• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Davutoğlu-Erbakan görüşmesinde dikkat çeken 'siyasi denklem' mesajı!

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret etti.

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

çakıcı

simitçi simit tablasında bile yer verip satmayacak derin çukur hala ben mankenim diye podyumda yer arıyor
  • 3 Ay Önce

HII

ÌKÌ SATILMIṢ BÌR ARAYA GELEREK ACABA YEREL SEÇÌMLERDE ÌKTÌDAR NEDEN YEMÌLMÌṢMÌṢ ACABA MUHALEFET NÌYE KAZANÇLI ÇIKMIṢ VE BELEDÌYELERÌN ÇOGʻUNLUGʻUNU KAZANMIṢ ULAN TERÖRİST SEVÌCÌLER BÖLÜCÜLER SÌZLER SATILMIṢLARA YARDIM VE YATAKLIK, APMASAYDINIZ BU BELEDÌYELERÌ VATAN HAİNLERİ TÜRKİYE DÜŞMANLARI BU KADAR KAZANMA ṢANSLARI OLMAYACAKTI YAZIKLAR OLSUN SÌZÌN GÌBÌ YARDIM YATAKLIK YAPANLARA HEM CHPKK DHKP.C MLKP.C FETÖ DEN HEM PKK TERÖRİSTLERÌ DEM PARTÌSÌNÌN CHPKK NIN KAZANMALARA ÌÇÌN BÖLÜCÜK YAPACAKSINIZ SONRADA ÌKÌ SATILMIṢ KALKMIṢ ÌKTÌDAR NEDEN KAYBETMÌṢ ALÇAK TERÖRİST DESTEKCÌLERÌ UTANIN UTANIN BÌRDE DALGA GEÇÌYORLAR HEPÌNÌZ DAVULCUOGLUDA BEBECANIDA SP BAṢINDAKÌ ÌNGÌLIZLERÌN UṢAGʻIDA SEN SATILMIṢ FATÌH ERBAKAN BUNDAN SONRA ARTIK BU MÌLLÌGÖRÜṢLÜLER SENÌ ADAM YERÌNE KOYUP SANA GÜNAHLARINI BÌLE VERMEYECEKLER ÇÜNKÌ HEMEN KENDÌNÌ PAZARLAYAN SAHTEKARLARA KÌMSE ÌTÌBAR GÖSTERMEYECEKTÌE RAHMETLÌ ERBAKAN HOCANIN OGʻLUDA OLSAN GERÇEKTEN MÌDE BULANDIRAN BÌRÌ OLDUGʻUN PÌSLÌGʻÌN TEKÌ OLDUGʻUNU KANITLAMIṢ OLDUN SENÌN GÌBÌ SÜMÜKLÜDEN BÌRṢEY OLMAYACAĜI ANLAṢILMIṢTIR VESSELAM HAYIRLI OLSUN BÌRLEṢÌN BÌRLEṢÌN AMAN SAKIN GEÇ KALMAYIN ZATEN BÌZDE SENÌ ARTIK YRP OLARAK CUMHUR ÌTTÌFAKI ÌÇÌNDE GÖRMEK ÌSTEMÌYORUZ ÇÜNKÌ SENDEN ZARAR GELECEGʻÌ ÌÇÌN SENÌN EN ÌYÌ YERÌN BÖLÜCÜLERÌN YANIDIR SANADA YAKIṢIR
  • 3 Ay Önce

çevirmeyi seviyor

Yarısı yerin altında yine bir işler çeviriyor
  • 3 Ay Önce

YILDIRIM BAHADIR

AÇ TAVUK KENDİNİ DARI AMBARINDA GÖRÜRMÜŞ! KİFAYETSİZ MUHTERİSLER GEÇİDİ. HABER OLMAK İÇİN KARŞILIKLI ZİYARETLER İLE ENELERİ TATMİN OLUYORDUR HERHALDE.YAZMAYA BİLE TENEZZÜL ETMEMEK LAZIM GERÇİ.
  • 3 Ay Önce

ender

iyi halt ediyorsunuz. küçücük küçücük sağcılar. ak partiyi kemirip,chp/dem i temelli başımıza sarın. ne kininiz ne hasediniz varmış. o 8 asır avrupadaaa medeniyeeeet diye şişindiğimiz endülüs müslümanları da aynen böyle birbirini yiye yiye,birbirine karşı katolik ispanyolla işbirliği yapa yapa o topraklardan silindi,katliamla,zorla hıristiyanlaştırma ile tarihe gömüldüler. ey müslümanlar kafanızı soğan patatadan biraz kaldırın endülüs tarihini öğrenin.tarih eğer ders alınsa tekerrür etmez.sen bilmiyorsun ama hıristiyan ve yahudi o tarihleri çok iyi biliyor.
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23