• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sinan Oğan'dan flaş açıklama! 2028 yılında sağın ortak adayıyım

2023 Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur ittifakını destekleyen Sinan Oğan, 2028 yılı seçimlerinde ‘sağın ortak adayı’ olacağını açıkladı.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Reis Sevdalısı

Reis bu arkadaşa biraz fazla yüz verdi sanki, oynasın diye ev araba da verildi kendisine beytül mal'dan ama yine nankörlük ediyor. sen 2028'de anca Reis'in ayakkabılarını boyarsın, o da lütfedip izin verirse tabi.
  • 4 Ay Önce

hikmet

Sinan Ogan´in, gecmisden baazi Televizyon oturumlarini izledigimden dolayi kendisinin Cumhurbaskanligi yapabilecek Siyasi birikime, Küresel izlenime, anlayisa ve öngörüye, Finansal cercevelere uygun karar alabilme kabiliyetine sahip olmadigini düsünenlerdenim. Sinan Bey, yurticinde iyi bir Akademisyen olabilir, lakin bugünümüz Dünyasinda yetersiz bir kiyafet. Bir Akademisyen Üniversitede alamadigi bilgi ve birikimi kendi imkanlari ile almak mecburiyetinde, bu da tabii zaman, masraf ve calisma gerektiriyor. Küresel düzeyde yasananlar her Ülkeyi farkli bicimde tedirgin ve harekat kabiliyetine zorluyor. En önemli unsurlardan biri de, önyargi, populizim gibi ucuz tasra oyunlari ile anacak ve ancak ipleri disarida olan bir palyacoya dönebiliyorsunuz, en bariz örnegi baspalyaco Prof.Dr.Umit Özdag, kendisi bir de Cerkez kökenli isin ironik tarafi. Bu yazdiklarimi okusa onu flas ettigim icin küfreder, bende sahibin ayit diyorum, cünkü korkagin teki kendisi.
  • 4 Ay Önce

ADSIZ

Sana kim inanırki davasını satan zavallı
  • 4 Ay Önce

Okur

2028'de sağ, sol olacakmı? henüz belli değil.
  • 4 Ay Önce

Uğur

Türkiye'nin başına bir Şii İran Azerisi hem de sağcı diye gelecekse oldu olacak bizzat Hameney'i getirsinler, zira o da İran Türk'üdür!
  • 4 Ay Önce

Uğur

İftiracı Hikmet, seni arkadaşlara araştırttım. Hem İran hem ABD için çifte casusluk yapıyormuşsun. Normal Sünni Müslüman Türklere "Rum İmparatoru Osmanlı Yavuz'un bilmemneleri" diye sövüyormuşsun. "Türkiye'den İranlı Türkmen Şah İsmailimizin intikamını alıp Türkiye devletini yıkacağız" diyormuşsun. Arkadaşlar haber verdiler ki en koyu Türkiye düşmanı olan bir Alevi mezhepçisi imişsin, ama ailenin bir tarafı da Trabzon Maçka tarafından Pontusçu kripto-Rum imiş. Ben sana demedim mi ki biz Türkiye devleti olarak seni zaten biliyoruz? Bak, arkadaşlar raporu iki dakikada şıp diye önüme getirdiler.

Uğur

Bana iftira atmaya yeltenen S.Oğan militanı zavallı, biz Türkiye devleti olarak senin IP adresini de yerini de zaten biliyoruz.

hikmet

Sen bozguncusun Ugur, kripto olma ihtimalin de cok yüksek. Yeni Akit senin IP Adresini gereken yerlere bildirmesi gerek.

Uğur

Dağlı Ümit ile S.Oğan ikinci tur cumhurbaşkanlığı seçiminden önce bir oyun tertiplediler, safları kandırdılar, şimdi de daha ilerisini deniyorlar. Erdoğan ikinci turda zaten kazanacaktı. Ayrıca S.Oğan'ı 17-25 Aralık sürecinden de hatırlarız!...
  • 4 Ay Önce

Vahap Kalyoncu

2028 e daha çok var bekleyelim görelim şimdiden olmaz demiyorum takip edip görelim bakalım.
  • 4 Ay Önce

Vahap

noldu reisin den vaz mı geçtin.

okur

sesli guldum milleti iyice salak yerine koyuyor
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23