• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Filistin'deki camilerden 'seferberlik' çağrısı!

Katil İsrail Refah'taki alçak saldırısının ardından Filistin topraklarındaki camilerden yapılan anonslarda "seferberlik" ilan edildi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

İsmail

Şimdiye kadar yapmadığınız hata intifayı durdurdunuz herşey tersine gitti devam etseydi Filistin çoktan bir devlete sahip olacaktı bunun müsepbihi mahmut abbasdır filistin kurtuluş örgütüdür Yahudiler gazzeyi bitirdiler neymiş seferberlik ilan ediyorlar geç olmadımı.
  • 4 Ay Önce

Saffet

Hayvanlar bile hayvanliktan utandı dünya lideriiyizler hala utanmadan gelecek nesillerine hatira kan iciyor
  • 4 Ay Önce

Doğruya Doğru

Kartalbey, olayları çarpıtma, Arap Ülkelerinin sadece Yönetimi Batıcı zalim Müslüman halkları sokaklarda destek veriyor ayrıca çoğu Arap Ülkesi gıda yardımı yapıyor bizim CHP DEM lilerin sesi bile çıkmıyor yürüyüş gösteri maddi manevi yardım yaptıklarını gören var mı sen önce içindeki Muhalefete de çünkü onlar sadece Köpekler uyutulmasın tartışmaları ile oyalanıyor. Arap ve Müslüman düşmanlığını bırakın önce insan olun insan.
  • 4 Ay Önce

Umuda

Bizim Muhalefetin Basın organlarına bakıyorum hiç birisi Filistin deki İsrail Katliamından bahsetmiyor köpeklerin uyutulmaması gerektiğini tartışıyor Tayyibi nasıl yalanlarla deviririzi tartışıyor bir de utanmadan Atatürkçüyüz Solcuyuz Çağdaşız ilericiyiz diyorlar yazıklar olsun size Ölenler Müslüman olduğu için sesiniz çıkmıyor. Ne acıdır ki bu vicdansız Partiler % 50 nin üstünde oy alabiliyor sonumuz Suriye gibi Filistin gibi plmasa bu Zalimler yüzünden.
  • 4 Ay Önce

00yazıyor

Sahte Hocalar nerdeler hadi İsraile fetva versinler. İçimizi Amerika, İngiltere, İsrail sahte hoca ve şeyh ile doldurdu. Vaaz vermekten başka birşey yapmıyorlar İsraile laf bile edemiyorlar. Amaçları buydu zaten dini hikayelerle müslümanları oyalamak gerçeği saklamak.İsrail Kuranı kerimdeki Allaha savaş açtı aslında çocukları vurmasının nedeni islam dininin ideolojisi yıkmak. Güç ve silah bizde Allahınız gelsin sizi kurtarsın diyorlar. Yıllarca Komünüstler dinsiz diyen hocaları içimizde doldurdular. Rusyadan ve Çinden başkası İsrail ve amerika ile başedemez.. Müttefiğimiz olması gerken Rusyayı komünist dinsiz diyerek müslümanları aldattılar. Şimdi İsrail filistinde istediği katliamı yapıyor. Hocalardan ses yok..Allahtan başkası İsrail ile başedemez. Çünkü Müslümanları elinde silah yok...
  • 4 Ay Önce

Kartalbey

Köpek Suud, köpek bae, köpek Ürdün siz ne yapıyorsunuz? Güzel köpek yarışması düzenlemeye devam mı ediyorsunuz?
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23