• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ekrem sadece göz boyuyor! Depremden önce Ekrem öldürecek

Megakent İstanbul’da art arda çöken binalar 16 milyonu korkuya sevk ederken, İBB yönetiminin 207 bin binanın derhal tahliye edilip, yıkılmasını dile getirmesine rağmen hiçbir adım atılmaması, “Depremden önce Ekrem öldürecek” şeklinde yorumlandı. İmamoğlu ve ekibinin dönüşümle ilgili algı çalışmasından öte bir icraatının olmadığını dile getiren İBB Meclisi AK Parti Üyesi Muhammet Kaynar, İBB’nin sadece 28 bin 900 binanın taramasını yaptığını, yıkılması gereken 318 bina sahibine ise bildirim yapmadığını açıkladı. Dönüşüm için bir an önce adım atılmasının önemine işaret eden Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı ise, “Küçükçekmece’deki yıkılan bina ortada. Bu şekilde binlerce bina var. Belediyeler merkezi idareyle uyum içinde çalışmalı. Malikler de metrekare hesabına girmemeli” diye konuştu.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

TATAR RAMAZAN

GEBERENE DEYDAHA YOL,KÖRMÜSÜ SEÇMESELERDİ,5 YIL DEĞİL 50 YIL BAŞTA OLSALAR 1 ÇİVİ ÇIKMAZ BUNLARDAN,METROBÜS DURAKLARI PİSLİK İÇERİSİNDE ,SARI ÇİZGİLER YOK GARİBİN PARASI BOYA ALACAK.ŞİMDİ KURBAN PARALARINA GÖZ DİKTİ.ROMADA GÜNLÜK 400.000TL ÇATIR ÇATIR YERKEN İSTANBULA FATUTURAYI YAPIŞTIR EKO.DÜNYA TARİHİNDE İSTANBUL SENİN GİBİ BİR BAŞKAN GÖRMEDİ.BÜLET ERSOYUN SEFAM OLSUN DİYE BİR ŞARKISI VARDI.NEYDİ:Bir elimde cımbız, bir elimde ayna Umurumda mı ki bu dünya? Her gün başka bir alemde, her gün başka bir gönülde Günümü gün ediyorum sefam olsun oh, oh Her gün başka bir gönülde, her gün başka bir alemde Günümü gün ediyorum sefam olsun oh oh Hayatımı yaşıyorum, yaşıyorum oh oh Her gün bir aşk buluyorum, buluyorum oh oh Bu dünyanın anasını satıyorum oh oh Kadeh kadeh rakıları içiyorum oh oh Üflemeyin sakın dostlar uçuyorum oh oh Üflemeyin sakın dostlar uçuyorum oh, oh sefam olsun Bir yanımda sazlar, bir yanımda cazlar Ben de hem işve hem de naz var Her gün başka bir alemde, her gün başka bir gönülde Günümü gün ediyorum sefam olsun oh oh Her gün başka bir alemde, her gün başka bir gönülde Günümü gün ediyorum sefam olsun oh Hayatımı yaşıyorum, yaşıyorum oh oh Her gün bir aşk buluyorum, buluyorum oh oh Bu dünyanın anasını satıyorum oh oh Kuru, sulu karıştırıp içiyorum oh oh Üflemeyin sakın dostlar uçuyorum oh oh Üflemeyin sakın dostlar uçuyorum oh, oh sefam olsun Helal olsun Düşmanlarım çatlasın oh oh....
  • 3 Ay Önce

İmamoğlu gelecek dertler bitecek inşallah

Sizin devriniz bitti artık sayın İmamoğlu ilk seçimde zum başkanımız buna engel olamazsınız gerçekleri görün 
  • 3 Ay Önce

Fatih

Sizde öyle diyordunuz millete22sene önce dertlerayyuka çıktı.

resat

ben yine söylüyorum ,istanbulda tersine göçü ya deprem yapar yada ekrem yapar ,
  • 3 Ay Önce

ata

ya yine ekrem.e iş düştü... tüh...

Seçmen asıl cezayı İmamoğlu na verdi seçerek

Ekrem napsın kardeşim ibb üzerine kaldı adam partiye chp ye başkan olacaktı belediye millete hizmet ona göre değil kendide şokta.
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23