamber ocaginda isi yok yilanin basi kucukken ezilmeli
  • 3 Ay Önce

ümitt

Alnı secdeye gelmeyenler kesinlikle Subay astsubay ve ücretli er erbaş olmamalıdır!!!! Ypksa başladığımız yere çok çabuk döner ALLAH demenin suç olduğu zamanlara gideriz Allah korusun. HUKÜMET UYUMA!!!
  • 3 Ay Önce

Adanalı ömer ulaş

Ne oluyor Ordu'da İslam düşmanlarının ne işi var kim bu hainler. Allah'a düşmanlık eden bu vatan hainlerinin Ordu'da ne işi var
  • 3 Ay Önce

İbrahim Alkılıç

O ahlaksız edebsiz şeref yoksunu teğmenler; denek ki bunları görevde tutan komutanlarının karısına da kızına da sövebilir. Bunları affetmek o manaya geliyor. Çünkü bir suçu bir kere yapan tekrar tekrar yapabilir.
  • 3 Ay Önce

Can Baskan

Yillar once de FETOcu askerleri boyle savunuyordunuz. Ne oldu sonunda ? Bir  lafiyla ulkede darbe yapmaya calistilar. Hala akillanmadiniz.
  • 3 Ay Önce

Teoman

Bu pislikleri orduya sokan ve onlara kefil olanlar hangi siyasetçi. Halen müslümanlar aşağılanıyor ise vay bu ülkenin haline. O zaman son 20 yıldır hiç bir şey değişmemiş demektir.
  • 3 Ay Önce

Yılını verdim askerliğin dönemini özellikle vermedim

TSK da disiplin yok mudur?... Nedir bu rezalet böyle...vallahi kaçtır sadece istutkapali uyarmakla yetindim ...yazmayım diyordum ama bu rezaletten sonra artık yazmak farz oldu...oğlum MSÜ de askerlik yaptı ve orda bile komutanlar...senin askerin benim askerim lafları ediyormuş... dışarı çıkan öğrenciler içeri uyuşturucu içki sokmaya çalışıyormuş... disiplin sıfır..yemekhane sorumlusu olarak görev yaptığı mutfakta yangın çıkmış...yemekler dışarıdan başka bir yerden getirilmiş...sebebi araştırıldı mı? belli değil... komutanının etrafa bağırıp çağırdığını herkesin ondan korktuğunu söylememişti...ilginçlik şuradaki aslında çok iyi bir insan olduğunu, kendisiyle sohbet ettiğini...2022 de yaptığı askerliğinde aldığı sorumluluğu dört elle sarılarak zevkle askerliğini komutanından askerde kalmak istediğini söylediğini ve kalmaması yönünde telkinde bulunduğunu söylemişti... oğlum o kadar disiplinli daha bir çok konuda defalarca uyardığı konularda askerlerin ve eğitimin lâkayt olduğunu söylemişti
  • 3 Ay Önce

Ammar

Hey hat peygamber ocağında bazı densiz ahlaksız ve edepsizlerden gelen bu küfür bu edepsizlik nedir. Milletin vergileriyle maaşını alan bu ahlaksizlar nasıl milletin namaz kılan evladına ve eşine küfür eder. İvedi Bunun hesabını türk adaleti ve milleti sormalidir.
  • 3 Ay Önce

Şeref Kazan

Reis ne derse o
  • 3 Ay Önce

oktay

bunları başımıza siz bela ettiniz.
  • 3 Ay Önce

ömer

memlekette sizin gibi ları olduğu sürece nasıl küfür etmesinler
  • 3 Ay Önce

Sapik soroscu teroris i..neler de yskinda onur baskanlari gibi ayni maske arkasina saklanir

.....topunu temuzleyin, ahlaksizlarin peygamber ocaginda isi yok yilanin basi kucukken ezilmeli
  • 3 Ay Önce

......

Hemşerim, yılanın başı çok büyük...

DRSNN

ULAN BU NASIL İŞ ALÇAK GÖREVDE NAMAZ KILAN VATANI İÇİN ŞEHADET ŞERBETİ İÇMEYE HAZIR TEĞMEN DIŞARDA HALEN KEMALİSTMİ VAR  KURTULAMADIKMI
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23