• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Akaryakıta indirim müjdesi!

Petrol fiyatları ve dolar kurundaki değişiklik akaryakıt fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Kaynaklardan elde edilen bilgilere göre benzine 1 lira 25 kuruş, motorine ise 1 lira 21 kuruşluk indirim bekleniyor.

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

muhaliflik ne hoş ne zevkli ne havalı ne konforlu...

vatansever rumuzlu beyinsiz; bu ülkenin akaryakıt ve doğalgazının % 90 ı ithal,gerçi o yerli %10 a da inanmaz,dalga geçer,bir taraftan da madem öyle niye pahalı,niye bedava değil dersiniz....o % 90 dolarla alınıyor. cari açık artınca da ayrı bir yaygaranız.....akaryakıttaki vergi ta ecevitiniz zamanından miras.. hani şu memura maaş veremeyen, deprem paraları ile maaş ödemeye kalkan, fuel oil yokluğu nedeni ile kendisinin enerji bakanı baykalın makamında palto ile oturduğu,maliye bakanı z. müezzinoğlu nun( hem de bugünle kıyaslanamayacak küçüklükteki) kahve ithalatına dövizimizin olmadığını söylediği dürüstlük abidesi(!),efsane şıhlarınızdan ecevitten....cari açığın artması ne demek. asırlık belamız. altınızdaki arabalara bakın da utanın.seninkiler gelince bedava yapçeklermiş. sen bu memlekette her gün 4 saat elektrik kesilen,bankaların soyulduğu, bankaların yurt dışı için 600 dolarlık tahsisi bile ödeyemediği günleri,bizim devlet adamlarımızın kalelerinizden kadıköy den küçük lüksemburg un maliye bakanının kapısında 300 milyon dolar kredi için 4 saat beklediği günleri duydun mu.yalnız 6 şubat çifte depremlerinin maliyeti,o da tamı tamına hesaplamak imkansız,104 milyar dolar.unuttunuzene 1.2 trilyon tl. harcanacak,350 bin bağımsız bölüm tamamlanıp teslim edilecek. muhaliflik ne hoş,ne kolay,ne havalı,ne konforlu, ne seksi, ne güzel,ne zevkli...
  • 3 Ay Önce

Sılahi rahimi engellemek

Tüm bereketi huzuru yok eder. Ötv ile vergi diyerek milletin sırtina binmenin bedelini önce millet para ile cerme cektirende hastalik ile bedel öder.
  • 3 Ay Önce

Gültekin

SİYASİ İRADE ARTIK AKAR YAKIT FİYATLARIYLA OYNAMASIN, YARINI GÖREMEYEN BİR İDARE EDİLEN BİR MİLLET OLMAK İSTEMİYORUZ, EVET DÖVİZLERİN ARTIŞLARI OLUYOR, İNİŞLERİ OLUYOR, LAKİN BU SIRADAN FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ TÜKETİCİYE DEĞİL, BİR BAŞKA YOL İLE TELAFİ EDİLEREK TÜKETİCİYE YANSITILMAMALIDIR.
  • 3 Ay Önce

vatansever

yazıklar olsun, sırf cari açık artmasın diye şu anda en fazla 15-20 Tl olması gereken akaryakıt fiyatları mahalesef gasp boyutunda
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23