• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in öz yeğeni Ebuseleme Gülen: Adil Öksüz, Erdoğan için oyun hazırlattı

Eli kanlı terör örgütü FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in küçük kardeşi Mesih Gülen’in oğlu Ebuseleme Gülen, “Adil Öksüz benden bir internet oyunu hazırlamamı istedi. Erdoğan’ı gençlerin zihninde çok kötü gösterecek, 20 milyon bütçeli bir oyun. Bunun için dört-beş kez görüştük. Israrla oyunun 17 Temmuz’a (2016) yetiştirilmesini istedi durdu." dedi

4 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kurtulamıyorlar kült örgütten, Rabbim düşürmesin kimseyi, örgüt elinden kurtulmak istiyenleri de kurtarsın! Âmiyn.

Fetö elebaşı kandırıldı diyecekler neredeyse!!! 96'da Fetö elebaşının cemeatine "devletlerin kılcal damarlarına sızma" emri verdiğinde "tehlikeyi farkeden, ve fetö elebaşı tarafından örgütten afaroz edilen Nurettin Veren'in açıklamaları; fetö elebaşının nedenli tehlikeli olduğunu" anlattı 2002'de!!! Ha'kezâ Rahmetli Aytunç Altundal ve Mehmet Şevket Eygi; Gülenist Kültün Dini nasıl ifsad ettiklerini ve Devlet Millet için nedenli tehlikeli olduklarını ifşa etmek için çok mücâdele verdiler!!! Hâsılı kimse aklıyamaz bu tehlikeli hâin kült örgütü!!! Binbiryüzlü ve çok tehlikeliler, zira çoğunluğu 《hedefe giden yolda her şey mübah》zihniyetiyle yetişmedilermi!? Samimiyetle örgütten kurtulmak istiyenler varsa aralarında, Rabbim onları tez zamanda kurtarsın bu tip örgütlerin ellerinden. Âmiyn.
  • 3 Ay Önce

Gavur tohumlari!!!

Allah topunuzu kahhar ismiyle kahretsin, satilmis köpekler!!!! Ben devletimi de anlamiyorum. Dünyanin neresinde olurlarsa olsunlar bu itlerin yakalanmasi degil, itlaf edilmesi gerekirdi. Elin gavuru, Conisi kendi düsmanlarini sorgusuz sualsiz gebertiyor. Bizim devletimiz de bu cakallara acimamali!
  • 3 Ay Önce

Sayın cumhurbaşkanı'mıza çağrımızdır. Vatan olarak endişeliyiz.

Medyada çok konuşulan süleymancı lar kimler devletin içinde nüfusları varmı seçimlerde İmamoğlu ve chp lehine çalıştıkları doğru mu kim bu süleymancı lar. İbb de güçleri çıkar işleri varmı. Biz ülkemizde böyle tarikat cemaat devlet içinde devlet istemiyoruz. Devlet derhal gereğini yapmalı bir fetö ihaneti daha yaşamak istemiyoruz.
  • 3 Ay Önce

meleknur

TÜRKİYEDE SATILAN TOPRAKLAR EN SON FETÖCÜLERİN OLMASIN? ORADA DURUP BURADA TOPRAK SAHİBİ OLABİLİRLER SONRADA KALDIKLARI YERDEN DEVAM OLABİLİR Mİ?
  • 3 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23