• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kuran-ı Kerim yakan politikacıya müdahale etmişti! Alman polisi tarafından vuruldu Şehadeti mübarek olsun

İslam karşıtı kışkırtıcı konuşmalarıyla bilinen faşist Alman politikacı Michael Stürzenberger’e Kuran- Kerim’i yaktığı için bıçağını çıkartarak tek başına müdahale eden Müslüman kardeşimiz Alman polisi tarafından vurularak şehit edildi.

38 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Süleyman Sırrı Dinçer

Asil , güzel, nurlu insan şehadetin mübarek olsun .Aziz ruhun şad olsun.
  • 3 Ay Önce

yunak

ŞEHADETİN Mubarek Olsun Dünya Zalim Katil Kötülerle Dolmuş Taşmış
  • 3 Ay Önce

mesut

mubaberek olsun yiğidim mekanın cennet kabrin pir nur olsun
  • 3 Ay Önce

AVRUPALI NEFER

SANA SPONSOR OLUP VIZE ALALIM, SEN DE BUYUR GEL, SEN DE BIRKAC KAFIR HAKLA VE CENNETE GIT MESUT !!!

Hamido

Rabbim razı olsun senden yiğit kardeşim .
  • 3 Ay Önce

Yasin

Vuran polis de Alman değil belki Türk
  • 3 Ay Önce

fikret

belkini yesinler.ne çok herbokolog,bokyedibaşı var,cahiller denizi güzel yurdumda.

AVRUPALI NEFER

BEN DE ORDA OLSAM BEN DE VURURDUM MECZUBU !!! NE SUCU VAR ORDA HASBELKADER GOREVDE OLAN POLISIN ??? BUGUN SUCSUZ POLISE, YARIN BANA !!! BURDA HER GUN KUFUR TEKTIR AYETIYLE ISLAMIN DIGER MEZHEBI DE DAHIL HERKESE DUSMAN DIYEN SIZ DEGILMISINIZ ??? GELSINLER BIZI KESSINLER DIYE KIMSE BEKLEMEZ VE DUSMAN DEDIKLERINIZIN DE SIZI OLDURME HAKKI OLUR O ZAMAN !!!

cinnet

almanlar hakli
  • 3 Ay Önce

içimizdeki almanlardan biri islama kusmuş.

bir pkklıyı vursa da haklı olur mu azgın münafık...

HII

KURANI KERÌMÌ YAKMAK ÍSTEYEN ALÇAK DÌN DÜŞMANI BU TERÖRİST ṢEREFSÌZÌ BIÇAKLADIGʻINDAN DOLAYI ṢEHÌT KARDEṢÌMÌZE ALLAHTAN RAHMET DÌLÌYORUM BU YABANCI DÜŞMANI POLÌSLER ACABA NÌYE BU MÜSLÜMAN DÜṢMANI BU TERÖRİST KILIKLI POLÌTÌKAYICIYA KURANI YAKMAMASI ÌÇÌN ENGEL OLMAMÌṢLARDA BU KARDEṢÌMÌZÌ VURMUṢLARDIR BUNUN CEVABI ÖNEMLÌ MÜSLÜMAN DÜŞMANLARI ÌTLER FETÖYE CHPKK PKK DHKP.C MLKP.C KOL GEREREK HÌMAYELERÌNE ALIRKEN ALIYORLAR AMA KURANA MÜSLÜMANLARA DÌNÌMÌZE SALDIRIYORKEN DAHA BU PÌÇLERE DESTEK OLUYORLAR
  • 3 Ay Önce

Düṣünen Serdengeçti

Bu baṣlığı dikkatli kullanmanızı tavsiye ederim. Alman derin devleti yani Alman anayasa koruma örgütünün düzenlediği oyun olabilir, daha önceki olaylarda bu gibi kiṣilerin birnevi bu devlet organıyla iliṣkisi mevcuttu. Haber fasıklardan gelirse iki kere düṣünün derim.. Selamlar..
  • 3 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Alman polisi yapınca görev oluyor ama Türk polisi cop kullanınca yer yerinden oynuyor AB si ABD si velhasıl herkes gök kubbeyi yere indiriyor ve bunun adı da demokrası oluyor tabii enayiler için bu böyle.
  • 3 Ay Önce

Ramazan ÇİFÇİ

sen kendi kafana gore yorum yapma o müslüman görevini yapmıştır sende içindekini kusmuşsun senin o kuran. yakandan bir farkın yok sende istersen o dostlarının yanina git Allah o kardeşimizin şahadetini kabul etsin
  • 3 Ay Önce

Murat gözükara

Kıssas ...bizde onlar kitaplarını ve kiliselerini yakalım..bakalım tepki nasıl olacak..bizde önce bizim polis vurur bizi herhalde..
  • 3 Ay Önce

Sade siyah

Helal olsun Alman Polisine. Hem eylemi yapan kişiyi hem de polisi bıçaklıyor. Şehit falan da değildir. yoluna gitti niyazi. Şiddet içermeyen bir tepkiye şiddet ile karşı vermek o eylemi yapan Almanın ne derece haklı olduğunu gösteriyor. Yahudilerin kopyası insanlık düşümanları ile bu dünya çöp oluyor.
  • 3 Ay Önce

murat

Bu nasıl bir kafa

Uğur

Kur'an'ı yakmak Müslümanlara karşı katliam çağrısıdır! Bosna Müslüman soykırımı da Yeni Zelandadaki cami katliamı da böyle eylemlerle ve onlara müdahale edilmemesiyle başladı. Sen bu yorumunla Müslümanlara karşı soykırımı özendirmiş oldun. Ayrıca masum bir Müslümanın canice katledilmesini de övdün. Sen soykırıma ve cinayete özendiren cani bir psikopat İslamofob suçlusun ve anıra anıra hesap vereceksin. En sert şekilde cezalandırılacaksın, ey İslamofob katil!

gavura helal olsun demek gavura yakışır.

dinden imandan nasibini alamazsan böyle olur....

Vatansever

İslam düşmanı kafirler dinimize ve Müslümanlara karşı taciz ve saldırılarını arttırdılar. Bir kardeşimiz de gereğini yapmış ve cezasını vermiş. Şehadeti kendisine kutlu olsun. O polis Kuran'ı Kerim yakanları koruyor. Yani onlar da rezilliğe ortak oluyorlar. Hadi gidin orada bir İncil ya da Tevrat yakmaya çalışın da göreyim. Perişan ederler adamı. Özgürlük dedikleri sadece Kuran'ı Kerim yakan itlere. Sakin rumuzlu kişi de olanları çok normal karşıladığını ima eden yorum yapmış. Eğer Müslüman ise yazık. Dinini öğrenmeye gayret etsin. Değil ise insanlığa sığmayan bu fiili desteklediği için utansın..
  • 3 Ay Önce

Sakine

O polisler Kur'anı rahat rahat yaksın diye güvenlik amacıyla bekliyorlardı kötülüğe yardım eden kötülüğü işlemiş gibidir
  • 3 Ay Önce

Deli

Siz neyin peşindesiniz. Büzün almanyada Müslümanlar zan altinda kaliyor bunlarin yüzünden sizde onu kutluyorsunuz. Allah akil fikir versin size
  • 3 Ay Önce

Yusuf

Allah sehadetini makbul eylesin.mekanin cennet olsun
  • 3 Ay Önce

Durmuş emmi

Alman polisi, çok doğru davranarak teröristi sarı torbaya sokmuştur. Bu şahıs diğer sivil masum insanlarıda öldürmek istemiş ve poliste bu şahsi öldürmüştür. Şehit mehit değildir. Boş yere  yoluna gitmiştir. Yarından itibaren kimse hatırlamaz, bilmez bu teröristi.
  • 3 Ay Önce

Binbirsurat

HII olarak kufur ve hakaretlere devam. Ulan GZ'li, madem degisik isimlerle yaziyorsun bari yorumdaki ifadeleri degistir. Tum yorumlarinda hep ayni 100 kelimeyi kullanirken saklandigini mi zannediyorsun hamas comari? Ha Durmuş emmi ben degilim, ama hakli adam !!!

HII

YUKARDA ÌSMÌ...DURMUṢ EMMÌ...DÌYE BÌR TERÖRİST ALÇAK ALMAN POLÌSÌ ÇOK DOGʻRU YAPMIṢTIR DÌYEREK TERÖRİSTÌ SARI TORPAYA SOKMUṢTUR DÌYOR ULAN O.BU ÇOCU ASIL TERÖRİST OLAN SENÌN GÌBÌ PÌÇTÌR SENÌN BÌR TERÖRİST OLDUGʻUN BELLÌ ARTIK CHPKK DHKP.C MLKP.C FETÖ KANDÌL DEM TERÖRÌSTLERÌNDEN'MÌ NE MALSAN ORTADA KABAK GÌBÌ BELLÌ TERÖRİST SİYONİST

gavur sevici dolu memleket

soyadı kanunu ile içimizde yaşayan yahudi ,ermeni artıklardan birinin daha sesi çıktı...Kuran yakana tek kelime yok, müslümana hakaret çok

serhat

kuran müslümanın namusudur.senin namusuna mesela anana bacına biri tasallut etse sende de bıçak olsa ve saldırganı engellemek için ona saldırsan polis de belkide kanuna uygun olarak seni vursa sen terörist olmuş ve şey yoluna gitmişmi olursun.insan az vicdan izan sahibi olmalı.

Kml

Olimposun çocukları tabiki gavuru savunacak. Denize dökemediğimizin, çocukları bu ülkede laf sahibi olmuş. İsmi de bizim gibi..

serhat

teröristin daniskası alman siyesetçi ama şimdi birde terörist derler şehide.Allah şehadetini kabul buyursun.
  • 3 Ay Önce

Yunus Emre

Bu sadece barajin taşmasının ilk damlaları. İman artık dayanamıyor bu zulümlere. Allah sonumuzu hayr eylesin
  • 3 Ay Önce

cuma aktaş

Alman hükümeti dünyanın gelmş geçmiş en şerefeiz bir kaç hükümetinden biridir. Şerefeizlikleri ve namussuzluklarının yanına son 50 yıldır amerikan ve yahudi köpekliğide eklenince diğer bir çok aşşağılık hükümetlere fark etmış oldu. ALLAH C.C.kardeşimizin şehadetini kabul eylesin alman hükümetine ise en büyük sefaletleri, en büyük acılar bile artacak kadar bedbaht eylesin.
  • 3 Ay Önce

Uğur

Almanya'da muktedir bir Alman hükumeti yoktur, onların hükumeti bizimkinden bile daha iktidarsızdır. Oradaki hükumet Siyonist ve Kuzey Atlantikli yarı-işgal hükumetidir. Biraz da Rus acentaları vardır. Alman tarihinin en büyük lideri Adolf Hitler'den sonra Almanya'yı tamamen bitirmeye cesaret edemediler, çünkü Tunalı üstün yetenekli otistik köylü çocuğu Adolf onları vefat etmiş hâliyle bile titreterek korkutuyor; ama onun ülkesi üzerinde yine de böyle bir yarı-işgal aldatmaca rejimi kurdular.

Sakin

Adam polish bicaklamis polisde vurmus
  • 3 Ay Önce

gavura destek olanlar, gavur gibi yaşar

Kuranı Kerime uzanan eller kırılır...dinsiz imansız olanlar sessiz kalır elbet...

Uğur

Peki polis nefret suçu işleyen pislik yerine niye bu adama müdahale ediyor? Kalbindeki İslamofobik kinden dolayı katilleri haklı çıkarıyorsun, sen de suçlusun! İslamofobik pis laflarını kendine sakla.

Uğur

Manidardır ki tam böyle bir zamanda Anayasa sözde Mahkemesi şunu serbest bıraktı ki Resulullah'a (s.a.v.) bundan daha da fena şekilde söven Charlie Hebdo Türkiye'de yayımlansın. Anayasa Mahkemesi bir İslamofobik işgal ordusunun mahkemesidir, Askeri Ceza Kanunu'na göre onun üyeleri HARP HIYANETİ suçundan kurşuna dizilmelidir.
  • 3 Ay Önce

gavurdan ne varsa kopyaladılar, müslümana yapıştırdılar

soyadı kanunu ile içimizde gizlenen gavur çok var...dinden imandan nasiplerini alamadıkları için gücü eline geçiren saldırıyor, camileri müze yapıyor...elinden geleni ardına bırakmıyor..sonra heykeli dikiliyor müslüman ülkede !!.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23