• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Ülkemde Suriyeli görmek istemiyorum” diyenler daha neyi bekliyorsunuz? Esra sordu yine soracağını

Her yaptığı paylaşım binlerce kişi tarafından izlenen ‘ESRA’ isimli sosyal medya kullanıcısı bir video daha ekleyerek kimsenin aklına getirmediği soruyu sordu.

24 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yasemin

Ben de embesil ve siyonist istemiyorum Ülkemde sen git önce Ülkemden
  • 2 Ay Önce

Hiç beklemeden,,,,,

Oylama yapalım,,, Türkiye cumhuriyetimin vatandaşı istiyorsa kalsınlar, istemiyorsa defolup gitsinler,,,,
  • 3 Ay Önce

Kürşat

Yeni Akiti da deport edelim suriyeye xD
  • 3 Ay Önce

Süleyman Sırrı Dinçer

Helal olsun Kızımıza.
  • 3 Ay Önce

Mustafa Aybars

İçimizdeki Amarika'nın köpekleri ve İsrail'li Siyonistler, Ermeniler, rumlar, Türk ismi ve soyadı almış Türk görünümlü vatan hainleri 80 yıl önce Türk vatandaşı olan bu insanları istemiyoruz algı operasyonu yapıyorlar... İçimizde Türk kültürüne ve değerlerine düşman bir kitle var bunlar bu ülkede algı operasyonu yapıyor... Mesele Suriyeli değil, Anadolu'da İslâm'ı istemiyorlar ve bunu söyleyemiyorlar...
  • 3 Ay Önce

vahap

yahudilere ölüm
  • 3 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

Hatta ülkemde 100 bin kaçak ermeni çalışıyor onlara niye bir şey demiyor bu çakallar ama biliyorsunuzki bütün filim Müslümanın üzerine oynanıyor peki niye! Çünkü belki müslümanlar kardeş olduğunu hatırlar ve birleşirlerse o zaman vay kafirlerin haline.
  • 3 Ay Önce

"Ali" adını kirleten yorumcuya....

Hadi ordan yalancı, adi siyonist yahudi aklayıcı seni!!! Yahudiler tarihte Türklere hep destek olmuşlarmış, vereydin ya iki örnek! İspanya'dan kaçıp Osmanlıya sığınan bu köpekler, gittikleri her yerde yaptıkları gibi, devletin içine girmeyi başarmış, devleti içten içe  gibi kemirmiş, tuzak içinde tuzak kurarak Osmanlı'nın dağılmasına sebep ve öncü olmuşlardır. Anadolu konusundaki tek amaçları vatan toprağımız olan Anadolu topraklarını ele geçirmektir. Neden? Çünkü sapık dinlerince kendilerine vaad edildiğine inandıkları kutsal toprakların büyük bir kısmı bizim topraklarımızı, güney doğu Anadolu bölgesini kapsıyor. 40 yıldır fetö terör örgütünün pkk terör örgütünün, bundan önce asala terör örgütünün, tarihte ve bu gün başımıza bela ettikleri her pisliğin altında bu emelleri yatıyor. Ve sen kalkmış yetmiş sene önce kendilerine kucak açan Filistinlilerin ki Filistin de "vaad edilmiş" toprakların içindedir, evlerini, mal ve mülklerini çalan, yağmalayan, onları yetmiş yıldır açık hava hapishanesine mahkum eden, onlara türlü işkenceler uygulayan ve şimdi, şu an dünyanın ve hepimizin gözü önünde tarihte örneğine rastlanmayan vahşilikle soykırım yapan bu lanetli ırkı yalanlarınla aklamaya çalışıyorsun. Sana da lanet olsun!!! Gazze kassbı Netanyahu'ya karşı çıkan İtraildeki, batıdaki yahudiler, elini ağırdan alıyorsun, daha da vahşileş; esirleri kurtar, "kölelere" ne yaparsan yap ya da henüz mesih gelmedi, mesih gelmeden bizim devlet kurmamız doğru değil bunu kabul etmiyoruz, diye karşı çıkıyor.Sen kimi kandırmaya çalışıyorsun?!!!
  • 3 Ay Önce

Zeynelabidin

Sayın bayan doğruyu söylemiş lakin eksik söylemiş. sadece israilli değil, İsrail kayıkçısı İranlı da istemiyoruz. Zira; Suriyeden Ülkemize gelen göçün sebebi; İran ve milislerinin Suriye'deki demografik yapıyı değiştirmek için yaptıkları Ehl-i Sünnet Müslüman katliamlarıdır. Canını kurtaran kendisini Türkiye'ye attı.
  • 3 Ay Önce

Vatandaş

İsrail'in kayıkçısı takiyyeci İran'dan kaç tane olabilir ki Ülkemde. Ha gavur İsrail, Ha münafık İran. Yok birbirlerinden farkları. Birisi aşikar, birisi sinsi ve gizli. İkisi de katil.

suriyeli görmek istemiyeler talada hayvan b.ku temizlemeye bekleniyosunuz ahırlarda tallarda çalışmaya

az kaldı o suriyeli gibi olmanıza KAZANMAKMI KLAY HARCAMAKMI ESKİ YEŞİLÇAM FİİMLERİNİ GÜLEREK DEĞİLDE KIYASLAYARAK İZLE 80YIL BÖYLE GEÇTİ ÖMÜRLERİ O SAHNELER O MAHALENİNEN ZENGİNİN EN VARLIKLILARININ EVLERİNDE ÇEKTİ LAİK BATICI AYDIN SOLCU DİYEN BATILININ TEKNOLOJİSİNE SİZİ BİNDİRİP SOYANLAR NAMKÖRLERİN SONU SÜRÜNMEKTİR SURİYELİ IRAKLIYADA HZ MUHAMMED PARALARININ DEĞERİNİ ORUYAMIYACAKLAR DEDİĞİNDE PEK ALAYAMADIM BUGÜN ÜLKELERİNE ELKOYANLAR 11 BİN KİLOMETRE ÖTEDEN GELDİLER
  • 3 Ay Önce

İstemiyorum

Türkiye Türklerindir
  • 3 Ay Önce

Ali

Piyasada görünmek için gündemi kullanan cahilce bir hareket. Yahudiler tarihte Türklere hep destek olmuştur. Anadolunun kalkınmasına yardımcı olmuştur. Netanyahu’nun cani politikalarına bile araplardan daha çok, İsrail ve batıdaki yahudiler karşı çıkmaktadır. Allah dostun da akıllısını versin.
  • 3 Ay Önce

Kanın mı bozuk, sütün mü, sümüğün mü yoksa hepsi mi?

Hadi ordan yalancı, adi siyonist yahudi aklayıcı seni!!! Yahudiler tarihte Türklere hep destek olmuşlarmış, vereydin ya iki örnek! İspanya'dan kaçıp Osmanlıya sığınan bu köpekler, gittikleri her yerde yaptıkları gibi, devletin içine girmeyi başarmış, devleti içten içe  gibi kemirmiş, tuzak içinde tuzak kurarak Osmanlı'nın dağılmasına sebep ve öncü olmuşlardır. Anadolu konusundaki tek amaçları vatan toprağımız olan Anadolu topraklarını ele geçirmektir. Neden? Çünkü sapık dinlerince kendilerine vaad edildiğine inandıkları kutsal toprakların büyük bir kısmı bizim topraklarımızı, güney doğu Anadolu bölgesini kapsıyor. 40 yıldır fetö terör örgütünün pkk terör örgütünün, bundan önce asala terör örgütünün, tarihte ve bu gün başımıza bela ettikleri her pisliğin altında bu emelleri yatıyor. Ve sen kalkmış yetmiş sene önce kendilerine kucak açan Filistinlilerin ki Filistin de "vaad edilmiş" toprakların içindedir, evlerini, mal ve mülklerini çalan, yağmalayan, onları yetmiş yıldır açık hava hapishanesine mahkum eden, onlara türlü işkenceler uygulayan ve şimdi, şu an dünyanın ve hepimizin gözü önünde tarihte örneğine rastlanmayan vahşilikle soykırım yapan bu lanetli ırkı yalanlarınla aklamaya çalışıyorsun. Sana da lanet olsun!!! Gazze kassbı Netanyahu'ya karşı çıkan İtraildeki, batıdaki yahudiler, elini ağırdan alıyorsun, daha da vahşileş; esirleri kurtar, "kölelere" ne yaparsan yap ya da henüz mesih gelmedi, mesih gelmeden bizim devlet kurmamız doğru değil bunu kabul etmiyoruz, diye karşı çıkıyor. Sen kimi kandırmaya çalışıyorsun?!!!

Mesut Sarp

Almanya'ya eskiden giden Türkler Almanların davetiyle kontrollü gitti ve Almanya'yı işgal etmediler. Türkiye'deki Suriyeli milyonlar ise basvedemedigimiz insanlık dramı. Her şey ortada. Kaldıramadığımız bir yük altındayız. Lafı gevelemenin bi anlamı yok.
  • 3 Ay Önce

Ahmet Turk

ON NUMARA BİR SORU SORMUŞSUN. TEBRİKLER. SURİYELİLERİ İSTEMİYORUM DİYENLER, KRİPTO YAHUDİLER VE APTAL CHPKK'LILARDIR. MAKSAT SURİYE İLE TURKLERİN ARASINA AYRIMCILIK SOKUP, DÜŞMANLAŞTIRMAK, SONRA ÖNCE SURİYEYİ, MÜTEAKİBEN DOĞU ANADOLU TOPRAKLARINI ELE GEÇİRMEK. AKP'DE OLAYIN SEYİRCİSİ. AYRIMCILIK SUÇUNA VE SİYONİSTLİĞİ ÖVMEYE 15-20 YIL CEZA KANUNUN ÇIKARTMAK İÇİN DEVLET NEYİ BEKLİYOR.
  • 3 Ay Önce

Bal

Ermenileri, rumları, Türk görünümlü vatan hainlerini vb unutmuş galiba...
  • 3 Ay Önce

Ramazan

Tebrikler hanım kızımıza .Suriye vatandaşı istemeyenlerin dayandığı konu Suriyelilerin müslüman olması .ama İsrail vatandaşları öylemi hayır onlar siyonist .
  • 3 Ay Önce

Beyim Premium

Muhteşem bir zeka. Nasıl bir soru bu adeta ufkumu açtı. Tübitak bu kızı değerlendirmeli. Adeta yürüyen bir beyin.
  • 3 Ay Önce

M. M

Helâl olsun bacı. Nasılda olayı çözdü. Nedere özdağ denen Yahudi seviçiler. Ülkemde Yahudi istemiyoruz.
  • 3 Ay Önce

Uğur

Ben Suriyeli denilen Halep-Antep vilayetlilerimizden şimdilik razıyım. Ben kendi illerimde asıl PKK'lı CHP'li dağdan inmeleri ve keza Dağıstan'dan inmiş Tatarımsı Kafkaslı Ümit Özdağ'ı istemiyorum. Suriye denilen Halep bizim öz vilayetimizdi yüzlerce sene, fakat Dağıstan, o ki Ümit Özdağ oradan indi, bizim vilayetimiz değildi. Ülkemize sadık olan ve düzeni bozmayan Kafkaslı Müslüman vatandaşlarımız gücenmesin, onlar da Haleplilerimizle beraber şimdilik dursun, ama aileden Tatar anadilli Kafkas dağlısı olan DÜZEN BOZUCU Ümit kendi dağlarına def olsun.
  • 3 Ay Önce

Saffet

Ekonomiyi bozan Avrupanin ukraynasi soykirimci Amerikanin Nazisi israil ülkemde ne arıyor ekonomiyi bozan bunlar Suriyeli bir zamanlar almanyaya giden türkler gibi çalışıyor diye düsunuyorum
  • 3 Ay Önce

Uğur

Bunun aynısını erkek adamlar çok daha uygun bir üslupla söyleyince deli muamelesi görüyorlar ve muhafazakârrr sözde Müslüman ileri gelenler bile horlayıp burun kıvırıp geçiyor. İlla ya CHP'li süslülerin tarzında bir işveli fettan genç kadın veya CHP'li hovardaların tarzında şekilli saçlı bir genç zibidi söyleyecek!
  • 3 Ay Önce

Tarık

Doğruyu söyleyen çıkmış. Ne aşağılıyorsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23